Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 18 éves áldozatnak a Kent megyei Gillinghamben köszönték meg a befogadást az "új európaiak".

Papírok nélkül érkeztek, állítólag Szíriából, és állítólag kiskorúak. A bizonytalansági tényezőt az okozza, hogy a betolakodók bemondásra történő állításait regisztrálják a hatóságok minden esetben - mint az köztudott.

Az igazmondó "szír fiatalokat" egy ápolási otthonba helyezte el a gondoskodó brit hatóság, áldozatukkal úgy kerültek egy fedél alá, hogy a lány "sérülékeny tinédzserként" szintén az intézményben tartózkodott. A csoportosan megerőszakolt lány öt támadóra emlékszik, a borzalmas megpróbáltatás öt órán keresztül tartott. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a szörnyűségtől teljesen elkeseredett. Az öt támadó helyett viszont csak négy bevándorlót tartóztattak le nem sokkal az eset után, de közülük is csak kettőt gyanúsítottak meg nemi erőszak miatt. A két másik új európait mindenféle vádemelés nélkül szélnek is eresztették.

Az elfogott "szíriaiak" saját bevallásuk szerint épp 17 évesek, vagyis kiskorúak, és nyilván ez a színtiszta igazság, még ha a brit lapok rasszista rendőrségi forrása szerint valójában idősebbek lehetnek az elkövetők. Az Európai Bizottság mindenesetre már évi egymillió jövevény letelepítésével számol. Ha a britek úgy gondolják, mi is szívesen felajánlunk nekik egy szegednyit, vagyis annyit, amennyit nekünk kellene EU-s nyomásra letelepíteni. Ha nem lenne elég, van még néhány százezer korábban érkezett migránsunk, habár az ő integrációjuk sem 100 százalékos még, a rendőrségi hírekben, esélyegyenlőségi jelentésekben jól mutatnának.

Harcunk.info (Kuruc.info/Express/The Sun nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

Kampánycsapatának egyik tagja hozta zsidó-liberális támadások kereszttüzébe az elnökjelöltségért induló kormányzót.

Az NZóna Podcast tematikus Homo Viator sorozata ezúttal az 1945-ös budavári kitörést és a Becsület Napját vizsgálja világnézeti szempontból.

Hatalmas felháborodást váltott ki Rébecca Chaillon bevándorló hátterű francia „művész” legújabb színi előadása, melyben fehér játékbabákat húznak karóba a „rasszizmus ellen tiltakozva”.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

A balközép zöldpárt berlini politikusa Adolf Hitlert éltette, amikor a rendőrök éppen alkoholtesztre vitték.

Az immár száz napja tartó folyamatos szőnyegbombázásokkal az izraeli hadsereg (IDF) elhomályosította az angol–amerikai haderő egyik legfényesebb második világháborús hőstettét, amely abból állt, hogy 3 nap alatt letarolta Drezda épületeinek harmadát, ártalmatlanítva 25 ezer „nácit és potenciális nácit”.

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

Bocsánatkérő közleményt adott ki a Michigani Állami Egyetem, miután a szombat esti meccs előtt Adolf Hitler képe jelent meg az eredményjelzőn – írja a CNN nyomán a 24.

Az 1945 előtti korszak egyik legtisztább, legnagyobb képességű magyar államférfia, Bárdossy László volt az első, aki vértanúhalált halt a Rákosi Mátyás és Nagy Ferenc által állított kivégző oszlopok előtt.

Joe Biden bemutatta az antiszemitizmus elleni küzdelemre vonatkozó stratégiát – írja örömködve a Jersualem Post.

Krefeldben a Bismarckplatz 32. szám alatti, impozáns villában rendezkedett be a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, melynek tagjai bizonyára elhűlve figyelték volna a mostani gyalázatot.

Túlságosan roncsolódtak azok a kéz- és lábnélküli emberi csontvázak, amelyekre Hitler keleti fronti főhadiszállásánál, a mai Lengyelország területén leltek, így lehetetlen megállapítani az áldozatok kilétét, illetve haláluk okát.

A finn rendőrség szerint egy nemzetiszocialista csoport 3D-nyomtatott fegyverekkel készült faji háborúra. A nyomozók szerint a gyanúsítottak „terrorcselekmény elkövetésének szándékával” képezték ki magukat.

Joe Biden amerikai elnök a „zsidó örökség hónapja” alkalmából a Fehér Házban rendezett eseményen elítélte az „antiszemitizmust” és megerősítette Izrael támogatásának politikáját.

Furcsa észjárásuk van a németországi hatóságoknak: minél aktívabb és erőszakosabb a szélsőbaloldali Antifa, annál inkább fellépnek a nacionalista színtér ellen. Abszurd? Igen, de pont ez a valóság.