thor-mit-uns-kapucnis-pulover
waffen-ss-wallonien-polo
awb-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
b-h-triko-ferfi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
otto-von-skorzeny-polo

Német nemzetiszocialisták is közreműködtek az 1972-es müncheni merényletben, és a palesztin terroristák izraeli sportolókat célzó támadását akár meg is lehetett volna előzni - írták német lapok a merénylet után 40 évvel nyilvánosságra került forrásokra hivatkozva. 

A 2017-ben elvégzendő "közös munkáról", a magyarországi zsidóság problémáiról, terveiről, többek között az egyházi intézmények fejlesztéséről tárgyalt Orbán Viktor és Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége.

Az antifasisztákból és punkokból álló hamburgi focicsapat öngyűlölő szurkolói ismét hallattak magukról…

Elhunyt Brünhilde Pomsel, Joseph Goebbels a propagandaminiszter egykori titkárnője, a nemzetiszocialista vezetés belső köreinek egyik utolsó túlélője.

Jogdíjat követelnek egy Joseph Goebbelsről készült életrajzi kötet után az egykori nemzetiszocialista propagandaminiszter örökösei, a per Münchenben zajlik. 

Circleville egy apró, 13 ezres kisváros Ohio államban, amit egyetlen dolog különböztet meg alapvetően a több száz hasonló, közép-nyugati városkától.

"Az amerikai társadalomban egykor általánosak voltak a faji és etnikai előítéletek", ez a "figyelmeztető" szöveg jelenik meg az Amazon videószolgáltató előfizetőinek, ha meg akarják nézni a Tom és Jerry rajzfilmsorozat valamelyik epizódját. 

Németországban a demográfiai – és nyomában a gazdasági-társadalmi-politikai – katasztrófa immár elkerülhetetlennek tűnik.

totenkopf-triko-ferfi
langemarck-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
mjollnir-polo
landstorm-nederland-2-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo

Hírlevél feliratkozás