michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
b-h-triko-ferfi
waffen-ss-langemarck-polo
batschka-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
odin-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
kartsjager-t-shirt

Győrkös Istvánnak, a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori vezetőjének fia, ifjabb Győrkös István az egyike annak a tizenegy gyanúsítottnak, akinél összehangolt razziát tartott az ország több pontján a Terrorelhárítási Központ, írja a Magyar Nemzet.

A razzia során sorozat- és maroklőfegyvereket, valamint robbanóanyagot foglaltak le a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az Index értesülései szerint főleg orosz és szlovák gyártmányú fegyvereket találtak, de a hatóságoknak még nincs információjuk arról, hogy honnan szerezték be azokat. Valamint egyelőre még vizsgálják, de a rendőrség szerint az a gyanú, hogy nem kizárólag ártalmatlan airsoft- vagy engedéllyel tartott fegyverek találtak, mert akkor szerintük nem rejtegetik őket a szervezet tagjai. A rendőrség arról tájékoztatott, hogy a TEK Bőny, Budakalász, Budapest, Jászberény, Mosonmagyaróvár, Rád, Sajókeresztúr és Vác területén „hajtott végre elfogásokat” a nyomozó iroda felkérésére, amelyek során tizenkét embert előállított.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Közülük tizenegyet "közösség tagja elleni erőszak előkészülete, valamint lőfegyverrel való visszaélés gyanúja" miatt gyanúsítottként hallgattak ki, két személlyel szemben pedig indítványozták az ügyészségnél, hogy előzetes letartóztatásba helyezzék őket. Erről várhatóan ma hoz döntést a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség. A rendőrség úgy véli, a gyanúsítottak mindegyike összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) valamelyik ágával.

Az MNA alapítójának fia, ifjabb Győrkös István védőügyvédje a Magyar Nemzetnek elmondta, ügyfele nem tett vallomást, de panasszal élt a gyanúsítás ellen, ugyanis nem követett el bűncselekményt. Németh Imre hozzátette, október 26-án egy alkalommal védencénél is tartottak házkutatást, akkor lefoglalták az engedéllyel tartott fegyvereit, az újabb házkutatásnál azonban az informatikai eszközöket vitték el a hatóságok: egy számítógépet és két táblagépet. Mint mondta, bizonyítékokat egyelőre senki nem mutatott az ügyben. Az első házkutatás alkalmával a rendőrség a Győrkös család 33 hektáros erdejét is átfésülte, ám a négynapos átvizsgálás során a nyomozók nem találtak semmit.

A lap utolérte ifjabb Győrkös Istvánt is, aki annyit mondott, a vele közölt gyanúsításokról nem kíván nyilatkozni. Azt azonban hozzátette, nem tudja, kik a további gyanúsítottak, ahogyan azt sem, ki az a két személy, akivel szemben előzetes letartóztatást kezdeményezett a rendőrség.

das-reich-polo
gotz-von-berlichingen-polo
awb-polo
hugin-es-munin-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
otto-von-skorzeny-polo
landstorm-nederland-2-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: