white-pride-world-white-polo
white-power-triko-ferfi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
leibstandarte-triko-ferfi
schwarze-sonne-triko-ferfi
in-odin-we-trust-polo
adolf-smiley-face-polo

Adolf Hitler barátjáról, bizalmasáról és helyetteséről soha nem látott képek, illetve vele kapcsolatos dokumentumok kerültek elő.

Egy 1933 és 1940 közt készült felvételekből összeállított videónak köszönhetően bepillanthatunk egy röpke pillanatra a korabeli Németország vezetőinek karácsonyaiba.

A néhány hónappal a II. világháború kitörése előtt, 1939. február 20-án megrendezett nagygyűlés a German American Bund nevű nemzetiszocialista szervezet tevékenységének csúcspontja volt.

Tíz éve. T. L. és dr. Kőfaragó-Gyelnik Vilmos barátaimmal a budai hegyek s villák között sétálgattunk. Tele aggodalommal mérlegeltük a lehetőségeket és tárgyaltuk meg Horthy Miklós kormányzó október 17-re tervezett, de a német elhárító szolgálat által már ismert „kiugrási szándékát”.

1937. szeptember 9-én Adolf Hitler rakta le a Deutches Stadion alapkövét Nürnbergben. Bár nekiálltak megépíteni a világ legnagyobb, 400 ezer fős stadionját, végül sosem készült el, a második világháború keresztbe verte a gigantikus tervet.

George Lincoln Rockwell a Mein Kampf elméleti alapjait az Amerikai Egyesült Államokban próbálta meg gyakorlatba ültetni.

1987. augusztus 17-én halt meg Rudolf Hess német nemzetiszocialista vezető, Hitler egykori helyettese, aki élete utolsó negyven évét a spandaui börtönben töltötte, az utolsó két évtizedet az intézmény egyedüli foglyaként.

1977. augusztus 15-én üres szobával szembesültek a római Celio hadikórház őrei, amikor reggel tízkor kinyitották az ajtót. Pedig nem akárkinek kellett volna bent lennie.

Frissen nyilvánosságra hozott brit levéltári dokumentumok tanúsága szerint London már az 1960-as években szabadon engedte volna Rudolf Hesst, de a Szovjetunió nem járult hozzá a brit kezdeményezéshez.

A mennoniták anabaptista felekezetét a 16. században hozta létre egy frízföldi reformátor, Menno Simons. A javarészt Poroszországban letelepedett mennoniták a 18. században a militarista alapokra épülő államból II. Katalin cárnő Oroszországába menekültek.

schwarze-sonne-triko-noi
division-nord-polo
waffen-ss-langemarck-polo
thor-mit-uns-triko-noi
viking-fekete-nap-polo
wpww-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-noi
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: