maria-theresia-polo
gotz-von-berlichingen-polo
waffen-ss-langemarck-polo
white-pride-world-white-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
division-nord-polo
das-reich-polo

Európa lakóinak IQ-szintje folyamatosan csökken. Az elmúlt száz esztendőben 14,1 ponttal szállt lejjebb az európaiak intelligenciahányadosa. 

A jelenség okairól a “fősodratú médiában” őszintén beszélni aligha lesz lehetséges. “Ellenőriztük azt a feltételezést, hogy a viktoriánus korban élő elődeink okosabbak voltak korunk magas szintű technológiát használó embereinél, a vizuális reakcióidő terén végzett vizsgálódások szerint” – olvasható a tudósok jelentésében, mely az Intelligence című tudományos lapban publikáltak.

A kutatók hozzáteszik, hogy ”a (vizuális) reakcióidő összefüggésben áll az általános intelligenciával, és a felfogóképesség mértékét mutatja”. Az eredmény aligha lephet meg bárkit is, mert teljes mértékben igazolja a hétköznapi életben szerzett tapasztalatainkat. A tudósok azonban mégis meglepődtek, elsősorban azért, mert arra számítottak, hogy korunk televízión és interneten felnőtt emberei gyorsabban reagálnak bizonyos vizuális hatásokra, mint száz évvel korábban élt elődeik.

Maradj velünk kapcsolatban!

Ami magyarán annyit jelent, hogy dédszüleink nemzedékének tagjai gyorsabban értették meg azokat az “üzeneteket”, melyeket képek (fényképek, festmények, rajzok stb.) magukban rejtenek. A vizsgálatokat végző kutatók neves szakemberek: Michael A. Woodley (Brüsszeli Vrije Egyetem), Jan te Nijenhuis (Amszterdami Egyetem) és Raegan Murphy (az írországi College Cork Egyetem). Hogy az általános elbutulás be fog következni, azzal több értelmes ember is tisztában volt már sok-sok évtizeddel ezelőtt. Köztük volt például Adolf Hitler, aki a Mein Kampfban világosan utal a nyugati világban élő népek általános értelmi képességeinek hanyatlására.

A csökkenés mértéke évtizedenként 1,23 pont. Az okokat illetően a tudósok annyit jegyeztek csak meg, hogy a kevésbé tanult nőknek általában több gyereke születik, mint az intelligensebbeknek. Az alapvető ok – amiről hallgatni kell – az természetesen nem más, mint hogy a nyugati világban tapasztalható inváziós méretű harmadik világbeli bevándorlás és hihetetlen ütemű fajkeveredés. A folyamat eredményeképpen pedig a nyugati civilizáció menthetetlenül az afrikai államok szintjére fog süllyedni.

A tanulmány ijesztő végkövetkeztetése: "Az adatok világosan mutatják, hogy a viktoriánus kor emberei alapvetően értelmesebbek voltak, mint a modern nyugati világ lakói”.

Perge Ottó, Kuruc.info - Yahoo News nyomán

waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
reenactor-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
viking-fekete-nap-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
wpww-kapucnis-pulover
waffen-ss-wallonien-polo
kartsjager-t-shirt

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: