landstorm-nederland-2-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
viking-fekete-nap-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
otto-von-skorzeny-polo
waffen-ss-langemarck-polo
b-h-triko-ferfi

Witt szerint a nyáron igen praktikus hajviselete miatt támadhatta meg egy kretén antifasiszta, mivel egyáltalán nem jobboldali, és a haját leszámítva semmiben sem hasonlíthat a fehér nacionalistákra.

A 26 éves coloradói férfi épp egy steak house előtt szállt ki a kocsijából, amikor egy késes férfi odalépett hozzá, és megkérdezte: „Te is egyike vagy azoknak a neonáciknak?” Ezután szúrt. Witt a kezével hárította a döfést, mielőtt a támadója elszaladt. Három öltéssel varrták össze a sebet.

Witt szerint a nyáron igen praktikus hajviselete miatt támadhatta meg a zavart antifasiszta, mivel egyáltalán nem neonáci, és a haját leszámítva semmiben sem hasonlíthat a fehér fajvédőkre.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A fejére célzott, Witt azonban felkapta a kezét, és így azt érte a penge. Ezután gyorsan visszahátrált a kocsijába, majd becsukta az ajtaját. Támadója ekkor elszaladt.

Mivel semmilyen tetoválás vagy egyéb jelzés nem utal arra, hogy Witt jobboldali lenni, azt gyanítja, a haja miatt nézték fajgyűlölőnek. A tettest még keresik.

otto-von-skorzeny-polo
polizei-division-polo
leibstandarte-triko-ferfi
valknut-runa-kor-polo
charlemagne-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
rudolfhess-a-beke-martirja
white-pride-world-wide-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: