wpww-kapucnis-pulover
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-noi
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
das-reich-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-ferfi
reenactor-polo

Az afrikai migráns évekkel ezelőtt brutálisan megerőszakolt egy 14 éves lányt. A rendőrség valószínűsíti, hogy a csoportos nemi erőszak lehetett-e a gyilkosság indítéka.

Egy Zvika Klein nevű zsidó újságíró kipróbálta, mi történik, ha kinézetét megtoldja egy kipával, és sétál egyet a francia fővárosban.

Egy "transznemű" erőszakolta meg barátai kislányát. A kislány arra panaszkodott, hogy "valami nagyon fáj ott belül".

Jichák Joszéf, Izrael országos (szefárd) főrabbija több mint két héttel ezelőtt a szokásos heti hitszónoklatában kijelentette: a zsidó vallási törvény értelmében gojok nem lakhatnak Izrael országában.

Chrese Evansról eddig csak a környezetében élők tudták, hogy kik a felmenői. Egy ideje azonban - a közösségi médiában megjelentetett képei miatt - róla beszél az amerikai bulvársajtó.

Egy majdányi magyar asszony nem hátrált meg az Allah akbarozástól és az ökölrázástól, seprűvel verte ki a gyümölcsösből a muszlim söpredéket.

Egy Glasgow melletti bíróságon megkezdődött a per, amely azt hivatott eldönteni, hogy valóban "gyűlöletbűncselekményt" követett-e el az a skót férfi, aki megtanított "karlendíteni" egy kutyát.

A Hitler utáni szép új világban már annyira "szabad" az élet, hogy Németországban a homoszexualitás és a pedofília egyes formáinak legalizálása után már az állatokkal való közösülés is legálisnak számít.

Barátjának szeme láttára erőszakoltak meg egy 26 esztendős lengyel lányt ismeretlen tettesek Rimini egyik forgalmas olasz üdülőhelyén.

Witt szerint a nyáron igen praktikus hajviselete miatt támadhatta meg egy kretén antifasiszta, mivel egyáltalán nem jobboldali, és a haját leszámítva semmiben sem hasonlíthat a fehér nacionalistákra.

waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
gotz-von-berlichingen-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
charlemagne-polo
reenactor-polo
nibelungen-polo
leibstandarte-triko-ferfi
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: