michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
b-h-triko-ferfi
thor-mit-uns-polo-2
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
valknut-runa-kor-polo
tizennegy-szo-pulover

Február 7-én, a délután folyamán megjelent több civil ruhás rendőr, és házkutatást tartottak a Gede Testvérek könyvkiadónál.

Négyszázezer forint pénzbüntetésre ítéltek jogerősen egy szlovák férfit, aki Esztergom belvárosában horogkeresztes karszalagot viselt - közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Eljárást indított a cionista körökben "neonáciként" számon tartott Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) állami támogatásának megvonására a német törvényhozás tartományokat képviselő kamarája, a Bundesrat.

A National Action nevű betiltott brit nemzetiszocialista csoport hat tagját azzal a gyanúval, hogy "terrorcselekményre" készültek. 

Németországban a szélsőjobboldali Reichsbürger sereg létszáma 16 000 tagra nőtt. A csoport tagjai állítólag az X napra készülnek, amikor meg akarják dönteni a szerintük illegitim kormányt közölte a Focus magazin hírszerzési forrásokra hivatkozva.

Egy ausztriai bíróság bűnösnek talált egy újabb osztrák állampolgárt, aki kételyt fogalmazott meg a holokauszt eseményeivel kapcsolatban.

Berlin belvárosában, a Jannowitzbrücke metróállomáson találkozott a két csoport, ahol hamar eszkalálódott a helyzet.

96 éves korában, a nyugat-ausztráliai Perth-ben hunyt el Charles Zentai (azaz Zentai Károly)  – tudatta a The West Australian napilap.

Közösség tagja elleni erőszak bűntettével is vádolja az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség azokat a fiatalokat, akik közül többen is hazafias életszemléletről ismert Betyársereg tagjaiként állítólag 2015-ben "hónapokon át folyamatosan zaklatták és fenyegették egy roma család tagjait Szúcson" - közölte az ügyészség.

Kórházba vitték és megoperálták a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori vezetőjét, Győrkös Istvánt, aki egy szerencsétlenül végződött tűzpárbaj és egy rendőr halála óta börtönben van.

Lipcsében a bíróság helybenhagyott egy olyan, konkrét ügyben hozott döntést, amelynek értelmében a rendőrség kötelékében nem szolgálhat a "nácizmussal szimpatizáló ember".

Úgynevezett "szélsőséges ideológia" propagálása miatt három év börtönbüntetésre ítélte a Besztercebányai Specializált Bünteőbíróság (ŠTS) a barskaproncai (Kopernica, Garamszentkereszti járás), 21 éves Boris Kováčot.

Szerda reggel óta Björn Höcke, az Alternatíva Németországért politikusának háza mellett holokauszt-emlékmű áll - töri meg a magyarországi sajtó hallgatását honlapján Lovas István a Sputnik Newsra hivatkozva.

A Müncheni Tartományi Bíróságon folyó per 387. meghallgatásán elsőként a 2001-es merényletben érintett szupermarket iráni tulajdonosának ügyvédjét, Edith Lunnebachot hallgatták meg.

mjollnir-polo
b-h-triko-ferfi
leibstandarte-triko-ferfi
nibelungen-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
odin-fenrir-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: