viking-fekete-nap-triko-ferfi
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo-2
wpww-kapucnis-pulover
landstorm-nederland-2-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo

Egy majdányi magyar asszony nem hátrált meg az Allah akbarozástól és az ökölrázástól, seprűvel verte ki a gyümölcsösből a muszlim söpredéket.

De nem a fa részével, hogy ne sérüljenek a jogaik... Nem csak nála pusztított a nyugati politikusok csürhéje, házakba törnek be és tesznek mindent tönkre Délvidéken (is.) "28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. A padláson voltak, a szobákban voltak. Minden irányba voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak. Ma reggel is voltak. Az ajtót sem tudom bezárni" - panaszolja egy helyi lakos, hozzátéve: nem ez volt az első eset, hogy Közel-Keletről érkező férfiak hatoltak be az épületbe.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

"28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. A padláson voltak, a szobákban voltak. Minden irányba voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak. Ma reggel is voltak. Az ajtót sem tudom bezárni" - panaszolja egy helyi lakos, hozzátéve: nem ez volt az első eset, hogy Közel-Keletről érkező férfiak hatoltak be az épületbe.

polizei-division-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-triko-noi
prinz-eugen-polo
maria-theresia-polo
viking-fekete-nap-polo
thor-mit-uns-polo
division-nord-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: