rudolfhess-a-beke-martirja
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
mjollnir-polo
white-power-triko-ferfi
white-power-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
polizei-division-polo

A retrórajongók és a képregények szerelmesei bizonyára emlékeznek arra, hogy a Szomszédok 63. epizódjában mekkora patáliát csapott a gazdagréti lakótelep teljes tanári kara, miután Vágási Feri felesége, Jutka elvett az egyik nebulótól egy "náci képregényt".

A Berlintől 38 kilométerre északra levő Haus am Bogensee teljesen elhagyatott állapotban van, az épület roskadozik, s szinte teljesen benőtték a növények. 

Mussolinit és a fasizmust dicsőítő írást rejthet a római Foro Italico sportközpontban lévő Mussolini-obeliszk talapzata. A latin szöveggel ellátott pergament aranypénzek társaságában temették az obeliszk talapzatába, létezésére két tudós derített fényt.

A komcsik nemcsak Franco tábornok, hanem José Antonio Primo de Rivera, a falangista párt alapítója földi maradványainak exhumálását is követelik.

A világháború egyik legnagyobb emberiség elleni háborús bűneként, 1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német hajót.

Több más átlagos üzlet között egy kiemelt figyelmet vonz Kairó központjában, amely zsidó-liberális támadások célpontjává is vált. 

Ezt pedig egy internetes tanulmány mutatta ki, amely szerint a beszélgetések nagy hányadában előbb vagy utóbb megjelenik Adolf Hitler vagy a német nemzetiszocialisták.

Legendás történelmi szereplőnek nevezte Adolf Hitlert a későbbi amerikai elnök, John F. Kennedy a világháború lezárultát követő hónapokban írt feljegyzéseiben.

Az Adolf Hitlerhez kötődő relikviák iránti kereslet miatt került veszélybe egy Szlovéniában honos bogárfaj, amelyet annak idején a nagynémet vezérről nevezett el egy német gyűjtő.

Cseh búvárok a dél-albániai partok közelében, a Jón-tengerben nagy valószínűséggel megtalálták az egykori osztrák-magyar haditengerészet U16-os tengeralattjárójának roncsait, amely 1916. október 16-án süllyedt el, máig nem teljesen tisztázott körülmények között - közölte szombaton a CTK hírügynökség, a Czech Diving Team kutatócsoportjának képviselőire hivatkozva.

Hatalmas nemzetiszocialista fegyvergyár helyszínét találhatták meg egy osztrák kisváros közelében.

Valaki egy árverésen 5500 dollárt, vagyis közel másfél millió forintot fizetett Adolf Hitler alsóneműéért – írja az International Business Times.

Népszerű városi legenda, hogy a Coca Cola népszerű üdítőitalát a nácik fejlesztették ki a második világháború alatt, amikor hadban álltak az USA-val, és ezért nem tudtak kólát beszerezni, de mindenképpen szerettek volna valami hasonlót kínálni a német népnek. 

Több mint ezer nemzetiszocialistát alkalmaztak az amerikai titkosszolgálatok a második világháború végétől egészen a 90-es évekig, közölte a The New York Times olyan levéltári adatokra hivatkozva, amelyek titkosítását a közelmúltban oldották fel. 

white-power-polo
schwarze-sonne-triko-noi
leibstandarte-triko-ferfi
white-pride-world-white-polo
landstorm-nederland-2-polo
reenactor-polo
viking-harcos-polo
b-h-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: