rudolfhess-a-beke-martirja
batschka-polo
leibstandarte-polo
division-nord-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
white-pride-world-wide-triko-ferfi
dirlewanger-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

Soha nem látott mennyiségben kerülnek elő az első világháborúból származó tárgyak az észak-olaszországi Marmolada-gleccserből, amely egy évszázad alatt csaknem a felére zsugorodott.

A megkezdett exhumálással 14 német és 15 szovjet katona földi maradványai kerültek elő a nyíregyházi Északi temetőben - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum.

Vélhetően német vezetők számára épített búvóhely nyomaira bukkantak régészek 2015-ben Argentína északi részén a dzsungelben.

Hitler márkájú fejhallgató bukkant fel a Massdrop.com webáruházában, mely termékismertetőjében kínált "végső megoldást az audio kérdésre".

A horogkeresztet szeretné átértelmezni egy amerikai pólógyártó cég, állítják új, anemzetközi zsidóság képviselőinek felháborodását kiváltó termékükről.

Nagy érdeklődés mellett mutatták be a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) dísztermében Segyevy Dániel Zoltán fiatal geográfus-történész Térképművek Trianon árnyékában - Magyarország néprajzi térképe (1918) című első monográfiáját.

Adolf Hitler felmelkedése és bukása ma is ámulatba ejti az embereket, amire egy nemrég épített látványosság is bizonyíték. A Führerbunker mását két hónapja adta át egy magánmúzeum Berlinben.

Lakónegyedet alakítanak ki Berlin mellett az 1936-os olimpia résztvevőinek épített faluban.

Egy linzi múzeumban jövőre újra közszemlére teszik azt az Aphrodité-szobrot, amelyet 2008-ban távolítottak el pánikszerűen egy közparkból, miután kiderült, hogy a művet Adolf Hitler ajándékozta kedvenc városának.

A pilóta maradványaival együtt talált rá egy második világháborús német Messerschmitt vadászgép roncsaira egy 14 éves fiú Dániában, aki a történelemleckéje miatt indult kincsvadászatra édesapjával a családi birtokon.

Huszonöt évig tartó vita után megnyitották Münchenben a város nemzetiszocialista múltját bemutató múzeumot és dokumentációs központot.

Az egykori Auschwitz-Birkenau-i koncentrációs tábor jelenlegi múzeuma a táborban 1940 és 1945 között dolgozó személyzethez köthető dokumentumokat, fotókat, leveleket, naplóbejegyzéseket és egyéb anyagokat kér németektől és osztrákoktól.

Ki kellett vonnia a forgalomból egy kifestőt a holland Kruidvat drogérialáncnak, mert egy gyerekeknek szánt kifestőjükben a számok szerint kiszínezett ábrán Adolf Hitler osztrák-német vezér és kancellár portréja jelent meg - értesült a BBC hírportálja.

Csaknem 1800, a második világháborúban elesett német katona földi maradványait temették újra az északnyugat-lengyelországi Glinna faluban létesített katonai temetőben.

das-reich-polo
tizennegy-szo-pulover
schwarze-sonne-triko-noi
prinz-eugen-polo
division-nord-polo
maria-theresia-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
white-power-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!