gotz-von-berlichingen-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo
viking-harcos-polo
hugin-es-munin-polo
valknut-runa-kor-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Lemondatták egy tajvani iskola igazgatóját, miután az intézményében az egyik osztály nemzetiszocialista felvonulást adott elő műsorszámként az iskola karácsonyi ünnepségén - írja a BBC.

A felvonulás központi figurája maga az osztályfőnök volt, aki egy kartonból épített tankból lendítette római köszöntésre a karját.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A zsidók keltette hisztéria hatására az iskola vezetése elismerte, hogy "nem nézte át rendesen" az ünnepségre leadott terveket, és a nyilvános bocsánatkérés mellett azt ígérte, hogy nem fordul elő többet hasonló eset.

A diákoknak a történtek után előírták, hogy holokauszttal kapcsolatos propagandafilmeket kell nézniük, mint amilyen a Schindler listája, vagy Az élet szép.

Miután az izraeli konzulátus botrányt csinált az ügyből, megszólalt az ügyben a tajvani elnöki hivatal is, és felszólította a gimnáziumot, hogy kérjen bocsánatot Izraeltől és Németországtól is.

A Tajpejben működő Izraeli Gazdasági és Kulturális Iroda a Facebookján ítélte el a történteket. A Német Intézet is elítélte a felvonulást.

Tajvanon többször csináltak már botrányt az izraeliek: egy időben amiatt volt hisztéria, hogy nagyon divatosnak számítottak a Harmadik Birodalom szimbólumaival díszített, motoros bukósisakok. Nemrég pedig egy importőrt próbáltak tönkretenni, aki Adolf Hitler képmásával reklámozta német gyártmányú fűtőberendezéseit a tajpeji tömegközlekedési eszközökön.

Tajvan a második világháború alatt a németekkel szövetséges Japán gyarmata volt.

waffen-ss-nederland-polo
batschka-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
totenkopf-triko-ferfi
leibstandarte-triko-ferfi
reenactor-polo
waffen-ss-nederland-polo
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: