wpww-kapucnis-pulover
dirlewanger-polo
odin-fenrir-polo
tizennegy-szo-pulover
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
joachim-peiper-polo
b-h-triko-ferfi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2

Letartóztatták Magyarországon az NSZK által üldözött, "holokauszttagadás" bűnével vádolt Horst Mahlert - írja a Spiegel.

A 81 éves férfi politikai menedékjogot kért Orbán Viktortól május 12-én. Mahlernak áprilisban kellett volna megkezdenie 3 és fél éves börtönbüntetését a cionisták által megszállt Németországban.

Maradj velünk kapcsolatban!

Horst Mahler 2009 óta egy tízéves börtönbüntetést töltött "antiszemita propaganda terjesztéséért", majd egészségének rossz állapota miatt óvadék fejében szabadlábra helyezték, de tavaly év végén a bíróság a hátralévő idő letöltésére kötelezte.

Közben a Spiegel elérte Kovács Zoltán kormányszóvivőt, aki megkeresésükre azt mondta, hogy a hír alapját szolgáló értesülés, amely a müncheni ügyészségről érkezett nem biztos, hogy valós, ugyanis tudomása szerint hétfő délig nem történt meg a körözött férfi letartóztatása, ám a magyar rendőrség délutáni közleményében megerősítette, hogy a férfit május 15-én 13 óra 45 perckor őrizetbe vették a soproni rendőrök, kiadatása pedig borítékolható.

A magyar és a német sajtót is felbolygatta, hogy Horst Mahler menedékjogot kért Orbán Viktor miniszterelnöktől. A 81 éves egykori ügyvéd közleményben jelentette be, hogy Magyarországon folytatná életét. Mint írta, "május 12-én Orbán Viktorhoz, a magyar nép vezéréhez fordultam, hogy nyújtson nekem menedéket, mint politikai üldözöttnek. Az üldöztetés oka egyik művem, A vándorlás vége – Gondolkodás Gilad Atmonról és a zsidóságról".

A magyarázat végén hozzátette: "Bízva a magyar nép szabadságszeretetében, sorsomat kormányuk kezébe teszem".

Mahler utoljára egy április 9-ei videóban szólalt meg nyilvánosan. Akkor azt mondta: az ellene hozott ítélet minden jogi alapot nélkülöz, pusztán politikai jellegű, ezért egy “befogadó, szuverén államban” kér menedékjogot. Bár Mahlernek 2018-ig tízéves, tucatnyi alkalommal elkövetett "uszítás" elkövetése miatt kiszabott börtönbüntetését kellene töltenie, 2015-ben súlyos betegsége miatt szabadlábra helyezték, azóta tulajdonképpen szabad emberként él. Mahler cukorbeteg, egyik lábát térdtől lefelé amputálni kellett. A németországi zsidó-liberális sajtó azonban nehezményezte, hogy bár súlyos betegsége miatt könnyítést kapott, "arra nem volt rest, hogy tekintetét újfent a neonácik felé fordítsa". Annyira, hogy a Die Zeit cikke egy YouTube-csatornára feltöltött, idén januárban rögzített felvételt említ, amelyen Mahler őszintén elmondja, hogy szerinte a zsidóság valójában az ellenség, illetve hogy a zsidóság célja mindig is a többi nép elpusztítása, rabszolgaságba döntése volt, erről pedig még most sem tettek le.

De ki is az a Horst Mahler?

A ma már nemzetiszocialista nézeteket valló aktivista 1936-ban, a sziléziai Haynauban született, középosztálybeli családjával 1945-ben Naumburg an der Saale-ba menekültek a Vörös Hadsereg elől. Kevesebb, mint egy évet töltöttek itt, majd Dessauba költöztek. 1949-ben Mahler új rendszerrel kibékíthetetlen, hitlerista apja öngyilkosságot követett el Nyugat-Berlinben. Három gyereket hagyott árván. Horst Mahler az 1950-es években itt, Nyugat-Berlinben kezdett el jogot hallgatni. Ekkor még baloldali elveket vallott: a joggal a Német Szociáldemokrata Párt tagjaként ismerkedett, mígnem a Szocialista Német Diákszövetségben betöltött alapítói tisztsége miatt ki nem zárták. Az egyetemi évek után egy ügyvédi irodában dolgozott, majd elsősorban a kis- és középvállalkozásokkal foglalkozó saját praxist alapított.

