adolf-smiley-face-polo
waffen-ss-wallonien-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
division-italia-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
rudolfhess-a-beke-martirja
waffen-ss-nederland-polo

1935-ben a Rudolf Hess utasítására létrehozott Német-Amerikai Szövetség (German-American Bund) tagjai, „az új Németország barátai” egy Camp Sigfried névre keresztelt nyári tábort hoztak létre a New York állambeli Long Island-en.

A tábor elsődleges célja a nemzetiszocialista Németországról szóló pozitív kép minél szélesebb körben történő kialakítása volt. A nyári tábort azonban a hitleri Németország sem szóban, sem anyagilag nem támogatta, elkerülendő, hogy az Egyesült Államok belügyeibe való beavatkozással vádolják, illetve megromoljon a viszony, ami 1939-ig szinte teljesen felhőtlen volt a két ország között.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A nyári tábor egyszerre igyekezett terjeszteni a nemzetiszocialista ideológiát, és hű maradni az Egyesült Államokhoz is, erre utalt a tábor bejáratánál a horogkeresztes zászló mellett elhelyezett csillagos-sávos lobogó. A résztvevők német egyenruhát viseltek, horogkereszttel díszítették fel a pázsitot, életnagyságú tank maketteket építettek, keményen támadták a zsidó csoportokat, valamint Franklin Delano Rooseveltet, és nagyszabású felvonulásokat rendeztek. A tábor vezetői kijelentették, hogy George Washington volt az első amerikai fasiszta, aki valójában nem hitt a demokráciában.

dirlewanger-polo
schwarze-sonne-triko-noi
nibelungen-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
waffen-ss-nederland-polo
totenkopf-triko-ferfi
white-power-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: