white-pride-world-white-polo
b-h-triko-ferfi
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
reenactor-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
waffen-ss-nederland-polo
landstorm-nederland

Chicagóban fiatal fekete férfiak agyba-főbe vertek egy idős fehér férfit csak azért, mert szerintük Trumpra szavazott (merthogy fehér). Kirángatták a kocsijából, ütötték, ahol érték, végigvonszolták az utcán – számolt be az esetről a Breitbart.

Chicago rendőrségi szóvivője azt nyilatkozta, hogy kivizsgálják az esetet. A vezető hírügynökségek, illetve tévék természetesen nem számolnak be a hasonló esetekről.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az iskolaudvaron verte össze a Trump-szimpatizáns lányt egy néger

Öklével többször fejbe ütötte, majd a földre vitte áldozatát az a tizenéves néger lány, aki egy kaliforniai iskola udvarán megtudta, hogy a fehér iskolástársa Trumpot támogatta.

Országszerte elburjánzottak a Trump-ellenes, erőszakos bűncselekmények az Egyesült Államokban, miután Hillary Clinton a demokraták elnökjelöltje vereséget szenvedett az elnökválasztáson. Csakhogy a demokraták erőszakkal vegyített csalódottsága egyáltalán nem korlátozódott le az utcai megmozdulások színterére, hanem az iskolákban is egyre több ilyen esetről számolnak be a helyi médiumok.

Legutóbb az ABC7 számolt be arról, hogy egy fehér bőrű, Trumpot támogató iskoláslányt olyan brutálisan megvert egy néger, hogy az áldozat szülei addig nem nem engedik vissza lányukat, amíg meg nem bizonyosodnak arról, hogy biztonságban fogja tudni folytatni a tanulmányait.

Az esetet egy másik iskolatárs videóra is vette, amely kulcsfontosságú bizonyítékként szolgált az incidens kivizsgálásában. Ahogyan az később kiderült: a fehér bőrű lány Instagramon osztotta meg a szavazást követő napon, hogy Trumpot támogatja, melynek tényét már a Clinton-párti osztálytársak meglehetősen nehezen toleráltak. Ennek okán kerekedett fel a néger lány, aki több ízben is kérdőre vonta áldozatát, hogy tényleg Trumpot támogatja-e, és hogy valóban utálja-e a mexikóiakat.

A fehér bőrű lány hiába próbálta megértetni támadójával, hogy nem utálja a mexikóiakat, és hogy valójában az sem jelenthet gondot, ha ő éppen Trumpot kedveli. Azonban válasz helyett már csak az elszabadult dzsungelt érezhette, pofonokat, hajtépést és hasba rúgást kapott. Az eset kapcsán az iskola azt a hivatalos közleményt adta, hogy megtették a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az incidens ne történhessen meg újra.

white-pride-world-white-polo
viking-fekete-nap-polo
odin-fenrir-polo
leibstandarte-triko-ferfi
viking-harcos-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
division-nord-polo
das-reich-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: