waffen-ss-nederland-polo
landstorm-nederland
division-italia-polo
awb-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
totenkopf-triko-ferfi
division-nord-polo
prinz-eugen-polo

Egy chicagói néger lelkész George Washington szobrának eltávolítását és a róla elnevezett park átnevezését szorgalmazza, mondván, a park elnevezése "sértő lehet a helyi feketék számára".

Arnold Schwarzenegger nem bír leállni: hányingerkeltő Facebook-bejegyzése után most Twitteren üzente meg Donald Trump elnöknek, mit és hogyan kellene mondania, hogy a zsidók és a hajdani Terminátorhoz hasonló bérenceik elégedettek legyenek vele.

Fehér büszkeséget hirdető zenekarok tűntek el Spotifyról, számolt be a cég közleményéről a Billboard.

Fura alkalmazásra bukkant a hazai sajtó egy képviselője, egy a brit rendőrséghez köthető szervezet (The North East Counter Terrorism Unit) honlapján.

A fehérellenes tüntetéseket rendeztek szerte az Egyesült Államokban a charlottesville-i hazafias rendezvényt, a "gyűlöletet és a rasszizmust elítélendő" – jelentette az AP hírügynökség.

Az utóbbi időben ugyan szigorított a német bevándorlási törvényeken a kancellár, most viszont egy ENSZ-program keretében növelné az EU-ba telepítendő migránsok számát.

Két figyelmeztető lövést adott le az olaszok által is segített líbiai haditengerészet, amikor egy migránsmentő hajóval találkoztak a partjaik mentén.

Spanyolországban, Zahara de los Atunesben történt mindez, ahol fizikailag ugye elképzelhető egy ilyen, hiszen közel van Afrikához, de mégsem egy Lampedusáról vagy egy Gibraltárról beszélünk, meg is lepődnek rendesen a parton pihenők.

Több mint 50, a legkülönfélébb mértani alakzatokba rendeződő, talajba "vésett" rajzolatot - köztük egy szvasztikát - fedeztek fel kutatók Kazahsztán északi részén.

Európa lakóinak IQ-szintje folyamatosan csökken. Az elmúlt száz esztendőben 14,1 ponttal szállt lejjebb az európaiak intelligenciahányadosa. 

Több Balaton-parti településre is szervez pihenőtábort a közel-keleti és afrikai bevándorlóknak a Migration Aid nevű szervezet.

A patinás Cambridge egyetem egyenlőségért felelős (?) diákvezetője, a Feketék és Etnikai kisebbségek Társaságának (??) elnöke (már az csoda, hogy marad még egyáltalán ideje a tanulásra) kiváló diák.

A turisták és a nyaralók mellett hamarosan közel-keleti és afrikai migránsok is feltűnhetnek Keszthelyen. A Migration Aid International ugyanis a város határában tervez átmeneti szállást nyújtani a tranzitzónákból kiengedett migránsoknak.

Minden eddiginél több "migrációs hátterű" személy él Németországban. A hatóságok adatai árulkodók: immár 18,6 millió polgár nem ízig-vérig német.

waffen-ss-nederland-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
white-power-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
landstorm-nederland-2-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
white-power-triko-ferfi
gotz-von-berlichingen-polo

Maradj velünk kapcsolatban!