totenkopf-polo
division-nord-polo
thor-mit-uns-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
das-reich-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

Giulio Tam atya az őskonzervatív tradicionalista közösség, a Szent X. Pius Testvériség tagja.

Átadta a magyar rendőrség a Sopronban elfogott 81 éves Horst Mahlert a német hatóságoknak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Az Észak-Amerikát elárasztó, harmadik világból érkező bevándorlók eltérő kultúrája és beilleszkedési képtelensége egyre komolyabb ellenszenvet szül az USA fehér lakosságában. 

Szélsőjobboldali szálat is vizsgál a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a Teréz körúti robbantás ügyében - tudta meg a Magyar Idők. A zavaros nézeteket valló gyanúsított július végéig előzetes letartóztatásban marad.

Letartóztatták Magyarországon az NSZK által üldözött, "holokauszttagadás" bűnével vádolt Horst Mahlert - írja a Spiegel.

Átkutatják a német hadsereg (Bundeswehr) valamennyi laktanyáját, támaszpontját és egyéb telephelyét, mert a Harmadik Birodalom hadereje, a Wehrmacht idejéből származó tárgyak kerültek elő.

Nagyon súlyos állítás hangzott el a Tények adásában tavaly októberi bőnyi eseményekről, ahol egy rendőrnyomozó életét vesztette, amikor Győrkös Istvánt vegzálták otthonában a hatóságok.

Noha Adolf Hitler állítólag "alsóbbrendűként" kezelte a szlávokat, Oroszországban ma is több tízezerre tehető az őt éltető orosz nemzetiszocialisták száma.

A Walt Disney híres mesefiguráját 2002-ben tiltották be, miután a hatóságok félreértelmeztek egy németellenes rajzfilmet.

Közpénzből tervezik kialakítani a fasizmus történetének szentelt múzeumot az olaszországi Predappióban, ahol Benito Mussolino született és ahol sírja is található.

Kötelező zárva tartaniuk a kölni vendéglőknek az AfD pártkongresszusa alatt, a teraszokat is be kell pakolni, az antifasiszta randalírozást akarják így megelőzni.

Színes bőrű és liberális lakosokat tart rettegésben egy magánterület felett lobogó horogkeresztes zászló az amerikai Mély-Délen található Tennessee szövetségi állam Nashville városában.

Lettország és Litvánia Németországgal ellentétben nem tagadja meg a múltját, sőt védelmébe veszi a minden évben a Lett Légió uniformisában felvonuló, egykor a Waffen-SS kötelékében harcoló veteránokat.

Az egykori fasiszta vezető, Benito Mussolini iránti tisztelet nem sokat veszített erejéből.

white-pride-world-wide-triko-ferfi
leibstandarte-triko-ferfi
das-reich-polo
wpww-kapucnis-pulover
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-noi
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
tizennegy-szo-pulover

Hírlevél feliratkozás