dirlewanger-polo
waffen-ss-nederland-polo
b-h-triko-ferfi
wpww-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-noi
rudolfhess-a-beke-martirja
reenactor-polo
kartsjager-t-shirt

Adolf Hitler kedvenc szobrásza, Arno Breker (1900-1991) egy bronz férfiaktját árverezték el 168 ezer euróért (52,3 millió forint) szombaton Németországban, az alsó-szászországi Ahldenben.

A Hearts of Iron 4-ben Adolf Hitler is irányítható lesz, így átírhatjuk a történelmet - adja hírül az Sg.hu.

Hamburgban 39 perc alatt lerombolták azt a hatalmas, betonból készült horogkeresztet, amelyet egy sportpálya bővítésekor találtak a földben.

Egy linzi múzeumban jövőre újra közszemlére teszik azt az Aphrodité-szobrot, amelyet 2008-ban távolítottak el pánikszerűen egy közparkból, miután kiderült, hogy a művet Adolf Hitler ajándékozta kedvenc városának.

A hollandiai háborús dokumentációs központba került egy Adolf Hitler által Bécsben festett akvarell – írja az MTI.

Hatalmas beton horogkeresztre bukkantak a földben egy hamburgi sportpálya bővítése közben, a váratlan leletet várhatóan megsemmisítik.

Felújították és múzeummá alakították át Ferdinand Porsche, a legendás német autótervező és a híres autógyár alapítójának szülőházát az észak-csehországi Vratislavice nad Nisouban.

Barack Hussein Obama szüntette meg azt a jogszabályt, amely elrendelte az USA-ból kiutasított és az állampolgárságuktól megfosztott egykori nemzetiszocialistáknak folyósított juttatások megszüntetését. 

Vádat emeltek szerdán Németországban a lengyelországi Sztutowo (Stutthof) térségében működtetett egykori munkatábor tábor két őre ellen.

A mai napig negyedévente tartja ülését a Stille Hilfe, amely évtizedek óta a zsidóság bosszúja elől menekülő egykori nemzetiszocialista funkcionáriusok védelmét segíti. 

 A Mein Kampf csak az 1930-as választás után lett bestseller, de ekkor Hitler már úgy döntött, hogy jobb ha az asztalfiókban marad a második könyv.

Adolf Hitler német egykori vezér és kancellár életnagyságú viaszszobrát az auschwitzi munkatábor képe előtt állították ki az egyik indonéziai múzeumban.

Több mint negyven spanyolországi önkéntes nemzetiszocialista veterán, akik megsérültek, miközben a második világháború során Németország oldalán küzdöttek a bolsevizmus ellen, kap a német kormánytól mind a mai napig nyugdíjat, amely összesen éves szinten meghaladja a százezer eurót. 

Vizsgálatot indított az ügyészség Németországban pénteken az ellen a német kiadó ellen, amely Adolf Hitler Mein Kampf című művének új, de kritikai jegyzetek nélküli kiadását tervezi, ami azonban a "náci propaganda" terjesztését tiltó törvénybe ütközhet.

white-pride-world-wide-triko-noi
valknut-runa-kor-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
landstorm-nederland
polizei-division-polo
thor-mit-uns-polo
viking-harcos-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: