odin-fenrir-polo
b-h-triko-ferfi
maria-theresia-polo
totenkopf-polo
otto-von-skorzeny-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
thor-mit-uns-polo-2
wpww-kapucnis-pulover

“Elég egy bosszúszomjas zsidó feljelentése, vizsgálat nélkül kivégzik a leventéket, csendőröket, nyilasokat.” - írta a Győri Nemzeti Hírlap.

A GPU-rémtettek hosszú sorozatát idézik fel emlékezetünkben azok a híradások, amelyek a zsidókból és bolsevistákból alakult és bíróságnak csúfolt társaságok „ítélkezéseiről” számolnak be.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A vörös megszállást szenvedő magyar helységekben tűntek fel ezek a „bíróságok” és ítélkeznek a nyilasok felett. Elég valamelyik zsidó feljelentése, hogy a zsidó és bolseviki bírák minden vizsgálat nélkül golyó, vagy kötél általi halálra ítéljék a feljelentettet. A legtöbb halálos ítéletet Kalocsán hajtották végre.

Sokszor elég a leventesapka a halálos ítélethez. Örkényben 6 leventét végeztek ki ilyen alapon. Kiskunhalas környékén a rendfokozattal bíró huszárokat végezték ki, csupán azért, mert rendfokozatuk volt. Az ellenállás természetesen napról-napra növekedik.

A bolseviki katonák hihetetlen és állati kegyetlenkedései a végsőkig elkeseredett lakosságból sokszor erős visszahatást váltanak ki. Beérkezett jelentések szerint az alföldi családok férfitagjai számtalan orosz katonát vertek agyon szörnyű garázdálkodásaikért.

Bár az oroszok megtorlásul sok magyar családot kiirtottak, a jogos felháborodás véres megnyilatkozásai nem szűntek meg. Sőt, az ellenállás oly mértékben fokozódott, hogy a vörös parancsnokságok kénytelenek voltak este 6 órától reggel 6 óráig közlekedési tilalmat elrendelni. Ezen idő alatt senki sem mehet az utcákon, s ha valakit az orosz járőrök meglátnak, úgy arra, előzetes figyelmeztetés nélkül rálőnek.

A felkelők miatt a félelem oly nagy, hogy sok helyen őrkutyákat alkalmaznak.

Győri Nemzeti Hírlap, 1945. január 4.

viking-fekete-nap-polo
adolf-smiley-face-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
viking-fekete-nap-triko-ferfi
dirlewanger-polo
mjollnir-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: