mjollnir-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
waffen-ss-nederland-polo
division-nord-polo
batschka-polo
white-power-triko-ferfi
leibstandarte-polo

A német parlament felsőháza, amely az ország tizenhat szövetségi államának kormányát képviseli, 2013-ban döntött arról, hogy betiltaná a Német Nemzeti Demokrata Pártot (NPD).

Elképesztő az érdeklődés a Mein Kampf iránt Németországban. A nemzetiszocialista alapművet egy éve adták ki újra, azóta 85 ezer példányt adtak el belőle, írja a BBC.

Két rendőrt megsebesített a szélsőjobboldali Reichsbürger (birodalmi polgárok) nevű mozgalom egyik tagja a Németország északnyugati részén található Alsó-Szászországban.

A National Action nevű nemzetiszocialista mozgalom lehet az első hazafias szervezet Nagy-Britanniában, amelyet terrorszervezetként betiltanak.

Közpénzből tervezik kialakítani a fasizmus történetének szentelt múzeumot az olaszországi Predappióban, ahol Benito Mussolino született és ahol sírja is található.

Újra kinyitott a nemzetiszocialista jelképekkel, horogkeresztekkel és egy Adolf Hitlerről készült portréval dekorált indonéz kávézó.

Az Észak-Amerikát elárasztó, harmadik világból érkező bevándorlók eltérő kultúrája és beilleszkedési képtelensége egyre komolyabb ellenszenvet szül az USA fehér lakosságában. 

Jogerőre emelkedett az egykori auschwitz-birkenaui munkatábor egyik utolsó élő őrét, Oskar Gröninget meghurcoló ítélet - közölte a német szövetségi legfelső bíróságra hivatkozva az MTI.

Az egykori fasiszta vezető, Benito Mussolini iránti tisztelet nem sokat veszített erejéből.

A nyomozók szerint ifjabb Győrkös István és társai migránsok megtámadását tervezte – állítja a Bors nevű bulvárlap.

Lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett egy Pest megyei és egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei férfit a Győri Járásbíróság azok közül, akiket a Terrorelhárítási Központ rajtaütés-sorozatában fogtak el.

Győrkös Istvánnak, a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori vezetőjének fia, ifjabb Győrkös István az egyike annak a tizenegy gyanúsítottnak, akinél összehangolt razziát tartott az ország több pontján a Terrorelhárítási Központ, írja a Magyar Nemzet.

Összehangolt rajtaütés-sorozatot hajtott végre a TEK és a Készenléti Rendőrség a Magyar Nemzeti Arcvonal titkos raktárai és telepei ellen - írja a rendőrség honlapja.

Egy Brandenburg tartománybeli bíróság másodfokon nyolchavi fogházbüntetésre ítélte Marcel Zechet, a Német Nemzeti Demokrata Párt (NPD) politikusát.

michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
thor-mit-uns-triko-noi
hugin-es-munin-polo
kartsjager-t-shirt
schwarze-sonne-triko-ferfi
gotz-von-berlichingen-polo
waffen-ss-nederland-polo
batschka-polo

Hírlevél feliratkozás