langemarck-polo
landstorm-nederland-2-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
b-h-triko-ferfi
maria-theresia-polo
white-power-triko-ferfi
totenkopf-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover

Egy könyv szerint Nicolae Ceausescu román kommunista diktátor 1989 nyarán a paksi atomerőmű elleni rakétatámadást készített elő.

"Az amerikai társadalomban egykor általánosak voltak a faji és etnikai előítéletek", ez a "figyelmeztető" szöveg jelenik meg az Amazon videószolgáltató előfizetőinek, ha meg akarják nézni a Tom és Jerry rajzfilmsorozat valamelyik epizódját. 

Németországban a demográfiai – és nyomában a gazdasági-társadalmi-politikai – katasztrófa immár elkerülhetetlennek tűnik.

Miközben Adolf Hitler az 1930-as években Németországban hatalomra került, egyik legkérlelhetetlenebb ellenfele éppen adósságban és alkoholban úszott.

Újra van müezzin Egerben, ráadásul török származású az a Demir Hikmet, aki hetente háromszor felmegy az egri minaretbe, selyem kaftánt ölt és a négy égtáj felé énekelve imára hívja a muzulmánokat.

Az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) jelentése szerint az 1992. október 23-ai "zavargásokon" megjelent fővárosi és vidéki - elsősorban szkinhed - fiatalok tevékenységét, két - a nyilvánosságra hozott jelentésben kitakart - szervezet koordinálta.

Európa lakóinak IQ-szintje folyamatosan csökken. Az elmúlt száz esztendőben 14,1 ponttal szállt lejjebb az európaiak intelligenciahányadosa. 

A németek többsége szerint nincs összefüggés a Berlinben karácsony előtt elkövetett iszlamista terrormerénylet és Angela Merkel kancellár menekültpolitikája között.

Nemrég abból csaptak hisztériát különböző cionista és liberális személyek és szervezetek, hogy az angolul beírt "Megtörtént a holokauszt?" keresésre a legelső Google-találat a Stormfront fehér fajvédő weboldalra mutatott.

Az oroszok 2000-ben mutatták be azt az 1946-ben kiásott koponyatöredéket, amely egész mostanáig azt igazolta, hogy a Führer a berlini bunkerben golyót röpített a fejébe.

80 éves korában elhunyt Moszkvában Sztálin unokája – írta a Ria Novosztyi. Jevgenyij Dzsugasvili Sztálin legidősebb fiának, Jakovnak a gyermeke volt, akivel a generalisszimusznak nem volt különösebben jó a viszonya.

A Moszad, amelynek működését a legszigorúbb titoktartás övezi nemrég stílusos toborzó videóval dobta fel honlapját, valamint lehetővé tette az online jelentkezést mindazok számára, akik az izraeli titkosszolgálatnál kívánnak karriert építeni.

nibelungen-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
dirlewanger-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
white-power-triko-ferfi
schwarze-sonne-triko-ferfi
batschka-polo

Hírlevél feliratkozás