totenkopf-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
mjollnir-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-ferfi
b-h-triko-ferfi
waffen-ss-nederland-polo

Közpénzből tervezik kialakítani a fasizmus történetének szentelt múzeumot az olaszországi Predappióban, ahol Benito Mussolino született és ahol sírja is található.

Kötelező zárva tartaniuk a kölni vendéglőknek az AfD pártkongresszusa alatt, a teraszokat is be kell pakolni, az antifasiszta randalírozást akarják így megelőzni.

Színes bőrű és liberális lakosokat tart rettegésben egy magánterület felett lobogó horogkeresztes zászló az amerikai Mély-Délen található Tennessee szövetségi állam Nashville városában.

Lettország és Litvánia Németországgal ellentétben nem tagadja meg a múltját, sőt védelmébe veszi a minden évben a Lett Légió uniformisában felvonuló, egykor a Waffen-SS kötelékében harcoló veteránokat.

Az egykori fasiszta vezető, Benito Mussolini iránti tisztelet nem sokat veszített erejéből.

A férfi az ítélet hallatán nem tört meg, azt kiabálta: „Egy nap szellemem kikel a síromból, és megtudjátok, hogy igazam volt! Boldog vagyok!”

2015. január 24-én rövid, 93. életévében elhunyt Otto Carius, az utolsó legendás páncélos ász.

Ötezer eurós pénzbüntetésre ítélte hétfőn a dél-franciaországi Aix-en-Provence fellebbviteli bírósága Jean-Marie Le Pent, az egykor radikális jobboldali Nemzeti Front alapítóját és tiszteletbeli elnökét, aki többször is túl őszintén mert beszélni a cigányokról.

A védelem álláspontja szerint a fegyverszakértői vélemény ellentétes az őrnagy úr vonatkozásában korábban beszerzett orvosszakértői véleményben foglaltakkal, illetve a tanúvallomásokkal is az érintettek előszobában történő elhelyezkedését illetően.

A nürnbergi Elena Roon, az Alternatíva Németországnak (AfD) politikusa, képviselőjelöltje az egyik közösségi oldalra kitette Adolf Hitler két fényképét, amelyek alá a többi között azt írta, hogy Németországnak szüksége van rá, ezért sürgősen adjon hírt magáról.

Meghosszabbította a bíróság a Magyar Nemzeti Arcvonal tavaly novemberben elfogott két tagjának előzetes letartóztatását, harmadik bajtársuk esetében pedig, akinek eredetileg február 28-ig kellett volna börtönben maradnia, a Fővárosi Főügyészség indítványt tesz a kényszerintézkedés fenntartására.

Még mindig őrizetben van a héten elfogott Hitler-hasonmás. Azóta kiderült róla, hogy épelméjű, büntetlen előéletű, ráadásul a politikai karrier gondolatával is kacérkodott.

Zsidó kirohanásokat váltott ki Albániában Adolf Hitler Mein Kampfjának megjelentetése, és a helyi zsidó közösség közölte, hogy vádat emel a kiadó ellen.

Az ausztriai Braunauban elfogták azt a férfit, aki Adolf Hitler hasonmásaként tűnt fel a városban.

division-nord-polo
polizei-division-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
division-italia-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
rudolfhess-a-beke-martirja
thor-mit-uns-polo-2
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

Hírlevél feliratkozás