reenactor-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
thor-mit-uns-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
totenkopf-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo
polizei-division-polo
prinz-eugen-polo

Az Identitás Generáció Magyarország megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a hazug multikulturalizmus újabb halálos áldozatot szedett.

Mint ismeretes, a németországi Freiburgban a 19 éves orvostanhallgató Marie Ladenburgert egy tavaly érkezett afgán bevándorló erőszakolta és gyilkolta meg. Az eset szomorú tanulsága, hogy az elhunyt lány korábban önkéntes munkát vállalva segítette a bevándorlókat. Jól példázza az eset az ipari méretű agymosás mértékét, hogy német fiatalok ahelyett, hogy saját hazájukat védenék, az új honfoglalóknak nyújtanak segítséget. De az is kijelenthető, hogy Angela Merkel, kinek meghívására több millió bevándorló érkezett Európába, bűnrészesnek tekinthető. S mindazok, akik támogatják az Európa-ellenes bevándorláspolitikát, bűnpártolóknak tekinthetőek, ezért végső soron az ő lelkükön szárad minden egyes ártatlanul meggyilkolt európai vére.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az Identitás Generáció magyarországi csoportja részvétét fejezi ki az elhunyt lány családjának, barátainak. Szolidaritásból és azért, hogy felhívjuk a multikulturalizmus veszélyeire a figyelmet, mozgalmunk csendes gyertyagyújtást szervez a német nagykövetség elé. Helyszín: 1014 Budapest, Úri u. 64-66. (német nagykövetség) Időpont: 2016. 12. 06., 18:00

schwarze-sonne-triko-ferfi
waffen-ss-nederland-polo
odin-fenrir-polo
valknut-runa-kor-polo
leibstandarte-polo
white-power-triko-ferfi
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
viking-fekete-nap-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: