waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
thor-mit-uns-polo-2
kartsjager-t-shirt
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
white-power-triko-ferfi
prinz-eugen-polo
hugin-es-munin-polo
leibstandarte-triko-ferfi

Az 1945-ös budavári kitörés évfordulóján több mint hatszáz feketébe öltözött patrióta vonult fel a Városmajorban.

A valódi jobboldal magja gyülekezett nem messze a Széll Kálmán tértől, a városmajori templom mögött, hogy megemlékezzen a Becsület napjáról. A társaság egy része fiatalokból állt, olyanokból, akik aligha veszik sértésnek, ha neonácinak vagy újnyilasnak nevezi őket a zsidó-liberális hírhamisító média. A szervezők a pártzászlókat nemkívánatosnak nyilvánították, a résztvevőket – a rendezvény jellegére való tekintettel – arra kérték, hogy fekete, legalábbis sötét ruházatban érkezzenek. A megjelentek ehhez tartották magukat.

Maradj velünk kapcsolatban!

1945. február 11-én a német és magyar csapatok megpróbáltak kitörni a szovjet ostromgyűrűbe zárt budai Várból. Ezt nevezzük a becsület, illetve a kitörés napjának. 1997-ben tartották első demonstrációt. A rendőrség (és a bíróság) azóta hol betiltja, hol a külvárosba vagy magánterületre száműzi a rendezvényt, máskor – ha éppen úgy tartja kedve ­– engedélyezi. Tavaly például a budavári Kapisztrán tér volt a helyszín, idén a Városmajor.

A csapathoz külföldi bajtársak, németek és olaszok is csatlakoztak (az árpádsávos zászlók mellett lengyel és székely lobogót is láttunk). A menet dobpergés kíséretében a tábori vadászok I. világháborús emlékművéhez vonult.

A köszöntőben elhangzott, hogy az egybegyűltek azért jöttek össze, hogy megemlékezzenek a vörös mocsok elleni harcban elesett áldozatokról, megemlítve, hogy Európa új véderejévé kell válnia a nemzeti fiatalságnak. A Hammerskins és a Blood and Honour Hungária mellett a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom küldöttsége is részt vett a megemlékezésen.

A HVIM alelnöke, Incze Béla úgy vélte, "bár fizikai értelemben nem mi győztünk – minden egyes apró áldozatban ott volt a győzelem lehetősége. Az ember halandó, de az eszme legyőzhetetlen". A liberális sajtó jelenlévő képviselőitől azt kérte, ne okozzanak csalódást, "tegyetek ki minket a címlapra, erősítsétek fel a hangunkat".

A központi megemlékezés után korhű teljesítménytúrán is részt vettek a megemlékezés résztvevői

Az egyik külföldi vendég, a német Matthias Fischer magyar kifejezéssel, Szálasi Ferenc és a nyilaskeresztes mozgalom hungarista köszöntésével zárta felszólalását: „Kitartás!".

Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője arról szólt, hogy a világot meghatározza az élettérért való küzdelem, aki mást állít, az hazudik – vagy nem normális. Ilyenekkel ő nem foglalkozik, mert a szélsőliberális, beteg és perverz emberek élhetetlenné, védtelenné tették Európát. Faji, nemzeti öntudatra van szükség, sárba kell taposni azt, aki ki akar szorítani az életterünkből. Végezetül Tyirityán a Waffen-SS hősiességét méltatta: „Elismerés és tiszteletem a Waffen SS-nek! Dicsőség a Waffen SS-nek!"

Közben a budai Várban, a Bécsi kapu térnél 30-40 antifasiszta mini ellentüntetést tartott. A szomszédos Kapisztrán térről indult a Kitörés Emlék- és teljesítménytúra.

Vajnai Attila, az ellentüntetés egyik kommunista résztvevője, az Európai Baloldal elnöke feljelentéseket tett. A Népszavának nyilatkozva elmondta, hogy egy csoport karlendítéssel köszöntötte az antifasiszta demonstrálókat, néhányan "jogsértően" eltakarták az arcukat. Többeken pedig SS-jelvényt látott, ami szerinte Magyarországon tiltott önkényuralmi jelképnek számít.

Felvonták a horogkeresztes zászlót Pest megyében

A megemlékezésből nem csak a főváros vette ki a részét. A bevezetőképen látható zászlót Tökön, Pest megyében húzták fel egy villanyoszlopra, ami miatt a Párbeszéd nevű liberális gittegylet és a Gyurcsány-féle DK is feljelentést tett.

division-nord-polo
tizennegy-szo-pulover
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
b-h-triko-ferfi
totenkopf-triko-ferfi
valknut-runa-kor-polo
white-power-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: