thor-mit-uns-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo
white-power-polo
totenkopf-triko-ferfi
landstorm-nederland-2-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
rudolfhess-a-beke-martirja
white-power-triko-ferfi

A kikiáltási ár csaknem két és félszereséért, 243 ezer dollárért, vagyis átszámítva körülbelül 70,5 millió forint kelt el egy vasárnapi árverésen Adolf Hitler piros telefonja az Egyesült Államokban.

1933-ban a nemzetiszocialista hatalomátvételt követően a zwickaui születésű, ismert művészcsaládból származó Hildebrand Gurlitt egyike lett Hitler műkereskedőinek, akiket a Führer megbízott, hogy tegyék pénzzé a nem német művészeti alkotásokat, amelyeket elfajzottnak neveztek. 

Mintegy 420 ezer, a második világháború alatt szovjet hadifogságba került magyar katona adatait találták meg magyar kutatók Oroszországban.

Mintegy 300 ezer katona állomásozott a 10 ezer bunkerből álló erődrendszerben, amelyet a Führer parancsára 1942-ben kezdtek el építeni. 

Az egykori Auschwitz-Birkenau-i koncentrációs tábor jelenlegi múzeuma a táborban 1940 és 1945 között dolgozó személyzethez köthető dokumentumokat, fotókat, leveleket, naplóbejegyzéseket és egyéb anyagokat kér németektől és osztrákoktól.

A CNN szerint még ebben a hónapban elárverezik az Egyesült Államokban Adolf Hitler telefonját, amit a Führerbunkerben találtak, és egy angol vidéki házban őrizték egy dobozban 1945 óta.

Mintegy kilencven, második világháborúban elesett magyar honvéd földi maradványait hantolták ki Kolozsváron magyar szakemberek.

A nemrég került bemutatásra az a dokumentumfilm, amelyben Adolf Hitler titkos tervének és kísérleteinek részleteit ismerhetjük meg.

Népszerű városi legenda, hogy a Coca Cola népszerű üdítőitalát a nácik fejlesztették ki a második világháború alatt, amikor hadban álltak az USA-val, és ezért nem tudtak kólát beszerezni, de mindenképpen szerettek volna valami hasonlót kínálni a német népnek. 

Elárverezik Adolf Eichmann naplóját, akit "több millió zsidó meggyilkolásában való részvételéért" végeztek ki 1962-ben, Izraelben – írja az MTI.

Több mint ezer nemzetiszocialistát alkalmaztak az amerikai titkosszolgálatok a második világháború végétől egészen a 90-es évekig, közölte a The New York Times olyan levéltári adatokra hivatkozva, amelyek titkosítását a közelmúltban oldották fel. 

Amerika szociális juttatásokat fizetett több tucat kiutasított, vagy ezt megelőzendő, önként kitelepülő a III. Birodalom idején a nemzetiszocialista rendszert szolgáló németnek évtizedeken át

A retrórajongók és a képregények szerelmesei bizonyára emlékeznek arra, hogy a Szomszédok 63. epizódjában mekkora patáliát csapott a gazdagréti lakótelep teljes tanári kara, miután Vágási Feri felesége, Jutka elvett az egyik nebulótól egy "náci képregényt".

nibelungen-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
division-nord-polo
nibelungen-polo
maria-theresia-polo
hugin-es-munin-polo
prinz-eugen-polo
white-power-triko-noi

Hírlevél feliratkozás