Ebben az időszakban már a parlamenten kívüli ellenzéket támogatta, a Rudi Dutschke-féle nyugatnémet baloldali diákcsoportosulás mögé állt be. A szélsőséges baloldali elveket valló Dutschke elleni lázadást követő lázongásokban részt vett, majd a diákszervezetekből kinőtt, neomarxista Vörös Hadsereg Frakció nevű baloldali terrorszervezet alapítójaként vált ismertté. 1970-ben tíz hónap börtönbüntetésre és 75 ezer márka megfizetésére ítélték különböző bűncselekmények miatt. Mahler a Vörös Hadsereg Frakció több, szintén elítélt tagjával Jordániába menekült, ahol palesztin gerilláktól fegyveres kiképzést kapott. Még ebben az évben őrizetbe vették Berlinben, egy névtelen bejelentés nyomán. 1974-ben 12 év börtönbüntetésre ítélték bankrablás, bűnszervezet alapítása és a bűnszervezetben való részvétel miatt. Ügyvédi engedélyét visszavonták, 1980-ig volt a rácsok mögött, védője, a későbbi német kancellár segítségével sikerült elérni, hogy 1988-tól folytathassa ügyvédi tevékenységét.

Ekkor, a börtönévek alatt fordult el a radikális baloldali szervezettől.

Nem csoda: fogvatartása idején olyan politikai teoretikusok látogatták, mint Iring Fetscher és Günter Rohrmoser. Utóbbi 70. születésnapján, 1997. december 1-jén Mahler már arról beszélt, hogy Németországot megszállták, a német államnak ki kell szabadulnia az adósság szorításából és újjá kell építenie nemzeti identitását. Mahler egészen 1998-ig csak csekély szerepet játszott a közéletben, mikoris a Junge Freiheit nevű szélsőjobboldali lapba írt “Második kőkorszak” című cikkében megmagyarázta új, az addigiaktól jelentősen eltérő nézeteit. Mahler azóta nézeteinek spirituális dimenzióját hangsúlyozza. Szavai szerint "Isten és ember egysége a nép közösségében mutatkozik meg, a szabad és magabiztos német népben. Ez zsidó princípiumnak, illetve annak evilági megjelenésének, a kufároknak az elutasítása".

2000-ben már szó sem volt homályos célozgatásról vagy sprituális mellébeszélésről: Mahler bejelentette, hogy csatlakozott a nacionalista, a Német Birodalmi Párt kvázi örököseként létrehozott Német Nemzeti Demokratikus Párthoz (NPD). 2001-ben a német kormány "gyűlöletbeszéd" terjesztésének vádjával kísérletet tett a párt betiltására, Mahler jogi képviselőként védte a szervezetet. Sikeresen. 2003-ban, miután a bíróság visszautasította az NPD tilalmára vonatkozó kérést, Mahler kilépett a pártból. Azóta a holokausztrevizionizmus egyik vezető személyiségévé vált, tevékenységét számos per és elmarasztaló ítélet kíséri, nyilvános karlendítéseit rendre zsidó-liberális felháborodás követi.

2009. február 21-én egy müncheni bíróság hat év letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ítélet kihirdetésekor a bíró azt mondta: Mahler "bizonyítottan alkalmatlan az újrakezdésre, az átformálásra, nacionalista kirohanásait meg kell állítani". 2009. március 11-én a potsdami bíróság a 73 éves Mahlert további öt év börtönre ítélte "holokausztagadás és a náci háborús bűnök bagatellizálása" miatt. A szökés kockázata miatt azonnal börtönbe került, csak a már említett, súlyos betegsége miatt engedték ki, 2015-ben.

Most Magyarország az a hely, ahol el tudja képzelni a folytatást. Igaz, a Mitteldeutsche Zeitung szerint szinte teljesen lehetetlennek tartja, hogy kérése meghallgatásra talál.

wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
kartsjager-t-shirt
viking-fekete-nap-triko-noi
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
gotz-von-berlichingen-polo
waffen-ss-wallonien-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: