valknut-runa-kor-polo
white-power-triko-ferfi
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
viking-fekete-nap-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
kartsjager-t-shirt

1935-ben a Rudolf Hess utasítására létrehozott Német-Amerikai Szövetség (German-American Bund) tagjai, „az új Németország barátai” egy Camp Sigfried névre keresztelt nyári tábort hoztak létre a New York állambeli Long Island-en.

A tábor elsődleges célja a nemzetiszocialista Németországról szóló pozitív kép minél szélesebb körben történő kialakítása volt. A nyári tábort azonban a hitleri Németország sem szóban, sem anyagilag nem támogatta, elkerülendő, hogy az Egyesült Államok belügyeibe való beavatkozással vádolják, illetve megromoljon a viszony, ami 1939-ig szinte teljesen felhőtlen volt a két ország között.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A nyári tábor egyszerre igyekezett terjeszteni a nemzetiszocialista ideológiát, és hű maradni az Egyesült Államokhoz is, erre utalt a tábor bejáratánál a horogkeresztes zászló mellett elhelyezett csillagos-sávos lobogó. A résztvevők német egyenruhát viseltek, horogkereszttel díszítették fel a pázsitot, életnagyságú tank maketteket építettek, keményen támadták a zsidó csoportokat, valamint Franklin Delano Rooseveltet, és nagyszabású felvonulásokat rendeztek. A tábor vezetői kijelentették, hogy George Washington volt az első amerikai fasiszta, aki valójában nem hitt a demokráciában.

totenkopf-triko-ferfi
awb-polo
white-power-triko-noi
awb-polo
leibstandarte-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
division-nord-polo
kartsjager-t-shirt

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: