prinz-eugen-polo
leibstandarte-polo
thor-mit-uns-polo-2
schwarze-sonne-triko-noi
white-power-triko-ferfi
white-pride-world-white-polo
division-italia-polo
dirlewanger-polo

A nürnbergi Elena Roon, az Alternatíva Németországnak (AfD) politikusa, képviselőjelöltje az egyik közösségi oldalra kitette Adolf Hitler két fényképét, amelyek alá a többi között azt írta, hogy Németországnak szüksége van rá, ezért sürgősen adjon hírt magáról.

Meghosszabbította a bíróság a Magyar Nemzeti Arcvonal tavaly novemberben elfogott két tagjának előzetes letartóztatását, harmadik bajtársuk esetében pedig, akinek eredetileg február 28-ig kellett volna börtönben maradnia, a Fővárosi Főügyészség indítványt tesz a kényszerintézkedés fenntartására.

Még mindig őrizetben van a héten elfogott Hitler-hasonmás. Azóta kiderült róla, hogy épelméjű, büntetlen előéletű, ráadásul a politikai karrier gondolatával is kacérkodott.

Zsidó kirohanásokat váltott ki Albániában Adolf Hitler Mein Kampfjának megjelentetése, és a helyi zsidó közösség közölte, hogy vádat emel a kiadó ellen.

A Tett és Védelem nevezetű zsidó alapítvány büszkén számol be a honlapján arról, hogy rávették a kormányt, hogy módosítsa nekik tetsző módon a törvényi szabályozást és végre nagy volumenben indíthassanak pereket a szélsőjobboldali magyarok ellen.

A Pax Hungarica Mozgalom fennállásának 9. évfordulója alkalmából a Kitartás.net főszerkesztője az alábbi interjúban keretében beszélgetett Domokos Endre Jánossal, a PHM vezetőjével.

A német parlament felsőháza, amely az ország tizenhat szövetségi államának kormányát képviseli, 2013-ban döntött arról, hogy betiltaná a Német Nemzeti Demokrata Pártot (NPD).

Elképesztő az érdeklődés a Mein Kampf iránt Németországban. A nemzetiszocialista alapművet egy éve adták ki újra, azóta 85 ezer példányt adtak el belőle, írja a BBC.

Két rendőrt megsebesített a szélsőjobboldali Reichsbürger (birodalmi polgárok) nevű mozgalom egyik tagja a Németország északnyugati részén található Alsó-Szászországban.

A National Action nevű nemzetiszocialista mozgalom lehet az első hazafias szervezet Nagy-Britanniában, amelyet terrorszervezetként betiltanak.

Közpénzből tervezik kialakítani a fasizmus történetének szentelt múzeumot az olaszországi Predappióban, ahol Benito Mussolino született és ahol sírja is található.

Újra kinyitott a nemzetiszocialista jelképekkel, horogkeresztekkel és egy Adolf Hitlerről készült portréval dekorált indonéz kávézó.

Az Észak-Amerikát elárasztó, harmadik világból érkező bevándorlók eltérő kultúrája és beilleszkedési képtelensége egyre komolyabb ellenszenvet szül az USA fehér lakosságában. 

viking-fekete-nap-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
kartsjager-t-shirt
waffen-ss-nederland-polo
division-nord-polo
dirlewanger-polo
batschka-polo

Hírlevél feliratkozás