schwarze-sonne-kapucnis-pulover
division-italia-polo
viking-harcos-polo
thor-mit-uns-polo
white-pride-world-white-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
schwarze-sonne-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-ferfi

Letartóztatták Magyarországon az NSZK által üldözött, "holokauszttagadás" bűnével vádolt Horst Mahlert - írja a Spiegel.

A 81 éves férfi politikai menedékjogot kért Orbán Viktortól május 12-én. Mahlernak áprilisban kellett volna megkezdenie 3 és fél éves börtönbüntetését a cionisták által megszállt Németországban.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Horst Mahler 2009 óta egy tízéves börtönbüntetést töltött "antiszemita propaganda terjesztéséért", majd egészségének rossz állapota miatt óvadék fejében szabadlábra helyezték, de tavaly év végén a bíróság a hátralévő idő letöltésére kötelezte.

Közben a Spiegel elérte Kovács Zoltán kormányszóvivőt, aki megkeresésükre azt mondta, hogy a hír alapját szolgáló értesülés, amely a müncheni ügyészségről érkezett nem biztos, hogy valós, ugyanis tudomása szerint hétfő délig nem történt meg a körözött férfi letartóztatása, ám a magyar rendőrség délutáni közleményében megerősítette, hogy a férfit május 15-én 13 óra 45 perckor őrizetbe vették a soproni rendőrök, kiadatása pedig borítékolható.

A magyar és a német sajtót is felbolygatta, hogy Horst Mahler menedékjogot kért Orbán Viktor miniszterelnöktől. A 81 éves egykori ügyvéd közleményben jelentette be, hogy Magyarországon folytatná életét. Mint írta, "május 12-én Orbán Viktorhoz, a magyar nép vezéréhez fordultam, hogy nyújtson nekem menedéket, mint politikai üldözöttnek. Az üldöztetés oka egyik művem, A vándorlás vége – Gondolkodás Gilad Atmonról és a zsidóságról".

A magyarázat végén hozzátette: "Bízva a magyar nép szabadságszeretetében, sorsomat kormányuk kezébe teszem".

Mahler utoljára egy április 9-ei videóban szólalt meg nyilvánosan. Akkor azt mondta: az ellene hozott ítélet minden jogi alapot nélkülöz, pusztán politikai jellegű, ezért egy “befogadó, szuverén államban” kér menedékjogot. Bár Mahlernek 2018-ig tízéves, tucatnyi alkalommal elkövetett "uszítás" elkövetése miatt kiszabott börtönbüntetését kellene töltenie, 2015-ben súlyos betegsége miatt szabadlábra helyezték, azóta tulajdonképpen szabad emberként él. Mahler cukorbeteg, egyik lábát térdtől lefelé amputálni kellett. A németországi zsidó-liberális sajtó azonban nehezményezte, hogy bár súlyos betegsége miatt könnyítést kapott, "arra nem volt rest, hogy tekintetét újfent a neonácik felé fordítsa". Annyira, hogy a Die Zeit cikke egy YouTube-csatornára feltöltött, idén januárban rögzített felvételt említ, amelyen Mahler őszintén elmondja, hogy szerinte a zsidóság valójában az ellenség, illetve hogy a zsidóság célja mindig is a többi nép elpusztítása, rabszolgaságba döntése volt, erről pedig még most sem tettek le.

De ki is az a Horst Mahler?

A ma már nemzetiszocialista nézeteket valló aktivista 1936-ban, a sziléziai Haynauban született, középosztálybeli családjával 1945-ben Naumburg an der Saale-ba menekültek a Vörös Hadsereg elől. Kevesebb, mint egy évet töltöttek itt, majd Dessauba költöztek. 1949-ben Mahler új rendszerrel kibékíthetetlen, hitlerista apja öngyilkosságot követett el Nyugat-Berlinben. Három gyereket hagyott árván. Horst Mahler az 1950-es években itt, Nyugat-Berlinben kezdett el jogot hallgatni. Ekkor még baloldali elveket vallott: a joggal a Német Szociáldemokrata Párt tagjaként ismerkedett, mígnem a Szocialista Német Diákszövetségben betöltött alapítói tisztsége miatt ki nem zárták. Az egyetemi évek után egy ügyvédi irodában dolgozott, majd elsősorban a kis- és középvállalkozásokkal foglalkozó saját praxist alapított.

