white-pride-world-wide-triko-noi
leibstandarte-polo
white-pride-world-white-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
charlemagne-polo
wpww-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

Ha második világháborús magyar arzenálról beszélünk, aligha jut eszünkbe a kor csúcstechnológiája.

75 évvel ezelőtt a fasizálódó Olaszországban a homoszexuális férfiakat egy szigetre internálták.

Izraelben előkerült a "holokauszt főszervezőjének" tartott SS-főnök, Heinrich Himmler több száz magánlevele, fényképe és egyéb személyes dokumentuma.

Többek között például az a történet, miszerint Adolf Hitler vezér és kancellár nem volt hajlandó kezet fogni a félnéger Jesse Owensszel, csak az egyik zsidó legenda.

Nem sok fotós használt színes filmet az 1930-as években, és közülük is kevesen hagytak hátra olyan nagyszerű képeket, mint Hugo Jaeger, aki tehetségét és egyéni látásmódját már jóval a háború előtt a német nemzetiszocializmus szolgálatába állította.

A szatmári svábok 20. századi története, különösen az 1940-1944 közötti időszak mindmáig nem került a történeti kutatások középpontjába, így szinte teljesen ismeretlen. 

2012 óta november 25-e a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja, mert 1953-ban ezen a napon 1500 politikai elítélt érkezhetett haza a Szovjetunióból.

1987. augusztus 17-én halt meg Rudolf Hess német nemzetiszocialista vezető, Hitler egykori helyettese, aki élete utolsó negyven évét a spandaui börtönben töltötte, az utolsó két évtizedet az intézmény egyedüli foglyaként.

Világháborús megemlékezést tartottak a Gánt község közelében található Kápolnapusztán.

1977. augusztus 15-én üres szobával szembesültek a római Celio hadikórház őrei, amikor reggel tízkor kinyitották az ajtót. Pedig nem akárkinek kellett volna bent lennie.

A nép kötődik a szülőföldjéhez, kötődik a lehetőségekhez, amit a országa tud adni, "ők" azonban mindenütt otthonon vannak, mindenhol tudnak üzletelni, nem kötődnek semmihez.

Közel fél évszázada, hogy a magyar fajvédô újságírás egyik legutolsó óriásának kezéből végleg kiesett a toll.

A békeajánlattal Skóciába repülő Rudolf Hesst a Nürnbergi per után szégyenteljes módon élete végéig fogságban tartották a “civilizáció” és a “humanizmus” brit bajnokai. Sőt, ők voltak azok, akik 1987-ben meg is gyilkolták áldozatukat a spandaui börtönben.

Még az ellene gyűlölködők is elismerik, hogy Adolf Hitler kiváló szónok volt, lelkesítő beszédeivel pedig mindig tűzbe tudta hozni népes közönségét.

b-h-triko-ferfi
white-pride-world-white-polo
white-power-polo
b-h-triko-ferfi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
wpww-kapucnis-pulover
awb-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt

Maradj velünk kapcsolatban!