totenkopf-triko-ferfi
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
schwarze-sonne-triko-noi
gotz-von-berlichingen-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
totenkopf-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
awb-polo

2017-ben több szervezet összefogásával nagyszabású Becsület Napi megemlékezésre fog sor kerülni. További szervezői információk hamarosan!

2017-ben több szervezet összefogásával nagyszabású Becsület Napi megemlékezésre fog sor kerülni. 

Kedves Bajtársak! Idén is megrendezzük a "Kitörés emléktúrát", amelyben a szokásos szervező csapatunk egyesítve tartja egy másik, évek óta emléktúrákat szervező csapattal!

Lemondatták egy tajvani iskola igazgatóját, miután az intézményében az egyik osztály nemzetiszocialista felvonulást adott elő műsorszámként az iskola karácsonyi ünnepségén - írja a BBC.

A Pax Hungarica Mozgalom képviselői az elmúlt hétvégén tiszteletüket tették Lengyelországban az immár hagyománnyá vált Függetlenség Menetén.

Százezrek ünnepelték pénteken Varsóban a legfontosabb lengyel állami ünnepet, a Függetlenség Napját.

Történetének legnagyobb utcai demonstrációját tartotta szombaton a svéd nemzetiszocialista Északi Ellenállás Mozgalom (Nordiska Front) - írja a The Local.

Több mint 10 embert megkéseltek a kaliforniai Sacramentóban, amikor a szélsőjobboldali demonstrálók és az ellentüntetők összecsaptak egymással.

A szárnyait bontogató Alternatív Európa csoport tiltakozó felvonulást hirdetett meg szombatra, az idegen térhódítás ellen, amelyre meghívást kapott a Pax Hungarica Mozgalom és a Magyar Nemzeti Arcvonal is.

A Hungarista Mozgalom szervezetei, a Pax Hungarica Mozgalom és a Magyar Nemzeti Arcvonal az elmúlt időszakban jártak Lengyelországban és Szlovákiában is.

Erőszakba torkollt a Hazafias Európaiak a Nyugat Iszlamizálódása Ellen (Pegida) nevű németországi mozgalom Türingia tartományi szervezetének (Thügida) Jénában tartott tüntetése.

Rigában az idén is felvonulással emlékeztek meg a Waffen-SS veteránjai azokról a lettekről, akik Lett Légió tagjaként a Szovjetunió ellen harcoltak a második világháborúban.

langemarck-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
landstorm-nederland-2-polo
kartsjager-t-shirt
prinz-eugen-polo
awb-polo
das-reich-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo

Hírlevél feliratkozás