maria-theresia-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
otto-von-skorzeny-polo
white-power-triko-noi
white-power-polo
rudolfhess-a-beke-martirja

Idén Lettország 23 migráns kérelmét fogadta el, ők legálisan meg is kapták a menekültstátuszt. A 23 menekültnek minősített gazdasági bevándorló mind továbbutazott Németországba.

(Index korrigálva)

Közülük azonban az egyik nemrég visszafordult és visszatért Lettországba, írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung a lett rádió jelentése alapján.

Hírlevél feliratkozás

Az iraki kurd férfi egy kilencfős család feje. Először felesége és gyermekei mentek Németországba, majd nem sokkal később ő is követte őket.

Azt hittem, találok valami munkát magamnak - mondta a Németországban őt ért csalódásról a férfi a lett rádiónak. A Lettországban kiállított menekültútlevelével szabadon utazhat az Európai Unió területén belül és vállalhat munkát a balti országban, Németországban azonban nem, közölték vele a német hatóságok.

A férfi ezért úgy döntött, újra visszamegy Lettországba. Mint elmondta: visszaérkezése után több álláslehetőség is várta gyorséttermekben, de a helyzete persze így sem egyszerű és jól mutatja a menekültelosztás és szétosztogatás képtelenségét: mivel nem tud lettül, munkája egyik meghirdetett állásra nem alkalmas.

white-pride-world-wide-triko-noi
thor-mit-uns-polo
schwarze-sonne-triko-noi
thor-mit-uns-polo-2
gotz-von-berlichingen-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
leibstandarte-triko-ferfi
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

Hírlevél feliratkozás