ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
reenactor-polo
dirlewanger-polo
landstorm-nederland-2-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
batschka-polo
b-h-triko-ferfi

Tíz éve. T. L. és dr. Kőfaragó-Gyelnik Vilmos barátaimmal a budai hegyek s villák között sétálgattunk. Tele aggodalommal mérlegeltük a lehetőségeket és tárgyaltuk meg Horthy Miklós kormányzó október 17-re tervezett, de a német elhárító szolgálat által már ismert „kiugrási szándékát”.

„Természetszerűleg akárhogy is történjék a megosztás, az egyik fél mindig jajgatni fog, Erdély esetében valószínűleg mind a kettő” – jegyezte meg Adolf Hitler 1940 nyarán, amikor kezdett körvonalazódni a helyzet, hogy az egyre inkább háborúval fenyegető magyar területgyarapodási igényt a béke megőrzése érdekében tárgyalásos úton kell megoldani.

Az 1930-as években a hollywoodi stúdiófőnökök is Adolf Hitler kezében voltak, a Metro-Goldwyn-Mayer médiatársaság egyik vezetője pedig még zsidó feleségétől is elvált a nemzetiszocialisták javaslatára.

Hosszú hetek óta tombol a magyarországi csata – írja Greiffenberg Wehrmacht tábornok a Kamerad–Bajtárs magyar–német katonaújság lapjain 1944 késő őszén.

Burghausennél, a bajor-osztrák határon hatalmas köd úszik az Inn fölött. A bajor határőr ennek megfelelően elég mogorva, amikor az útlevelemet átnézi és megérdeklődi, hogy az autó papírjai rendben vannak-e... 

Az eddig széles körben ismertekkel ellentétben 1956-ban nem maradt a magyar forradalom magára.

1944. december 22-én adta ki a Vörös Hadsereg azt a parancsot, amelynek alapján Magyarországról málenkij robotra, "kis munkára" hurcoltak el férfiakat és nőket a Szovjetunióba.

A német hadvezérek Magyarország védelmét éppen úgy a szívükön viselik, mintha magát a német földet védenék - írja a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt hivatalos lapja 1944 novemberében.

A német Wehrmacht katonái 1940. június 14-én egyetlen lövés nélkül foglalták el a „fény városát”.

A tábori lelkész letörten lépett be a pasewalki kórház első világháborús sebesültekkel teli kórtermébe.

A nemzetiszocialista párt félkatonai szervezetei, az SA-rohamosztag, az SS, és az ifjúsági szervezet, a Hitlerjugend egyenruhái egyaránt a világhírű divatmárka, a Hugo Boss üzemeiben készültek.

Bár keveset hallani róla, Angliában is elég népes tábora volt az olasz fasizmus és a német nemzetiszocializmus híveinek.

Két történész, Jonathan Mayo és Emma Craigie, Hitler's Last Day: Minute by Minute című könyve szerint rájött, hogy Adolf Hitler Vezér és Kancellár egy hypospadiasis nevű születési rendellenességgel (a húgycső rendellenes elhelyezkedése) jött a világra, ami azt eredményezte, hogy a pénisze abnormálisan megrövidült, írja a Telegraph.

Az Egy nő Berlinben (A Woman In Berlin) című film a német újságíró, Marta Hillers naplójából készült, és bemutatja mindazokat a borzalmakat, amelyeket a Vörös Hadsereg katonái követtek el a Harmadik Birodalom fővárosában 1945 áprilisában és májusában.

florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
landstorm-nederland-2-polo
white-power-triko-noi
tizennegy-szo-pulover
division-nord-polo
leibstandarte-triko-ferfi
white-pride-world-white-polo
hugin-es-munin-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: