white-pride-world-wide-triko-noi
white-pride-world-wide-triko-ferfi
white-power-triko-ferfi
das-reich-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
b-h-triko-ferfi
maria-theresia-polo
waffen-ss-nederland-polo

Felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték a “Fekete Holló” néven közismertté vált jobboldali publicistát, aki a “quenelle” nevű kézmozdulatot népszerűsítette.

Hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre és 15 000 dollár kifizetésére kötelezi a toulouse-i bíróság azt a férfit, aki 2014-ben "antiszemita kézmozdulatot" ábrázoló képet kezdett el terjeszteni az interneten – adta hírül a Jewish Telegraphic Agency. Noel Gerard közismertnek számít a nacionalista körökben; ahol legtöbben csak “Fekete Hollóként” emlegetik.

A bíróság döntése alapján Gerard “gyűlöletkeltést” követett el, amikor olyan képet osztott meg az interneten, amelyen egy férfi “quenelle” kézmozdulatot hajt végre az Ohr Hatorah nevű iskola épülete előtt, ahol egy dzsihadista 2012-ben agyonlőtt három gyermeket és egy rabbit. Egy másik képen az azóta sem azonosított illető a 23 éves arab terrorista, Mohammed Merah házánál mutat “quenelle”-t.

Hírlevél feliratkozás

A kézmozdulat kitalálója Dieudonne M’bala M’bala francia humorista volt, akit több alkalommal is elítéltek zsidóellenes viccek miatt.

Manuel Valls francia miniszterelnök korábban “gyűlölködő antiszemita mozdulatnak” minősítette az elterjedt kézjelet, amelynek képviselői bal vállra helyezett jobb kezükkel és föld felé nyújtott bal karjukkal üzennek.

invisible-empire-ku-klux-klan-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
division-italia-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
polizei-division-polo
totenkopf-triko-ferfi
schwarze-sonne-triko-ferfi
thor-mit-uns-polo-2

Hírlevél feliratkozás