tizennegy-szo-pulover
totenkopf-polo
prinz-eugen-polo
nibelungen-polo
thor-mit-uns-triko-noi
white-power-triko-noi
viking-fekete-nap-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo

Egy majdányi magyar asszony nem hátrált meg az Allah akbarozástól és az ökölrázástól, seprűvel verte ki a gyümölcsösből a muszlim söpredéket.

De nem a fa részével, hogy ne sérüljenek a jogaik... Nem csak nála pusztított a nyugati politikusok csürhéje, házakba törnek be és tesznek mindent tönkre Délvidéken (is.) "28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. A padláson voltak, a szobákban voltak. Minden irányba voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak. Ma reggel is voltak. Az ajtót sem tudom bezárni" - panaszolja egy helyi lakos, hozzátéve: nem ez volt az első eset, hogy Közel-Keletről érkező férfiak hatoltak be az épületbe.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

"28 migráns volt a lakásban. Az ablakokat kiverték, az ajtót felfeszítették. A padláson voltak, a szobákban voltak. Minden irányba voltak. Kizavartuk őket 3-4 alkalommal. Visszajárnak. Ma reggel is voltak. Az ajtót sem tudom bezárni" - panaszolja egy helyi lakos, hozzátéve: nem ez volt az első eset, hogy Közel-Keletről érkező férfiak hatoltak be az épületbe.

wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
totenkopf-triko-ferfi
white-power-triko-ferfi
landstorm-nederland-2-polo
odin-polo
joachim-peiper-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: