nibelungen-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
white-power-triko-noi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
white-pride-world-wide-triko-noi
landstorm-nederland-2-polo
schwarze-sonne-triko-noi
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover

Elképesztő az érdeklődés a Mein Kampf iránt Németországban. A nemzetiszocialista alapművet egy éve adták ki újra, azóta 85 ezer példányt adtak el belőle, írja a BBC.

A müncheni kiadó, az Institute of Contemporary History (IfZ) most tervezi a hatodik kiadást.

Hírlevél feliratkozás

A Mein Kampf 21. századi kiadása nem az eredeti formátumát követi, igazából több hazug kommentárt tartalmaz, mint eredeti szöveget, vagyis nem csak Adolf Hitler nézetei szerepelnek benne, hanem rengeteg áltudományos, félremagyarázó lábjegyzettel látták el a "politikailag korrekt" történészek, pont azért, hogy nehogy valahogy mégis eljusson a németekhez a fél évtizede tűzzel-vassal üldözött eredeti verzió, amellyel a Führer tízmilliókat toborzott maga mellé.

A kiadó egy rövidített francia kiadást is tervez, amelyekben a torzító kommentárok kétharmada is szerepel majd.

Adolf Hitler munkájának kiadása még így is éles kritikát váltott ki néhány zsidó szervezetből, mivel szerintük a könyv az úgynevezett "holokauszt" megalapozója. 

A Mein Kampf szerzői jogait a szövetségesek a 2. világháború vége után Bajorországra ruházták, ahol azon nyomban be is tiltották, és azóta sem lehetett hivatalosan kiadni és jelenleg is csak az torzított verzió engedélyezett.

mjollnir-polo
landstorm-nederland-2-polo
dirlewanger-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
totenkopf-triko-ferfi
totenkopf-polo
division-italia-polo
reenactor-polo

Hírlevél feliratkozás