Kövess minket: Telegram — XVkontakte

A 18 éves áldozatnak a Kent megyei Gillinghamben köszönték meg a befogadást az "új európaiak".

Papírok nélkül érkeztek, állítólag Szíriából, és állítólag kiskorúak. A bizonytalansági tényezőt az okozza, hogy a betolakodók bemondásra történő állításait regisztrálják a hatóságok minden esetben - mint az köztudott.

Az igazmondó "szír fiatalokat" egy ápolási otthonba helyezte el a gondoskodó brit hatóság, áldozatukkal úgy kerültek egy fedél alá, hogy a lány "sérülékeny tinédzserként" szintén az intézményben tartózkodott. A csoportosan megerőszakolt lány öt támadóra emlékszik, a borzalmas megpróbáltatás öt órán keresztül tartott. A The Sunnak nyilatkozó forrás szerint a szörnyűségtől teljesen elkeseredett. Az öt támadó helyett viszont csak négy bevándorlót tartóztattak le nem sokkal az eset után, de közülük is csak kettőt gyanúsítottak meg nemi erőszak miatt. A két másik új európait mindenféle vádemelés nélkül szélnek is eresztették.

Az elfogott "szíriaiak" saját bevallásuk szerint épp 17 évesek, vagyis kiskorúak, és nyilván ez a színtiszta igazság, még ha a brit lapok rasszista rendőrségi forrása szerint valójában idősebbek lehetnek az elkövetők. Az Európai Bizottság mindenesetre már évi egymillió jövevény letelepítésével számol. Ha a britek úgy gondolják, mi is szívesen felajánlunk nekik egy szegednyit, vagyis annyit, amennyit nekünk kellene EU-s nyomásra letelepíteni. Ha nem lenne elég, van még néhány százezer korábban érkezett migránsunk, habár az ő integrációjuk sem 100 százalékos még, a rendőrségi hírekben, esélyegyenlőségi jelentésekben jól mutatnának.

Harcunk.info (Kuruc.info/Express/The Sun nyomán)

Kövess minket: Telegram — XVkontakte

MÁV dolgozóként a Vas megyei Károlyfa községben tartózkodtam családi ügyben 1945. április 4-én. Úgy 9-10 óra között a szovjet katonák géppisztollyal kényszerítettek a csatlakozásra a már összegyűjtött emberekhez.

Halála óta számos összeesküvés-elmélet terjed, miszerint legszűkebb környezete megölte, hogy Berija megfojtotta, vagy újabban: patkányméreggel végeztek vele, miközben pár nappal később pedig a hasonmásával rendezték meg a „hivatalos” halálát.

1948. május 14-én Ben-Gurion kikiáltotta Izrael Állam megalakulását, mire az arab államok többsége dzsihádra szólította fel a muszlim világot. Kevesen tudják, milyen aktív szerepet vállalt Sztálin Izrael létrehozásában és abban, hogy túlélte az első arab–izraeli háborút.

A „német” gondolatrendőrség feloszlatott egy nemzetiszocialista rockkoncertet a türingiai Sonnebergben szombat este.

Az amerikai neobolsevik rezsim feudális hierarchiájában értelemszerűen legfe­lül tanyázó, sőt egyenesen piedesztálra emelt feketék elsősorban a rabszolga őseik által a déli gyapotföldeken végzett ingyenmunka kompenzálásaként akarják kirázni a gatyájukból fehér hűbéreseiket.

Egyre aktívabb a kanadai határon túl az amerikai Goyim Defense League (Gój Védelmi Liga) nevű csoport, amely antiszemita felvilágosító anyagok terjesztését végzi a lakónegyedekben.

A keletről érkező hírek hatására a magyar lakosság rettegett a Vörös Hadsereg katonáitól. A szovjetek 1944. augusztus 26-án értek magyar területre az Úz völgyében, komoly harcok közepette vonultak nyugat felé, míg a front 1945 áprilisában átvonult az országon.

Kannibálszigetnek vagy a halál szigetének nevezik a Szibériában, az Ob folyó mentén található Nazino-szigetet, amely a sztálini terror egyik legsötétebb fejezetének helyszínéül szolgált.

„Vádat emeltek négy férfival és egy nővel szemben, akik egy marokkói férfira a származása miatt támadtak rá” – közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel.

Egyre szélesebb körűvé válik az X (volt Twitter) elleni nagyvállalati hirdetési bojkott, sőt, az amerikai cégek mellett az Európai Bizottság is közölte, hogy felfüggeszti a hirdetéseit az oldalon, mert nem akarja, hogy azok „antiszemita és náci” tartalmak mellett jelenjenek meg.

Az időpont: 1946. október 7. A színhely: a kaposvári katonai szűrőtábor. Sólyom András őrnagy táborparancsnok korábban már több ezer embert vett őrizetbe a Magyarországra hazatérők közül. Számára egyegy újabb őrizetbe vétel már nem jelent különösebb eseményt.

Amikor Imrédy személyes származása körül a közismert polémiák folytak, akkor én magam adtam utasítást Kelecsényinek, hogy figyelje meg Imrédyt és figyeltesse meg másokkal is, hogy faji hovatartozása eldönthető legyen.

Az ausztrál szövetségi kormány törvénymódosítást kezdeményez a nemzetiszocialista karlendítés betiltásáról is.

Összevont 15 év börtönbüntetésre ítéltek két brit fehér fajvédő, nemzetiszocialista podcastert, akik Harry herceg és félvér negrid fia, Archie kivégzésére szólítottak fel.

A diktatúra Magyarországon 1950-re elérte az otthonokat, a hétköznapok része lett.

Bajtársunk és barátunk Cseresznye György, a Titkolt Ellenállás egykori énekese már lassan egy évtizede, idén 9 éve, hogy a Hadak Útjára távozott.