schwarze-sonne-kapucnis-pulover
waffen-ss-nederland-polo
thor-mit-uns-triko-noi
schwarze-sonne-triko-noi
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
batschka-polo
totenkopf-polo
dirlewanger-polo

1935-ben a Rudolf Hess utasítására létrehozott Német-Amerikai Szövetség (German-American Bund) tagjai, „az új Németország barátai” egy Camp Sigfried névre keresztelt nyári tábort hoztak létre a New York állambeli Long Island-en.

A tábor elsődleges célja a nemzetiszocialista Németországról szóló pozitív kép minél szélesebb körben történő kialakítása volt. A nyári tábort azonban a hitleri Németország sem szóban, sem anyagilag nem támogatta, elkerülendő, hogy az Egyesült Államok belügyeibe való beavatkozással vádolják, illetve megromoljon a viszony, ami 1939-ig szinte teljesen felhőtlen volt a két ország között.

Hírlevél feliratkozás

A nyári tábor egyszerre igyekezett terjeszteni a nemzetiszocialista ideológiát, és hű maradni az Egyesült Államokhoz is, erre utalt a tábor bejáratánál a horogkeresztes zászló mellett elhelyezett csillagos-sávos lobogó. A résztvevők német egyenruhát viseltek, horogkereszttel díszítették fel a pázsitot, életnagyságú tank maketteket építettek, keményen támadták a zsidó csoportokat, valamint Franklin Delano Rooseveltet, és nagyszabású felvonulásokat rendeztek. A tábor vezetői kijelentették, hogy George Washington volt az első amerikai fasiszta, aki valójában nem hitt a demokráciában.

waffen-ss-wallonien-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
langemarck-polo
leibstandarte-triko-ferfi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
b-h-triko-ferfi
das-reich-polo
polizei-division-polo

Hírlevél feliratkozás