viking-fekete-nap-triko-ferfi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
awb-polo
joachim-peiper-polo
prinz-eugen-polo
batschka-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték a “Fekete Holló” néven közismertté vált jobboldali publicistát, aki a “quenelle” nevű kézmozdulatot népszerűsítette.

Hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre és 15 000 dollár kifizetésére kötelezi a toulouse-i bíróság azt a férfit, aki 2014-ben "antiszemita kézmozdulatot" ábrázoló képet kezdett el terjeszteni az interneten – adta hírül a Jewish Telegraphic Agency. Noel Gerard közismertnek számít a nacionalista körökben; ahol legtöbben csak “Fekete Hollóként” emlegetik.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A bíróság döntése alapján Gerard “gyűlöletkeltést” követett el, amikor olyan képet osztott meg az interneten, amelyen egy férfi “quenelle” kézmozdulatot hajt végre az Ohr Hatorah nevű iskola épülete előtt, ahol egy dzsihadista 2012-ben agyonlőtt három gyermeket és egy rabbit. Egy másik képen az azóta sem azonosított illető a 23 éves arab terrorista, Mohammed Merah házánál mutat “quenelle”-t.

A kézmozdulat kitalálója Dieudonne M’bala M’bala francia humorista volt, akit több alkalommal is elítéltek zsidóellenes viccek miatt.

Manuel Valls francia miniszterelnök korábban “gyűlölködő antiszemita mozdulatnak” minősítette az elterjedt kézjelet, amelynek képviselői bal vállra helyezett jobb kezükkel és föld felé nyújtott bal karjukkal üzennek.

batschka-polo
adolf-smiley-face-polo
valknut-runa-kor-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
nibelungen-polo
white-power-triko-ferfi
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
division-italia-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: