thor-mit-uns-polo-2
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
das-reich-polo
thor-mit-uns-polo
waffen-ss-nederland-polo
division-nord-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
white-power-polo

A Magyar Szó című újvidéki napilap, valamint a szabadkai Pannon RTV beszámolója szerint a szabadkaiak többsége elítéli és ellenzi az elképzelést, amely szerint a városban lakások épülnének a közel-keleti, afrikai és ázsiai migránsok számára.

Harmac 1925-ben Litvánia Rokiskis nevű kisvárosában született, tehetős zsidó családban.  

„Kiállok Izrael mellett és szeretem Izraelt, meg akarom törni a családom csendjét” – hangzik el a videóban németül egy nemzetiszocialista tiszt unokájától.

Egy közvélemény-kutatás szerint öt osztrák közül három szeretne látni egy „erős embert” az ország élén.

Ha azt mondom, "náci vallatótiszt", a Hollywood-i filmeken felnőtt generációk szemei előtt valószínűleg egy borzalmas szadista pszichopata vadállat képe jelenik meg, pedig a Harmadik Birodalom legsikeresebb vallatója pont nem ilyen volt, és legenda lett a szakmában.

Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul, figyelmeztet a magyarországi kopt keresztények vezetője. 

Megelégelte a svéd kormány és már fenyegetőzik, hogy Magyarország vegyen át ötezer migránst, akiket korábban itt regisztráltak. 

A kormány 142 millió forinttal támogatja a tavaly októberben leégett zuglói zsinagóga felújítását - jelentette be Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár Budapesten.

A határok megnyitásáért, valamint a Törökország és az Európai Unió közötti megállapodás ellen tüntettek migránsok és sok görög is Athénban.

London Stamford Hill nevű városrészében zsidók jelenlétére figyelmeztető „forgalmi jelzőtáblát” szereltek föl az egyik lámpaoszlopra.

Recep Tayyip Erdogan török elnök arra ösztönözte az összes Európában élő törököt, hogy legyen legalább öt gyerekük, mondván, hogy ők a földrész jövője, és hogy az lenne a legjobb válasz azokra az „igazságtalanságokra”, melyeket a hazájuktól távol élőkre ott rákényszerítenek.

A vikingek többek voltak puszta vérszomjas kalózoknál: telepesek, földbirtokosok, gazdák, s legfőképp leleményes politikai érzékkel megáldott kereskedők.

Lecsapnak Ausztriában a "rejtett neonáci üzeneteket" hordozó, személyre szabott rendszámtáblákra, ezúttal azokra is, amelyek nem olyan egyértelműek mint a Hitlerjugend rövidítése, a HJ, vagy az NS, ami a nemzetszocializmus német rövidítése. 

Háromezer katona és civil halt kínhalált a szovjet Vörös Hadsereg által a szegedi Csillagbörtönben 1944 októberétől 1945 nyaráig működtetett hadifogolytáborban.

waffen-ss-nederland-polo
totenkopf-polo
awb-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
polizei-division-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
white-power-triko-noi

Hírlevél feliratkozás