viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
leibstandarte-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
gotz-von-berlichingen-polo
b-h-triko-ferfi
awb-polo
das-reich-polo
landstorm-nederland

Hónapok óta temitizálja a közbeszédet a migrációs válság, és az október 2-ra kitűzött népszavazás. A kérdés az, akarjuk-e, hogy Brüsszel illegális bevondorlókat telepítsen Magyarországra.

(Kitartás.net)

Hírlevél feliratkozás

Bár valamilyen okból a kérdést nem így fogalmazták meg (egészen pontosan így szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”), de mindenképpen adja magát a helyzet, a Pax Hungarica Mozgalomnak állást kell foglalnia a kérdésben.

Milliószámra árasztják el a kék plakátot az országot, a postaladánkból nap, mint nap vehetjük ki a különböző kormányzati brossúrákat, melyek a bevándorlás veszélyeiről, Európa kulturális értékeit féltik. Alig három évvel ezelőtt hasonló tartalmú üzenetek kiragasztásáért Baranya megyében még hungarista fiatalokat vettek őrizetbe a rendőrök. Külön térkép foglalkozik az ún. "No-go" zónákkal, melyek Nyugat-Európában találhatóak. Itt el kell időznünk egy pillanatra: sok más mellett, ezt a kifejezést akár még 5 évvel ezelőtt is a szélsőjobboldal használta csak. Aki az ilyen zónák meglétét kimondta, megkaphatta a náci jelzőt. Sokat változott a világ. Amit mi, hungaristák évtizedek óta hirdetünk, amire hosszú idő óta figyelmeztettünk, s talált eddig süket fülekre, azok a folyamatok napjainkban válnak valósággá. Ehhez próbál igazodni pragmatizmusból a jelenlegi kormányzat is.

Ettől függetlenül, bárhogyan is viszonyulunk Orbán Viktorhoz és a Fideszhez, a népszavazásra most el kell menni, és be kell húzni az X-et a NEM mellé. A liberális és baloldali pártokról túl sokat nem is érdemes szólni, zsigeri magyargyűlöletükből még politikai érdekeik kedvéért sem hajlandóak kijönni. Október 2-án tehát menjünk el a népszavazásra, mondjunk nemet a kényszerbetelepítésre, de tartsuk szem előtt, hogy ahhoz, hogy Magyarország és Európa visszataláljon gyökereihez, tehát fehér legyen és keresztény, jóval több kell. Amit egy ember a saját környezetében meg tud tenni, azt tegye meg. A demográfiai folyamatok Európa-szerte katasztrófálisak. A történelem nem ismer üres teret, ahol egy faj feladja az élethez való ragaszkodását, oda be fog nyomolni az erősebb és rátermettebb (jelen esetben az iszlám). Elsősorban ezen kell változtatnunk. Erőssé és virágzóvá kell tennünk saját környezetünket, az halál helyett az életnek kell diadalmaskodni, a születéseknek le kell győzniük a temetéseket. Mert ameddig nem vagyun képesek magunkat számszerűleg (sem) fenntartani, addig nagyon kényelmes másokra mutogatni. Holott csak a természet örök törvénye érvényesül. A gyengét legyőzi az erősebb. Gyengék akarunk lenni? Nem!

A Pax Hungarica Mozgalom elve a következő tehát: azt kell tenni, amit lehet, és ahogy lehet. Októbet másodikán azt lehet tenni, hogy elmegyünk NEM-el szavazni. De az év fennmaradó 365 napján jóval többet lehet és kell is tenni: a lélek forradalmát. Abban az esetben pedig, ha már fizikai létünket veszélyeztet az iszlám hódítás, amikor már házainkat ostromolják, családjainkat veszélyeztetik az utcán, akkor ne nézzünk gyáván félre (legbelül még annak is örülve, hogy nem minket találtak meg ezúttal), hanem menjünk oda, védjük meg testvérünket, erővel hívjuk fel a figyelmét a hódítóknak, a magyarral nem lehet szórakozni. Régi jelszavunk jegyében cselekedjünk tehát minden nap:

Inkább hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át!

Pax Hungarica Mozgalom

wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
kartsjager-t-shirt
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
schwarze-sonne-triko-noi
wpww-kapucnis-pulover
hugin-es-munin-polo
landstorm-nederland
division-italia-polo

Hírlevél feliratkozás