odin-fenrir-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
waffen-ss-wallonien-polo
adolf-smiley-face-polo
waffen-ss-nederland-polo
joachim-peiper-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
kartsjager-t-shirt

„Kiállok Izrael mellett és szeretem Izraelt, meg akarom törni a családom csendjét” – hangzik el a videóban németül egy nemzetiszocialista tiszt unokájától.

 (zsido.com nyomán)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A March of Life nevű  nemzetközi mozgalom olyan aktivistákból áll, akiknek felmenői egykor a Nagynémet Birodalom szolgálatában álltak. A videóban szereplő személyek az izraeli himnusz (Hatikvah) eléneklése mellett német nyelvű rappel és személyes történetük megosztásával szállnak nyíltan szállnak szembe németségükkel és állnak ki Izrael mellett.

„A családom tagjai mindkét oldalról lelkes nácik voltak” – ismeri el egy fiatal lány a videóban. „Az egyik dédpapám részt vett a darmstadti zsinagóga porig égetésében. Sokkolt, amikor szembesültem a családom múltjával. Kiállok Izrael mellett, szeretem Izraelt; meg akarom törni a családom csendjét és kijelenteni, hogy ezek a dolgok soha többé nem történhetnek meg újra”.

A March of Live nevű szervezetet 2007-ben alapították azzal a céllal, hogy segítsenek a nemzetiszocialista felmenőkkel rendelkező személyeknek bemocskolni a felmenőiket.

„Nagy krízisen esnek át, amikor szembesülnek azzal, miket tettek a családtagjaik” – mondta Yigal Even-Ziv, egy holokauszt-túlélő gyermeke, aki három és fél éve csatlakozott a szervezethez. „Vannak közöttük gazdag üzletemberek, tudósok, lelkészek – mindenféle emberek” – tette hozzá. „A cél felrázni a világot az antiszemitizmussal szemben és megvédeni Izrael államát, a zsidó embereket” – olvasható a Ynetnews honlapján.

leibstandarte-triko-ferfi
odin-fenrir-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
leibstandarte-triko-ferfi
polizei-division-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
batschka-polo
thor-mit-uns-polo-2

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: