invisible-empire-ku-klux-klan-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
prinz-eugen-polo
landstorm-nederland-2-polo
das-reich-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
white-power-polo
waffen-ss-wallonien-polo

1933. január 30-án Adolf Hitler letette a kancellári esküt, miután Hindenburg államfő a kormány megalakításával bízta meg a nemzetiszocialista pártvezért. 

Titkos misszióra jelentkezett önkéntesként, így nem is számíthatott rá, hogy a 20. század egyik leghíresebb kivégzésének aktív részese lesz.

1943. áprilisában a Német Távirati Iroda jelenti: A meggyilkolt lengyel tisztek ügye továbbra is foglalkoztatja a vizsgálattal megbízott illetékeseket.

A hivatalosan „25. Waffen-Grenadier-Division der SS” nevet kapott hadosztály egy 1944. októberében megkötött államközi egyezmény alapján jött létre.

A világháború befejezése óta eltelt időben a győztes történetírás az ördögi gonosz képében kizárólag a németeket tünteti fel, rémtörténetek ezreit mesélve a polgári lakossággal szembeni kegyetlenkedésekről, holott a szövetséges erők brutalitásaival nehéz versenyre kelni.

1990. március 10-én írták alá Moszkvában a szovjet csapatok Magyarországról történő kivonásáról szóló egyezményt.

Kevesen gondolnánk, hogy statáriális bíróság elé kerülhetett valaki egy sör elfogyasztásáért Magyarországon a XX. században.

“Elég egy bosszúszomjas zsidó feljelentése, vizsgálat nélkül kivégzik a leventéket, csendőröket, nyilasokat.” - írta a Győri Nemzeti Hírlap.

Az Abraham Lincolnról ma élő képet, miszerint az amerikai polgárháborút kirobbantó elnök a négerek felszabadítójaként az ő legjobb barátjuk is volt egyben, komolyan kikezdte egy nemrég napvilágot látott kutatás.

Száz éve, 1916. február 21-én az 5. német hadsereg támadásával kezdődött meg a verduni csata, az első világháború nyugati frontjának egyik leghosszabb és legvéresebb ütközete.

A Daily Star olyan sztorit hozott le, hogy olvasása után még mindig kápráznak a szemeink. Akárhogyan is, álljon itt a teóra, ha másért nem, mindenki okulására.

A Magyar Királyi Honvédség által a második világháborúban kiépített védelmi rendszer, az Árpád-vonal 1939 és 1944 közötti történetéről jelent meg könyv, amely nagyrészt újonnan megtalált levéltári forrásokon, iratanyagokon alapszik.

Közel egymillió németet érintő német kolóniát terveztek el Himmler megbízottjai 1935-ben, amikor felfedezőútra indultak Brazília őserdeinek mélyére - derül ki nemrég megtalált a leletekből.

A második világháború után a Wehrmacht és a Waffen-SS egykori tagjai a berlini kormány tudta nélkül titkos hadsereget hoztak létre.

michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
white-pride-world-wide-triko-noi
white-power-triko-noi
totenkopf-triko-ferfi
reenactor-polo
mjollnir-polo
thor-mit-uns-polo-2
rudolfhess-a-beke-martirja

Hírlevél feliratkozás