white-power-triko-ferfi
landstorm-nederland
white-pride-world-wide-triko-noi
b-h-triko-ferfi
dirlewanger-polo
waffen-ss-nederland-polo
hugin-es-munin-polo
leibstandarte-triko-ferfi

Allahu akbar - kiáltással és Korán-idézetekkel szakított félbe egy osztrák óvodai betlehemezést egy szomáliai migráns. Az iszlamista négert le kellett vonszolni a színpadról.

Gyilkosság és nemi erőszak elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy magát 17 évesnek valló afgán "menekültet" Németországban.

Emberek ezreinek legyilkolását, közte élő gyermekek szívének kitépését és elfogyasztását vallotta be a "Naked Butt" (Pucér Fenék) néven elhíresült libériai néger vezér.

Chicagóban fiatal fekete férfiak agyba-főbe vertek egy idős fehér férfit csak azért, mert szerintük Trumpra szavazott (merthogy fehér). Kirángatták a kocsijából, ütötték, ahol érték, végigvonszolták az utcán – számolt be az esetről a Breitbart.

Három eritreai férfi a hétvégén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben - közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lapra hivatkozva az MTI.

Egy 16 éves angol lány azért lett öngyilkos, mert attól félt, hogy az Instagramon szétszedik egy rasszistának mondott fotója miatt.

Az innsbrucki pályaudvaron találkozott vasárnapra virradóra egy 20 éves afgán férfi egy nőnek öltözött, brazil nemzetiségű, 18 éves fiatalemberrel.

Az eset Kiel városában történt, egy helyi fesztiválon, ahol a muszlim migráns és antifasiszta cimborája "nacionalizmussal" vádolták meg a német fiatalt, aki Sieg Heil szalutálással nyomatékosította a véleményét.

Az internet polkorrektebb fele már a kínai mosószergyártó reklámon háborog, amelyben a néger és a kínai multikulti fajkeveredése a kellő rasszváltás nélkül nem jöhet létre.

Körmeszakadtáig védte magát az a 17 éves lány, akit brutális módon megbecstelenített és megerőszakolt a nála egy évvel idősebb Tóth Patrik.

Botrányt okoztak a migránsok a körmendi menekülttáborban. A kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát. A gyerekek szülei félnek, az edzések elmaradnak.

A májusi svédországi Eurovíziós Dalfesztivál izraeli versenyzőjét feltartóztatták és megalázták a moszkvai repülőtéren homoszexualitása miatt, adta hírül könnyek között a nemzetközi sajtó.

A szexuális erőszak megtörténik, és nem csak nőkkel, de meg kell értenünk, hogy az erőszak olyan világból érkezik, amely más mint a miénk – fogalmazott Karsten Nordal Hauken baloldali norvég politikus.

white-power-polo
maria-theresia-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
adolf-smiley-face-polo
white-power-triko-noi
leibstandarte-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
landstorm-nederland-2-polo

Hírlevél feliratkozás