Ebben az időszakban már a parlamenten kívüli ellenzéket támogatta, a Rudi Dutschke-féle nyugatnémet baloldali diákcsoportosulás mögé állt be. A szélsőséges baloldali elveket valló Dutschke elleni lázadást követő lázongásokban részt vett, majd a diákszervezetekből kinőtt, neomarxista Vörös Hadsereg Frakció nevű baloldali terrorszervezet alapítójaként vált ismertté. 1970-ben tíz hónap börtönbüntetésre és 75 ezer márka megfizetésére ítélték különböző bűncselekmények miatt. Mahler a Vörös Hadsereg Frakció több, szintén elítélt tagjával Jordániába menekült, ahol palesztin gerilláktól fegyveres kiképzést kapott. Még ebben az évben őrizetbe vették Berlinben, egy névtelen bejelentés nyomán. 1974-ben 12 év börtönbüntetésre ítélték bankrablás, bűnszervezet alapítása és a bűnszervezetben való részvétel miatt. Ügyvédi engedélyét visszavonták, 1980-ig volt a rácsok mögött, védője, a későbbi német kancellár segítségével sikerült elérni, hogy 1988-tól folytathassa ügyvédi tevékenységét.

Ekkor, a börtönévek alatt fordult el a radikális baloldali szervezettől.

Nem csoda: fogvatartása idején olyan politikai teoretikusok látogatták, mint Iring Fetscher és Günter Rohrmoser. Utóbbi 70. születésnapján, 1997. december 1-jén Mahler már arról beszélt, hogy Németországot megszállták, a német államnak ki kell szabadulnia az adósság szorításából és újjá kell építenie nemzeti identitását. Mahler egészen 1998-ig csak csekély szerepet játszott a közéletben, mikoris a Junge Freiheit nevű szélsőjobboldali lapba írt “Második kőkorszak” című cikkében megmagyarázta új, az addigiaktól jelentősen eltérő nézeteit. Mahler azóta nézeteinek spirituális dimenzióját hangsúlyozza. Szavai szerint "Isten és ember egysége a nép közösségében mutatkozik meg, a szabad és magabiztos német népben. Ez zsidó princípiumnak, illetve annak evilági megjelenésének, a kufároknak az elutasítása".

2000-ben már szó sem volt homályos célozgatásról vagy sprituális mellébeszélésről: Mahler bejelentette, hogy csatlakozott a nacionalista, a Német Birodalmi Párt kvázi örököseként létrehozott Német Nemzeti Demokratikus Párthoz (NPD). 2001-ben a német kormány "gyűlöletbeszéd" terjesztésének vádjával kísérletet tett a párt betiltására, Mahler jogi képviselőként védte a szervezetet. Sikeresen. 2003-ban, miután a bíróság visszautasította az NPD tilalmára vonatkozó kérést, Mahler kilépett a pártból. Azóta a holokausztrevizionizmus egyik vezető személyiségévé vált, tevékenységét számos per és elmarasztaló ítélet kíséri, nyilvános karlendítéseit rendre zsidó-liberális felháborodás követi.

2009. február 21-én egy müncheni bíróság hat év letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ítélet kihirdetésekor a bíró azt mondta: Mahler "bizonyítottan alkalmatlan az újrakezdésre, az átformálásra, nacionalista kirohanásait meg kell állítani". 2009. március 11-én a potsdami bíróság a 73 éves Mahlert további öt év börtönre ítélte "holokausztagadás és a náci háborús bűnök bagatellizálása" miatt. A szökés kockázata miatt azonnal börtönbe került, csak a már említett, súlyos betegsége miatt engedték ki, 2015-ben.

Most Magyarország az a hely, ahol el tudja képzelni a folytatást. Igaz, a Mitteldeutsche Zeitung szerint szinte teljesen lehetetlennek tartja, hogy kérése meghallgatásra talál.

viking-fekete-nap-triko-ferfi
division-italia-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
das-reich-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
division-italia-polo
batschka-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: