landstorm-nederland
polizei-division-polo
dirlewanger-polo
thor-mit-uns-polo-2
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
nibelungen-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

Három eritreai férfi a hétvégén megerőszakolt egy magyar nőt a türingiai Mühlhausenben - közölte kedden a Thüringer Allgemeine című német lapra hivatkozva az MTI.

 

Maradj velünk kapcsolatban!

A három férfi vizsgálati fogságban van, ellenük a helyi hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki. A főügyész szerint a bűncselekmény szombatra virradóan történt Mühlhausen pályaudvarának közelében lévő viaduktnál. A főügyész közölte, hogy a rendőrségi vizsgálat befejezése után vádat emelnek az elkövetők ellen.

A Thüringer Allgemeine szerint egyelőre nem ismert, hogy a Magyarországról származó nő miért tartózkodott Mühlhausenben. A lap szerint erről sem a rendőrség, sem az ügyészség nem adott tájékoztatást.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke az MTI érdeklődésére elmondta: a német rendőrség nem értesítette a berlini magyar nagykövetséget a történtekről, de ez nem is kötelessége, csak ha az áldozat ezt kéri.

Amint Szijjártó Péter tárcavezető tudomást szerzett az esetről, azonnal utasította a berlini nagykövetet, hogy vegyék fel a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, és jelenleg várják az információkat - közölte a sajtófőnök. Hozzátette: a nagykövetség mindent megtesz azért, hogy kapcsolatba léphessen az áldozattal, és minden segítséget megadjon neki.

white-pride-world-wide-triko-noi
charlemagne-polo
white-power-triko-noi
nibelungen-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
kartsjager-t-shirt
polizei-division-polo
mjollnir-polo

Maradj velünk kapcsolatban!