kartsjager-t-shirt
viking-fekete-nap-triko-noi
in-odin-we-trust-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
nibelungen-polo
gotz-von-berlichingen-polo
waffen-ss-wallonien-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover

Több más átlagos üzlet között egy kiemelt figyelmet vonz Kairó központjában, amely zsidó-liberális támadások célpontjává is vált. 

(Gulf News nyomán)

Maradj velünk kapcsolatban!

Felhúzott között egyéb üzletek a híres bevásárló sétány Kairó központjában, egy üzlet van valami feltűnően érdekes róla.

Az üzlet megjelenésében egyébként nem különösebben kirívó, ha nem látnák a bolt cégérét: Hitler üzlet.

A ruhákat árusító üzlet a csak gyalogosan megközelíthető bevásárlóutcában, a Shawarbi Street található, amely homlokzatán Adolf Hitler neve mellett feltűnik horogkereszt is.

Az üzlet tulajdonosa, Oszama Farouq ragaszkodik hozzá, hogy boltja semmiféle provokációs célt nem szolgál, ennek ellenére a jelek alapján a bolt megkapta a helyi és külföldi politikailag korrektek rosszallását, amely becenevén a kairó Champs-Elysees-n található.

"A névválasztás a csodálatomat fejezi ki" mondta el Osama Farouk Gulf News című internetes lapnak.

A intoleráns turisták és liberális egyiptomiakat viszont már többször megdöbbentette a bolt neve, demokratikus felháborodásuknak pedig úgy fejezték ki, hogy bedobták a kirakatot kővel, vagy éppenséggel a feliratot próbálták lefeszíteni az üzlet homlokzatáról. Ennek ellenére a tulajdonos kitart a névválasztás mellett.

"A dolog nem érdemeli meg mindezt a felhajtást. Ez csak egy név. Miért olyan dühösek ezek az emberek? A névválasztásnak nincs semmi köze az aktuális politikához," mondta a fiatalember, és átnyújtotta a névjegykártyája egy példányát amelynek egyik oldalán egy horogkereszt látható, a másikon pedig Adolf Hitler portréja.

Osama Farouq tagadja, hogy Adolf Hitler neve negatívan befolyásolná a boltja forgalmát, sőt.

"Hála Istennek, van egy bejáratott, a saját ügyfélkör, akik mindig jönnek a boltba, mert tudják, hogy jó minőségű az áru, amit itt kaphatnak," mondta.

"Én nem vagyok egy kőszívű ember, hanem Istenfélő muszlim" - tette hozzá a férfi a húszas éveiben járó férfi, miközben feltekerte a hangerőt egy vallási TV-csatorna műsorát, amelyben egy Korán-verset olvastak fel éppen.

prinz-eugen-polo
odin-fenrir-polo
thor-mit-uns-polo-2
viking-fekete-nap-triko-ferfi
batschka-polo
kartsjager-t-shirt
otto-von-skorzeny-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: