Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 18 éves áldozatnak a Kent megyei Gillinghamben köszönték meg a befogadást az "új európaiak".

Papírok nélkül érkeztek, állítólag Szíriából, és állítólag kiskorúak. A bizonytalansági tényezőt az okozza, hogy a betolakodók bemondásra történő állításait regisztrálják a hatóságok minden esetben - mint az köztudott.

Az igazmondó "szír fiatalokat" egy ápolási otthonba helyezte el a gondoskodó brit hatóság, áldozatukkal úgy kerültek egy fedél alá, hogy a lány "sérülékeny tinédzserként" szintén az intézményben tartózkodott. A csoportosan megerőszakolt lány öt támadóra emlékszik, a borzalmas megpróbáltatás öt órán keresztül tartott. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a szörnyűségtől teljesen elkeseredett. Az öt támadó helyett viszont csak négy bevándorlót tartóztattak le nem sokkal az eset után, de közülük is csak kettőt gyanúsítottak meg nemi erőszak miatt. A két másik új európait mindenféle vádemelés nélkül szélnek is eresztették.

Az elfogott "szíriaiak" saját bevallásuk szerint épp 17 évesek, vagyis kiskorúak, és nyilván ez a színtiszta igazság, még ha a brit lapok rasszista rendőrségi forrása szerint valójában idősebbek lehetnek az elkövetők. Az Európai Bizottság mindenesetre már évi egymillió jövevény letelepítésével számol. Ha a britek úgy gondolják, mi is szívesen felajánlunk nekik egy szegednyit, vagyis annyit, amennyit nekünk kellene EU-s nyomásra letelepíteni. Ha nem lenne elég, van még néhány százezer korábban érkezett migránsunk, habár az ő integrációjuk sem 100 százalékos még, a rendőrségi hírekben, esélyegyenlőségi jelentésekben jól mutatnának.

Harcunk.info (Kuruc.info/Express/The Sun nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Focsaniból 1945. június első hónapjaiban 2500 magyar tisztet indítottak útba a Szovjetunió belsejébe. A 22 napos út után megérkeztünk a Vjazna folyó partján fekvő Vjaznikiba.

A sikertelen hatalommegragadási kísérlet utáni per hozott országos ismertséget Adolf Hitlernek, amelyben egész Németország megismerhette nézeteit.

Pénzgyűjtésbe kezdett a 2023-as antifa támadások kitervelőjének és elsőrendű vádlottjának, Ilaria Salisnak családja.

Azokat az ausztrálokat, akik nyilvánosan nemzetiszocialista tisztelgést mutatnak be Victoria államban, tetemes pénzbírsággal vagy akár egy év börtönnel is sújthatják az új törvényjavaslat értelmében.

Kevesen tudják, hogy a második világégés idején a Szent Korona földjét védő honvédeink a német fegyvertársaktól igazi nagymacskákat is kaptak. A magyar kezek által megszelídített ragadozók sokszor nagyot haraptak a vörös rém testéből. A legsikeresebb vadász Tarczay Ervin páncélos százados volt.

Egy francia zsidó újságíró a Jerusalem Post-nak nyilatkozva mondta el, hogy az utcájában számos épületet megjelöltek az antiszemita aktivisták.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.

Feltételesen szabadlábra helyezték Nikosz Mikaloliakoszt, az Arany Hajnal görög nemzetiszocialista gyökerű politikai párt alapítóját és vezetőjét, miután letöltötte 13 éves börtönbüntetésének egy részét.

A világháborúban, 1915 szeptemberében vonultam be, mint hadnagy és századparancsnok, a bécsújhelyi akadémia elvégzése után.

Akik még nem ismernék a történetét annak a mondásnak, hogy Románia a "történelem prostituáltja", annak segítünk hat történelmi momentummal, amely eléggé tiszta képet fest arról, milyen szövetségese volt ez az ország néhai partnereinek.

1944. augusztus 23-án Románia hivatalosan kapitulált, és hátba támadta addigi szövetségeseit, a német és magyar csapatokat.

Vád alá helyezték a németországi hazafias szélsőjobb egyik vezető politikusát, Björn Höckét, mert „náci” jelszó használatával vádolják, írja a BBC.

Egy szövetségi esküdtszék 63 vádpontban ítélte el Robert Bowerst, azt az ötvenéves férfit, aki 2018 októberében tizenegy zsidóval végzett egy pittsburghi zsinagógában.

1948. május 14-én Ben-Gurion kikiáltotta Izrael Állam megalakulását, mire az arab államok többsége dzsihádra szólította fel a muszlim világot. Kevesen tudják, milyen aktív szerepet vállalt Sztálin Izrael létrehozásában és abban, hogy túlélte az első arab–izraeli háborút.

Az antifasiszta szervezetek szerint Németországban megnövekedett az „antiszemita vandalizmus” a zsidó holokausztnak állított emlékműveknél.