kartsjager-t-shirt
leibstandarte-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
totenkopf-polo
langemarck-polo
wpww-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
hugin-es-munin-polo

Felújították és múzeummá alakították át Ferdinand Porsche, a legendás német autótervező és a híres autógyár alapítójának szülőházát az észak-csehországi Vratislavice nad Nisouban.

Comrie egy festői fekvésű, élénk idegenforgalmú, kétezer lelket számláló skót falu, amely nem sűrűn kap nagy sajtófigyelmet.

Több mint negyven spanyolországi önkéntes nemzetiszocialista veterán, akik megsérültek, miközben a második világháború során Németország oldalán küzdöttek a bolsevizmus ellen, kap a német kormánytól mind a mai napig nyugdíjat, amely összesen éves szinten meghaladja a százezer eurót. 

A komcsik nemcsak Franco tábornok, hanem José Antonio Primo de Rivera, a falangista párt alapítója földi maradványainak exhumálását is követelik.

A berlini állatkert is szembenéz "náci múltjával", a történetét bemutató kiállításon emléket állít az intézmény egykori zsidó részvényeseinek.

A második világháború előtt Adolf Hitler és a nemzetiszocialista vezetés egy gigantikus üdülőkomplexumot álmodott meg a Balti-tenger partjára.

A mai napig negyedévente tartja ülését a Stille Hilfe, amely évtizedek óta a zsidóság bosszúja elől menekülő egykori nemzetiszocialista funkcionáriusok védelmét segíti. 

Egy linzi múzeumban jövőre újra közszemlére teszik azt az Aphrodité-szobrot, amelyet 2008-ban távolítottak el pánikszerűen egy közparkból, miután kiderült, hogy a művet Adolf Hitler ajándékozta kedvenc városának.

Vizsgálatot indított az ügyészség Németországban pénteken az ellen a német kiadó ellen, amely Adolf Hitler Mein Kampf című művének új, de kritikai jegyzetek nélküli kiadását tervezi, ami azonban a "náci propaganda" terjesztését tiltó törvénybe ütközhet.

Az Egyesült Államok visszaadja Olaszországnak azt a 18. századi márványszobrot, amelyet egy római villából loptak el több mint 30 éve - közölték csütörtökön az amerikai ügyészség és a Szövetségi Nyomozó Iroda illetékesei.

Adolf Hitler életének korai szakaszáról, valamint Linzben és Bécsben töltött ifjú éveiről siralmasan keveset tudunk.

Húsz éve még kaszinót építettek volna a helyére, ma pedig leginkább paintball-csatáktól hangos Hitler egykori lengyelországi rejtekhelye.

Viszonylag kevés olyan szerencsés akad, aki láthatta valaha élőben a legendás német harckocsi, a Tigris valamelyik változatát.

Több mint húsz éve üresen áll az elhagyatott egykori olimpiai falu, ahol az 1936-os berlini olimpiára érkezett sportolók kaptak helyet.

das-reich-panzerdivision-poszter
thor-mit-uns-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-triko-noi
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
reenactor-polo
division-nord-polo
white-pride-world-white-polo

Hírlevél feliratkozás