schwarze-sonne-triko-noi
waffen-ss-wallonien-polo
waffen-ss-nederland-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
thor-mit-uns-triko-noi
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2

Két belga kutató megfejtette Adolf Hitler DNS-ének titkait, és ennek segítségével a Führer 39 még élő rokonát kutatták fel - számolt be róla a brit sajtó.

Marc Vermeeren és Jean-Paul Mulders elfeledett cigarettacsikkeket, egy gyorsétteremben használt szalvétát, és több mint 30 éve elküldött levelek bélyegeit elemezve állítják, hogy sikerült megtalálniuk a Führer összes ma élő hozzátartozóját. Közülük hárman - akikről már korábban is tudtak - Amerikában telepedtek le, 36 további rokon pedig Ausztriában, Hitler egykori szülőhelye környékén él.

 Bár a két férfi – elmondásuk szerint - tudományosan is hitelesnek számító munkát végzett, annak eredményeit eddig más szakértők nem erősítették meg. Erre valószínűleg várni is kell, ugyanis egyikük sem genetikus: Vermeeren egy belga vámügyi tiszt, míg Mulders újságíró, így módszereik többek szerint igencsak vitathatóak. Ráadásul azt sem tudni, hogy most megtalált mintákat mivel hasonlították össze.

A vizsgálatok szerint Hitler apjának három dédunokája ma New Yorkban él Stuart-Houston néven. Louis és Brian kertészként dolgoznak, míg Alexander a vietnami háborús veteránoknak segít pszichológusként. Mulders szerint a három férfi megegyezett abban, hogy haláluk előtt emlékeiket könyvben jelentetik majd meg.

Maradj velünk kapcsolatban!

A két belga férfi napokig követte az amerikai rokonokat, és Alexander egyik szalvétáját egy gyorsétteremből sikerült elorozniuk. Az ezen végzett DNS-tesztek megerősítették a rokonságot. A cigarettacsikkek az osztrák rokonoktól - Hüttler, Hietler, Hiedler vagy Hütler néven - származnak, a francia bélyegek megszerzéséről azonban egyelőre nem hajlandóak nyilatkozni.

A belga kutatók egyik osztrák leszármazott pontos nevét, vagy életének részleteit sem tették közzé, mindössze annyit árultak el, hogy az ausztriai Waldviertel környékén lévő falvakban élnek.

A Führer egyébként élete során mindvégig ügyelt arra, hogy családjának titkait megőrizze.

(mult-kor.hu nyomán)

batschka-polo
polizei-division-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
white-power-triko-noi
viking-fekete-nap-triko-noi
white-pride-world-wide-triko-noi
maria-theresia-polo
batschka-polo

Maradj velünk kapcsolatban!