white-pride-world-white-polo
totenkopf-triko-ferfi
hugin-es-munin-polo
division-nord-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
reenactor-polo
adolf-smiley-face-polo
mjollnir-polo

Lettország és Litvánia Németországgal ellentétben nem tagadja meg a múltját, sőt védelmébe veszi a minden évben a Lett Légió uniformisában felvonuló, egykor a Waffen-SS kötelékében harcoló veteránokat.

Az egykori fasiszta vezető, Benito Mussolini iránti tisztelet nem sokat veszített erejéből.

A férfi az ítélet hallatán nem tört meg, azt kiabálta: „Egy nap szellemem kikel a síromból, és megtudjátok, hogy igazam volt! Boldog vagyok!”

2015. január 24-én rövid, 93. életévében elhunyt Otto Carius, az utolsó legendás páncélos ász.

Ötezer eurós pénzbüntetésre ítélte hétfőn a dél-franciaországi Aix-en-Provence fellebbviteli bírósága Jean-Marie Le Pent, az egykor radikális jobboldali Nemzeti Front alapítóját és tiszteletbeli elnökét, aki többször is túl őszintén mert beszélni a cigányokról.

A védelem álláspontja szerint a fegyverszakértői vélemény ellentétes az őrnagy úr vonatkozásában korábban beszerzett orvosszakértői véleményben foglaltakkal, illetve a tanúvallomásokkal is az érintettek előszobában történő elhelyezkedését illetően.

A nürnbergi Elena Roon, az Alternatíva Németországnak (AfD) politikusa, képviselőjelöltje az egyik közösségi oldalra kitette Adolf Hitler két fényképét, amelyek alá a többi között azt írta, hogy Németországnak szüksége van rá, ezért sürgősen adjon hírt magáról.

Meghosszabbította a bíróság a Magyar Nemzeti Arcvonal tavaly novemberben elfogott két tagjának előzetes letartóztatását, harmadik bajtársuk esetében pedig, akinek eredetileg február 28-ig kellett volna börtönben maradnia, a Fővárosi Főügyészség indítványt tesz a kényszerintézkedés fenntartására.

Még mindig őrizetben van a héten elfogott Hitler-hasonmás. Azóta kiderült róla, hogy épelméjű, büntetlen előéletű, ráadásul a politikai karrier gondolatával is kacérkodott.

Zsidó kirohanásokat váltott ki Albániában Adolf Hitler Mein Kampfjának megjelentetése, és a helyi zsidó közösség közölte, hogy vádat emel a kiadó ellen.

A Tett és Védelem nevezetű zsidó alapítvány büszkén számol be a honlapján arról, hogy rávették a kormányt, hogy módosítsa nekik tetsző módon a törvényi szabályozást és végre nagy volumenben indíthassanak pereket a szélsőjobboldali magyarok ellen.

A Pax Hungarica Mozgalom fennállásának 9. évfordulója alkalmából a Kitartás.net főszerkesztője az alábbi interjúban keretében beszélgetett Domokos Endre Jánossal, a PHM vezetőjével.

A német parlament felsőháza, amely az ország tizenhat szövetségi államának kormányát képviseli, 2013-ban döntött arról, hogy betiltaná a Német Nemzeti Demokrata Pártot (NPD).

landstorm-nederland-2-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
wpww-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-triko-noi
leibstandarte-triko-ferfi
maria-theresia-polo
hugin-es-munin-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi

Hírlevél feliratkozás