leibstandarte-triko-ferfi
odin-s-ravens-polo
reenactor-polo
waffen-ss-langemarck-polo
charlemagne-polo
wpww-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-noi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo

A férfi az ítélet hallatán nem tört meg, azt kiabálta: „Egy nap szellemem kikel a síromból, és megtudjátok, hogy igazam volt! Boldog vagyok!”

Halálra ítélték Frazier Glenn Millert, a Ku Klux Klán egykori nagysárkányát, aki 2014 tavaszán egy Kansas City-beli zsidó kulturális központ előtt, majd nem sokkal rá egy másik zsidó intézmény parkolójában is lövöldözött. Az egyik tárat a másik után kiürítő Millert végül lekapcsolták a rendőrök.

Mivel antiszemita nézeteket vallott, a kerületi ügyész a tárgyaláson hatásvadász beszédében azt mondta: "Ilyen gonosz emberrel még nem találkoztam pályafutásom során."

Maradj velünk kapcsolatban!

Három ember halálában való bűnösségét még augusztus végén mondta ki az esküdtszék, kedden a büntetést rótták ki: méreginjekció általi kivégzés - amit 15 éves kötelező kivárást követően hajtanak végre.

Miller mögött egyébként több évtizedes fajvédő múlt áll, magas rangot viselt többek között a Ku-Klux-Klánban is - a szervezet észak-karolinai nagysárkánya volt. A per során végig azzal érvelt, hogy ő nem embereket, hanem zsidókat ölt meg, a halálos ítéletet pedig rendületlenül, harsány kiabálással fogadta:

"Egy nap szellemem kikel a síromból, és megtudjátok, hogy igazam volt! Boldog vagyok!"

Frazier Glenn Miller 1984-ben

white-pride-world-wide-triko-ferfi
white-power-triko-noi
thor-mit-uns-triko-noi
white-power-polo
otto-von-skorzeny-polo
odin-polo
schwarze-sonne-triko-noi
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: