waffen-ss-nederland-polo
langemarck-polo
leibstandarte-triko-ferfi
tizennegy-szo-pulover
white-power-triko-noi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
leibstandarte-polo
batschka-polo

"A Nagy-Németországért vívott harcban halt meg" – áll egy sírkőn Grazban.

Egy második világháborús, Focke Wulf Fw 190F-8/R-1 típusú vadászgépre bukkant Seregélyes határában egy történészekből, repülőgépmérnökökből és hivatásos katonákból álló kutatócsapat.

Német nemzetiszocialisták is közreműködtek az 1972-es müncheni merényletben, és a palesztin terroristák izraeli sportolókat célzó támadását akár meg is lehetett volna előzni - írták német lapok a merénylet után 40 évvel nyilvánosságra került forrásokra hivatkozva. 

Hetven év után a világon ismét annyi zsidó ember él, mint a világháborút megelőzően.

Anglia és Wales fehér őslakóinak száma rohamosan csökken, a színes bőrű bevándorlóké pedig növekszik.

Berlinben úgy gondolják, hogy alkalmazkodni kell az új helyzethez, ezért afrikai utcaneveket adnak a régi és uncsi német nevek helyett – írja a Berliner Kurier.

A grönlandi vikingek kolóniája hosszú századokon át állta a zord időjárás viszontagságait a kis jégkorszak beköszönte után.

1961-ben egy januári éjszakán az amerikai légierő egy bombázója kettétört Észak-Karolina felett. Ez nem lett volna annyira nagy probléma, ha nem atombombákat szállít a repülő.

Orosz tudósok szerint fertőzött jegesmedvehús okozta betegség miatt kellett kiüríteni Hitler titkos északi-sarki katonai kutatóbázisát.

Közismert mondás, hogy a győztesek írják a történelmet. Van viszont a történelemnek egy olyan szeglete, amiről még a győztesek sem akarnak írni.

Egy berlini magánmúzeum elkészítette Adolf Hitler bunkerje egy részének másolatát, ahol a nagynémet vezető a második világháború végső szakaszát töltötte.

A második világháború ártatlan délvidéki magyar áldozatainak tömegsírjait feltáró és összegző kiadvány jelent meg a Vajdaságban.

Két belga kutató megfejtette Adolf Hitler DNS-ének titkait, és ennek segítségével a Führer 39 még élő rokonát kutatták fel - számolt be róla a brit sajtó.

A Magyar Szó című újvidéki napilap, valamint a szabadkai Pannon RTV beszámolója szerint a szabadkaiak többsége elítéli és ellenzi az elképzelést, amely szerint a városban lakások épülnének a közel-keleti, afrikai és ázsiai migránsok számára.

gotz-von-berlichingen-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
landstorm-nederland-2-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
thor-mit-uns-polo-2
das-reich-polo
otto-von-skorzeny-polo
viking-fekete-nap-polo

Hírlevél feliratkozás