totenkopf-triko-ferfi
prinz-eugen-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
gotz-von-berlichingen-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
awb-polo
landstorm-nederland
thor-mit-uns-triko-noi

Chrese Evansról eddig csak a környezetében élők tudták, hogy kik a felmenői. Egy ideje azonban - a közösségi médiában megjelentetett képei miatt - róla beszél az amerikai bulvársajtó.

Anjya, Szvetlana Allilujeva 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót. Chrese Evans ugyanis Sztálin unokája. Édesanyja az öt évvel ezelőtt elhunyt Szvetlana Allilujeva, Sztálin leánya volt. A 44 éves, platinaszőkére festett hajú és a hajában színes mintákat viselő Evans meghökkentő képeket "tett fel" magáról az egyik közösségi internetes oldalra: a karján tetoválások garmadájával, ajkában piercinggel, nyakában és csuklóján csörgő láncokkal fényképezett nő játékpisztollyal és játéktöltényekkel teli övtáskával pózol, a The New York Post szerint "igazi amerikai punk". A lap a képek megjelenése apropóján kereste meg az Oregonban élő Chrese Evanst.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Evans az oregoni Portlandben él, buddhista és régiségboltja van. Szvetlana Allilujevának, Sztálin egyetlen lányának harmadik és egyben legfiatalabb gyermeke. Allilujeva 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót, majd az Egyesült Államokban telepedett le, ott ismerkedett meg negyedik férjével, William Wesley Peters építészmérnökkel. A házasság rövid életű volt, mindössze három évig tartott, de utána Szvetlana Allilujeva a Lana Peters nevet vette fel. Chrese - akit eredetileg Olgára kereszteltek, de felnőttként megváltoztatta a nevét - egyetlen közös gyermekük.

"Én a nagyapámról sokáig azt tudtam, hogy a második világháború három győztes államférfijának egyike volt. De aztán egyszer az anyám leültetett, és elmondta a valóságot. Akkor szereztem tudomást nagyapám bűneiről" - idézi a The New York Post Chrese Evanst. A nő saját állítása szerint nem politizál, és Oroszországhoz is immár csak az köti, hogy szereti és rendszeresen el is készíti az oroszok híres borscs-levesét.

das-reich-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
landstorm-nederland-2-polo
leibstandarte-triko-ferfi
rudolfhess-a-beke-martirja
waffen-ss-wallonien-polo
schwarze-sonne-triko-noi
polizei-division-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: