viking-fekete-nap-triko-noi
white-pride-world-white-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
white-power-triko-noi
schwarze-sonne-triko-noi
wpww-kapucnis-pulover
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

A határok megnyitásáért, valamint a Törökország és az Európai Unió közötti megállapodás ellen tüntettek migránsok és sok görög is Athénban.

London Stamford Hill nevű városrészében zsidók jelenlétére figyelmeztető „forgalmi jelzőtáblát” szereltek föl az egyik lámpaoszlopra.

Recep Tayyip Erdogan török elnök arra ösztönözte az összes Európában élő törököt, hogy legyen legalább öt gyerekük, mondván, hogy ők a földrész jövője, és hogy az lenne a legjobb válasz azokra az „igazságtalanságokra”, melyeket a hazájuktól távol élőkre ott rákényszerítenek.

A vikingek többek voltak puszta vérszomjas kalózoknál: telepesek, földbirtokosok, gazdák, s legfőképp leleményes politikai érzékkel megáldott kereskedők.

Lecsapnak Ausztriában a "rejtett neonáci üzeneteket" hordozó, személyre szabott rendszámtáblákra, ezúttal azokra is, amelyek nem olyan egyértelműek mint a Hitlerjugend rövidítése, a HJ, vagy az NS, ami a nemzetszocializmus német rövidítése. 

Háromezer katona és civil halt kínhalált a szovjet Vörös Hadsereg által a szegedi Csillagbörtönben 1944 októberétől 1945 nyaráig működtetett hadifogolytáborban.

Élethosszig tartó hatást gyakorolt a felvilágosító antiszemita propaganda azoknak a német gyermekeknek a gondolkodására, akik a nemzetiszocialista rend ideje alatt jártak iskolába.

Egy 13 ezer éves etnikai háború nyomait vizsgálják francia és brit régészek Szudán északi részén, a Nílus keleti partján.

Szomszédaink a mai napig mindent megtesznek az elcsatolt területek magyar múltjának eltörléséért, ebben sajnos nincs sok újdonság. De hogy a múlt kiretusálása a halottakat se kímélje, az különösen gyomorforgató. 

Közismert mondás, hogy a győztesek írják a történelmet. Van viszont a történelemnek egy olyan szeglete, amiről még a győztesek sem akarnak írni.

Egy arizonai lelkipásztor szerint felesleges dollármilliókat költeni kutatásra, ha egyszer a Bibliában ott a megoldás, hogy AIDS egyszer és mindenkorra eltűnjék a Földről.

Nem a kuruc.info vagy a szélsőjobb felhívásáról van szó, hanem épp ellenkezőleg: a Facebookon zsidó értelmiségiek hoztak létre zárt csoportot azzal a címmel: Alijázzon a teljes magyar zsidóság. 

Egy Európa-szerte nemrég elvégzett kutatás eredményei szerint Románia utolsó helyen végzett, ami az állampolgárok IQ-szintjét illeti. 

totenkopf-polo
prinz-eugen-polo
mjollnir-polo
gotz-von-berlichingen-polo
kartsjager-t-shirt
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi

Hírlevél feliratkozás