birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
thor-mit-uns-polo-2
white-pride-world-wide-triko-noi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
das-reich-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
white-power-polo
leibstandarte-triko-ferfi

A működőképes vécécsészét tavaly, egy New Jersey-i autószerelő műhelyben találták meg, s eredetileg az először 1935-ben vízre bocsátott német állami jacht, a 135 méter hosszú aviso Grille fedélzetén, Hitler szobája mellett kapott helyet. 

Az alabamai Selmában petíciót  indítottak, hogy még mindig egy egykori Ku Klux Klan-tagról legyen-e elnevezve egy híd, de közben Amerika még mindig tele van KKK-s vezetőkről elnevezett közterületekkel és közintézményekkel. 

A Simon Wiesenthal Központ szerint Alois Brunner SS-Hauptsturmführert, Adolf Eichmann helyettesét már több, mint 4-5 éve eltemették Szíriában

 1914. augusztus 2. Hatalmas tömeg hallgatta a müncheni Odeonsplatzon, amint egy katona felolvassa szerbeknek szánt német hadüzenetet.

Titkosítás alól feloldott FBI-iratok szerint az amerikai szövetségi nyomozó iroda munkatársai több évtizeden át abban a hitben éltek, hogy az 1945-ben öngyilkosságot elkövetett német vezér még mindig él. 

Megtalálták Norvégiában a dachaui koncentrációs tábor kapuját, amelyen szerepel az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) híres mondata.

A világháború egyik legnagyobb emberiség elleni háborús bűneként, 1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német hajót.

Comrie egy festői fekvésű, élénk idegenforgalmú, kétezer lelket számláló skót falu, amely nem sűrűn kap nagy sajtófigyelmet.

Korhadt fák és levelek alatt fekszik Hitler 630 km hosszú nyugati erődrendszerd, a Westwall, amelyet a szövetségesek Siegfried-vonalként is emlegettek. 

Több más átlagos üzlet között egy kiemelt figyelmet vonz Kairó központjában, amely zsidó-liberális támadások célpontjává is vált. 

Több mint negyven spanyolországi önkéntes nemzetiszocialista veterán, akik megsérültek, miközben a második világháború során Németország oldalán küzdöttek a bolsevizmus ellen, kap a német kormánytól mind a mai napig nyugdíjat, amely összesen éves szinten meghaladja a százezer eurót. 

Adolf Hitler braunaui szülőháza az osztrák állam tulajdona lett csütörtökön az osztrák parlament döntése alapján, a ház lebontása azonban egyelőre lekerült a napirendről.

Nagy érdeklődés mellett mutatták be a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) dísztermében Segyevy Dániel Zoltán fiatal geográfus-történész Térképművek Trianon árnyékában - Magyarország néprajzi térképe (1918) című első monográfiáját.

reenactor-polo
nibelungen-polo
white-power-triko-ferfi
hugin-es-munin-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
schwarze-sonne-triko-noi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
viking-fekete-nap-polo

Hírlevél feliratkozás