leibstandarte-polo
waffen-ss-wallonien-polo
totenkopf-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-ferfi
nibelungen-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
adolf-smiley-face-polo
white-power-triko-noi

Barátjának szeme láttára erőszakoltak meg egy 26 esztendős lengyel lányt ismeretlen tettesek Rimini egyik forgalmas olasz üdülőhelyén.

A bűncselekményt csoportosan követték el. A fiú - akit a bűnözők alaposan helyben hagytak - így nem tudott barátnőjének segítséget nyújtani.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az olasz rendőrség közlése szerint a gaztettet négy "férfi" követte el, akik a megerőszakolt lány barátját előzőleg fejbe verték és kirabolták. Ezek után a lányt mind a négyen megerőszakolták. Az eset szombat reggel történt Rimini egyik népszerű üdülőhelyén. A rendőrséget a járókelők értesítették, látva a súlyosan sérült párt. Mindkettőjüket kórházba szállították.

A hatóságok „brutális, kegyetlen támadásnak” írták le az esetet, melynek elkövetőit keresik. A rendőrség felszólította a lakosságot és az üdülőket, hogy amennyiben bármiféle információjuk van a tettesekkel kapcsolatban, azonnal értesítsék a hatóságokat. A milánói lengyel konzulátus segítséget nyújt a fiatal pár számára.

Az Ansa című olasz lap közlése szerint a támadók „sötét bőrűek” voltak és afrikai bevándorlónak sejtik őket (Mily meglepő.)

Perge Ottó - Express nyomán

schwarze-sonne-kapucnis-pulover
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
nibelungen-polo
waffen-ss-wallonien-polo
otto-von-skorzeny-polo
polizei-division-polo
thor-mit-uns-polo
tizennegy-szo-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: