michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
white-power-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-ferfi
white-pride-world-white-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
prinz-eugen-polo

Feltehetőleg eredeti német nemzetiszocialista, legalább részben Hitler személyéhez köthető emléktárgyakra bukkantak a hatóságok egy Buenos Aireshez közeli ház titkos helyiségében.

Mintegy 420 ezer, a második világháború alatt szovjet hadifogságba került magyar katona adatait találták meg magyar kutatók Oroszországban.

Mintegy 300 ezer katona állomásozott a 10 ezer bunkerből álló erődrendszerben, amelyet a Führer parancsára 1942-ben kezdtek el építeni. 

A németországi Herxheim am Berg templomának harangját már 82 éve használják, most mégis rászálltak a kisváros lakóira.

A polgárháborúzók tényleg már csak a hajszárítót nem vetették be egymás ellen, a múzeumi tárgyak beleférnek.

 1914. augusztus 2. Hatalmas tömeg hallgatta a müncheni Odeonsplatzon, amint egy katona felolvassa szerbeknek szánt német hadüzenetet.

A zsidóknál kiverte a biztosítékot, hogy egy fagylalttölcsér-márkának Indiában az Adolf Hitler nevet adták.

Felújították és múzeummá alakították át Ferdinand Porsche, a legendás német autótervező és a híres autógyár alapítójának szülőházát az észak-csehországi Vratislavice nad Nisouban.

Comrie egy festői fekvésű, élénk idegenforgalmú, kétezer lelket számláló skót falu, amely nem sűrűn kap nagy sajtófigyelmet.

Több mint negyven spanyolországi önkéntes nemzetiszocialista veterán, akik megsérültek, miközben a második világháború során Németország oldalán küzdöttek a bolsevizmus ellen, kap a német kormánytól mind a mai napig nyugdíjat, amely összesen éves szinten meghaladja a százezer eurót. 

A komcsik nemcsak Franco tábornok, hanem José Antonio Primo de Rivera, a falangista párt alapítója földi maradványainak exhumálását is követelik.

A berlini állatkert is szembenéz "náci múltjával", a történetét bemutató kiállításon emléket állít az intézmény egykori zsidó részvényeseinek.

A második világháború előtt Adolf Hitler és a nemzetiszocialista vezetés egy gigantikus üdülőkomplexumot álmodott meg a Balti-tenger partjára.

A mai napig negyedévente tartja ülését a Stille Hilfe, amely évtizedek óta a zsidóság bosszúja elől menekülő egykori nemzetiszocialista funkcionáriusok védelmét segíti. 

batschka-polo
das-reich-polo
division-italia-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
white-power-triko-noi
thor-mit-uns-triko-noi
rudolfhess-a-beke-martirja
white-power-polo

Hírlevél feliratkozás