ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
viking-harcos-polo
waffen-ss-langemarck-polo
kartsjager-t-shirt
hugin-es-munin-polo
wpww-kapucnis-pulover
gotz-von-berlichingen-polo
odin-polo

Egy Brandenburg tartománybeli bíróság másodfokon nyolchavi fogházbüntetésre ítélte Marcel Zechet, a Német Nemzeti Demokrata Párt (NPD) politikusát.

(Kuruc.info)

Maradj velünk kapcsolatban!

A fiatalembert egy évvel ezelőtt Auschwitz-tetoválással lefényképezték Oranienburg város strandján. Első fokon hat hónap fogházra ítélte a bíróság, ám az ügyész fellebbezett, s erre fel most két hónappal meghosszabbították a letöltendő fogházbüntetés idejét – írja a Potsdamer Neueste Nachrichten világhálós kiadása.

A most 28 éves politikus ellen az volt a vád, hogy egy esztendővel ezelőtt a szintén Brandenburg tartománybeli Oranienburg város strandján a testének hátsó felére az auschwitzi tábor ismert bejára volt tetoválva, míg alatta a Jedem das Seine (Mindenkinek az jár, amit megérdemel) gót betűs felirat volt olvasható.

Ez a felirat egyébként nem Auschwitzban, hanem a buchenwaldi tábor bejárata felett volt olvasható.

Marcel Zechet tavaly decemberben első fokon már elítélte ugyanez a bíróság hat hónapi fogházbüntetésre, ám az ügyész úgy vélte, hogy „ilyen súlyos bűncselekményért” sokkal súlyosabb büntetést kell kiszabni, ezért fellebbezett, s a bíróság ennek megfelelően hétfőn két hónappal súlyosbította az első fokú ítéletet.

Az ítélet megindokolásában a bíró kiemelte: „Egyáltalán nem volt kétséges az, amit Marcel Zech a tetoválással kifejezésre kívánt juttatni.”

panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
waffen-ss-nederland-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
tizennegy-szo-pulover
totenkopf-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
awb-polo
prinz-eugen-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: