polizei-division-polo
white-power-triko-ferfi
schwarze-sonne-triko-ferfi
charlemagne-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
kartsjager-t-shirt
maria-theresia-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2

Titkosítás alól feloldott FBI-iratok szerint az amerikai szövetségi nyomozó iroda munkatársai több évtizeden át abban a hitben éltek, hogy az 1945-ben öngyilkosságot elkövetett német vezér még mindig él. 

A hivatalos történetírás szerint Adolf Hitler és Eva Braun 1945. április 29-én követett el öngyilkosságot a berlini bunkerben. 752 oldalnyi FBI-dokumentum szerint azonban az amerikai nyomozók továbbra is azt hitték, hogy a Führer egy argentin farmon bujkál, s közben egy dán, valamint egy New York-i hotelben is megszállt.

A J. Edgar Hoover vezette nyomozó iroda közel 30 éven át egy vaskos dossziét tartott fenn Adolf Hitlerről, az FBI pedig gondosan megvizsgált minden olyan esetet, amely azt feltételezte, hogy a Führer még mindig életben van.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Hoover elrendelte, hogy vizsgálják meg: valóban öngyilkosságot "színlelt-e" 1945 áprilisában Hitler. Az igazság a szovjet hadseregen belül létrehozott SZMERS („Halál a kémekre”) kémelhárító szervezet jelentéséből derült ki számukra, amely a bunkerben jelenlévők vallomásaiból megállapította, hogy tényleg a Führer lőtte fejbe magát.

white-pride-world-wide-triko-ferfi
waffen-ss-langemarck-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
white-power-triko-ferfi
reenactor-polo
white-power-triko-noi
polizei-division-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: