white-pride-world-wide-triko-ferfi
leibstandarte-triko-ferfi
batschka-polo
viking-fekete-nap-polo
otto-von-skorzeny-polo
das-reich-polo
nibelungen-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2

Három eritreai férfi a hétvégén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben - közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lapra hivatkozva az MTI.

 

Hírlevél feliratkozás

A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki. A főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóan történt Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál. A főügyész közölte, hogy a rendőrségi vizsgálat befejezése után vádat emelnek az elkövetők ellen.

A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta: a német rendőrség nem értesítette a berlini magyar nagykövetséget a történtekről, de ez nem is kötelessége, csak ha az áldozat ezt kéri.

Amint Szijjártó Péter tárcavezető tudomást szerzett az esetről, azonnal utasította a berlini nagykövetet, hogy vegyék fel a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, és jelenleg várják az információkat - közölte a sajtófőnök. Hozzátette: a nagykövetség mindent megtesz azért, hogy kapcsolatba léphessen az áldozattal, és minden segítséget megadjon neki.

birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
b-h-triko-ferfi
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
schwarze-sonne-triko-noi
leibstandarte-polo
charlemagne-polo
hugin-es-munin-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo

Hírlevél feliratkozás