Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 18 éves áldozatnak a Kent megyei Gillinghamben köszönték meg a befogadást az "új európaiak".

Papírok nélkül érkeztek, állítólag Szíriából, és állítólag kiskorúak. A bizonytalansági tényezőt az okozza, hogy a betolakodók bemondásra történő állításait regisztrálják a hatóságok minden esetben - mint az köztudott.

Az igazmondó "szír fiatalokat" egy ápolási otthonba helyezte el a gondoskodó brit hatóság, áldozatukkal úgy kerültek egy fedél alá, hogy a lány "sérülékeny tinédzserként" szintén az intézményben tartózkodott. A csoportosan megerőszakolt lány öt támadóra emlékszik, a borzalmas megpróbáltatás öt órán keresztül tartott. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a szörnyűségtől teljesen elkeseredett. Az öt támadó helyett viszont csak négy bevándorlót tartóztattak le nem sokkal az eset után, de közülük is csak kettőt gyanúsítottak meg nemi erőszak miatt. A két másik új európait mindenféle vádemelés nélkül szélnek is eresztették.

Az elfogott "szíriaiak" saját bevallásuk szerint épp 17 évesek, vagyis kiskorúak, és nyilván ez a színtiszta igazság, még ha a brit lapok rasszista rendőrségi forrása szerint valójában idősebbek lehetnek az elkövetők. Az Európai Bizottság mindenesetre már évi egymillió jövevény letelepítésével számol. Ha a britek úgy gondolják, mi is szívesen felajánlunk nekik egy szegednyit, vagyis annyit, amennyit nekünk kellene EU-s nyomásra letelepíteni. Ha nem lenne elég, van még néhány százezer korábban érkezett migránsunk, habár az ő integrációjuk sem 100 százalékos még, a rendőrségi hírekben, esélyegyenlőségi jelentésekben jól mutatnának.

Harcunk.info (Kuruc.info/Express/The Sun nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A világot reálisan figyelők körében több mint egy évszázadra nyúlik vissza a Judapest kifejezés, amely a nevéből adódóan Budapest elzsidósodásának gyors és jelentős mértékét hivatott kifejezni – ez az elzsidósodás már a 19. században is nagy méreteket öltött.

Vilhelm Junnila, Finnország gazdasági minisztere azzal viccelődött, hogy a parlamenti választásokon a 88-as lett az ő jelölti száma, amelyet a finn választási bizottság véletlenszerűen osztott ki neki.

Az, hogy az emigrációban minden a nemzeti irányt képviselő férfi ellen a legaljasabb hajsza folyik, lassan már természetes lesz még azok számára is, akiken a rágalom ostora csattog.

Habár Benito Mussolinit, a Ducét 1945-ben, 61 évesen kommunista partizánok bestiálisan meggyilkolták, a dinasztia a mai napig meghatározó az olasz politikai és közéletben, leginkább Alessandra Mussolini miatt.

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

Kanadában letartóztatták a „Sötét idegent”, az elmúlt évtized egyik legbefolyásosabb nemzetiszocialista propagandistáját.

1944 szeptember utolsó napjaiban sajátos közjáték zajlott le az német 503. nehézpáncélos-osztály otthont adó Sennelagerben. Noha az újabb bevetés helyszínét még nem ismerték a katonák, egyes részek már el is indultak.

„Kaptam már olyan levelet is, hogy ezeket el kellene égetni” – mutat Bácsmegi Gábor, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója azokra a második világháborús tárgyakra, melyek 2019-ben egy családi ház felújításakor kerültek elő.

Tasmania a zsidó-liberális média tálalása szerint „történelmet írt azzal, hogy Ausztrália első államaként betiltotta a náci tisztelgést”.

A jugoszláv légierő 1941. április 7-i szegedi és pécsi légitámadását, az 1941. június 26-i ismeretlen eredetű kassai bombázást, illetve a Budapestet ért 1942. szeptember 4–5-i és 9–10-i éjszakai szovjet légitámadást követően, az ország területének, ipari és közlekedési csomópontjainak rendszeres és folyamatos bombázása 1944. április 3-án vette kezdetét.

Halála óta számos összeesküvés-elmélet terjed, miszerint legszűkebb környezete megölte, hogy Berija megfojtotta, vagy újabban: patkányméreggel végeztek vele, miközben pár nappal később pedig a hasonmásával rendezték meg a „hivatalos” halálát.

Az alábbi nyilatkozatot Paula Hitler (1896. január 21. - 1960. június 1.), a Führer egyetlen lánytestvére 1957-ben tette, újra kifejezve meggyőződését, ahogy 12 évvel korábban, szeretett fivérének halálát követően.

1945 januárjának elején a komáromi vasútállomáson kivagonírozott Tigris harckocsik hosszú sora nagy zajt csapva kígyózott a macskaköves utcákon, hogy a Vág-Duna hídján túl elfoglalják harcállásukat.

1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német személyszállító hajót. 

A gyűlést az egyik római lakótelepen rendezték az Olasz Szociális Mozgalom (Movimento Sociale Italiano) nevű fasiszta ifjúsági szervezet két tagja 1978-as meggyilkolásának emlékére.

Az USA-ban egyre több fehér gyakorolja a kereszténység „afrikanizált” változatát, az ún. karizmatikus (evangéliumi) protestantizmust.