das-reich-polo
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
leibstandarte-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
dirlewanger-polo
awb-polo

Idén Lettország 23 migráns kérelmét fogadta el, ők legálisan meg is kapták a menekültstátuszt. A 23 menekültnek minősített gazdasági bevándorló mind továbbutazott Németországba.

(Index korrigálva)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Közülük azonban az egyik nemrég visszafordult és visszatért Lettországba, írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung a lett rádió jelentése alapján.

Az iraki kurd férfi egy kilencfős család feje. Először felesége és gyermekei mentek Németországba, majd nem sokkal később ő is követte őket.

Azt hittem, találok valami munkát magamnak - mondta a Németországban őt ért csalódásról a férfi a lett rádiónak. A Lettországban kiállított menekültútlevelével szabadon utazhat az Európai Unió területén belül és vállalhat munkát a balti országban, Németországban azonban nem, közölték vele a német hatóságok.

A férfi ezért úgy döntött, újra visszamegy Lettországba. Mint elmondta: visszaérkezése után több álláslehetőség is várta gyorséttermekben, de a helyzete persze így sem egyszerű és jól mutatja a menekültelosztás és szétosztogatás képtelenségét: mivel nem tud lettül, munkája egyik meghirdetett állásra nem alkalmas.

leibstandarte-triko-ferfi
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
dirlewanger-polo
schwarze-sonne-triko-ferfi
batschka-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: