prinz-eugen-polo
white-power-triko-ferfi
kartsjager-t-shirt
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
leibstandarte-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
b-h-triko-ferfi

A National Action nevű nemzetiszocialista mozgalom lehet az első hazafias szervezet Nagy-Britanniában, amelyet terrorszervezetként betiltanak.

A szervezet tagjait és támogatóit büntetőjogi felelősségre vonhatják, ha elfogadja a brit parlament az Amber Rudd belügyminiszter által előterjesztett tervet.

A mozgalom egyebek mellett arról vált ismertté, hogy a hírhamisító fősodratú média szerint ünnepelte Jo Cox munkáspárti képviselő júniusi meggyilkolását. „Halál az árulókra, szabadságot Nagy-Britanniának” – mondta a gyilkos a bíróságon. Ez az idézet a National Action honlapján is megjelenik, de egyéb kapcsolatot nem sikerült kimutatni a csoport és a gyilkos között.

Maradj velünk kapcsolatban!

A valódi oka a tiltásnak az lehet, hogy a brit nemzetiszocialista fiatalok ügyesen használták toborzásra a közösségi médiát és az internetet, valamint plakátokat helyeztek ki országszerte, amiből Liverpoolban és Newburyben botrány lett, mert azt írták: „Náci felügyelet alatt álló fehér zóna”. Több megmozdulást is tartottak, amelynek résztvevői „Hitlernek igaza volt” feliratú táblát tartottak fel, a szónokok pedig arról beszéltek, hogy eljön az idő, amikor a nemzetközi zsidóság gázkamrába kerül.

A szervezetet három éve hozták létre, taglétszámát száz fő körülire becsülik.

A brit belügyminiszter rasszista, antiszemita és homofób szervezetnek nevezte a National Actiont, amely számára szerinte nincs hely a társadalomban, ezért erőszakkal kívánja megszüntetni, a szervezetben való tagság vagy annak bármilyen nemű támogatása törvénytelenné válik és azonnali letartóztatást eredményez.

totenkopf-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
wpww-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-ferfi
rudolfhess-a-beke-martirja
langemarck-polo
maria-theresia-polo
polizei-division-polo

Maradj velünk kapcsolatban!