schwarze-sonne-triko-noi
schwarze-sonne-triko-ferfi
totenkopf-triko-ferfi
hugin-es-munin-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
dirlewanger-polo
adolf-smiley-face-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

Legendás történelmi szereplőnek nevezte Adolf Hitlert a későbbi amerikai elnök, John F. Kennedy a világháború lezárultát követő hónapokban írt feljegyzéseiben.

VIII. Eduárdról széles körben ismert volt, hogy antiszemita és rokonszenvez Adolf Hitlerrel, ő tanította a 7 éves Erzsébet hercegnőt a köszöntésre.

Barack Hussein Obama szüntette meg azt a jogszabályt, amely elrendelte az USA-ból kiutasított és az állampolgárságuktól megfosztott egykori nemzetiszocialistáknak folyósított juttatások megszüntetését. 

A Berlintől 38 kilométerre északra levő Haus am Bogensee teljesen elhagyatott állapotban van, az épület roskadozik, s szinte teljesen benőtték a növények. 

Bosszú még a síron túl is, avagy a „halál angyalaként” démonizált Dr. Josef Mengele maradványait tudományos kísérletekre fogják felhasználni.

A II. világháborúban Ukrajna területén elesett magyar katona holttestét 70 évvel halála után azonosították.

A másfél évig létező fiumei szabad állam alapítója, a római köszöntés és a fasizmus külsőségeinek megálmodója, a ma is rendkívül népszerű olasz író, költő, drámaíró és háborús nemzeti hős Gabriele D'Annunzio 1938-ban halt meg stroke-ban. 

Fodor Tamás színész-rendező a közösségi oldalán osztott meg egy fotót arról, hogy Adolf Hitler műve, a Harcom (új nyomtatásban, a régi arculattal) rakásban áll egy pesti pince előtt. Azóta áll a bál.

Eva Braun állítólagos fotóalbuma, amely Adolf Hitler soha nem látott személyes fotóit is tartalmazza, 34 ezer fontért (12 millió forint) kelt el szerdán egy angliai árverésen.

 A Mein Kampf csak az 1930-as választás után lett bestseller, de ekkor Hitler már úgy döntött, hogy jobb ha az asztalfiókban marad a második könyv.

A pilóta maradványaival együtt talált rá egy második világháborús német Messerschmitt vadászgép roncsaira egy 14 éves fiú Dániában, aki a történelemleckéje miatt indult kincsvadászatra édesapjával a családi birtokon.

Az elmúlt hét évtizedben sehol sem publikált, valószínűleg Eva Braun által készített, Adolf Hitlert távolról sem beállított pózban ábrázoló fotókat tartalmazó, egyedülálló album került elő egy aukción.

A második világháború utáni politikai újrakezdésről, a "nácitlanításról" nyílt kiállítás Berlinben.

Nyomozás Adolf Hitler után címmel hirdet háromnapos utat egy magyar utazási iroda, de kínálatukban olyan magyar nemzeti tematikájú utak is szereplenek, mint például “Nagy-Magyarország nagy körút” vagy “Felvidéki portya”.

dirlewanger-polo
das-reich-polo
polizei-division-polo
thor-mit-uns-polo-2
white-pride-world-wide-triko-noi
schwarze-sonne-triko-noi
white-power-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-ferfi

Hírlevél feliratkozás