totenkopf-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo
viking-harcos-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
dirlewanger-polo

Az afrikai migráns évekkel ezelőtt brutálisan megerőszakolt egy 14 éves lányt. A rendőrség valószínűsíti, hogy a csoportos nemi erőszak lehetett-e a gyilkosság indítéka.

(Hídfő)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A múlt hónap folyamán megkéseltek egy afrikai migránst Londonban – a nyomozás során kiderült, hogy az áldozat, Alex Vanderpuye tagja volt annak a bandának, ami évekkel ezelőtt csoportosan megerőszakolt egy fiatal lányt London belvárosában. A rendőrök jelenleg vizsgálják, hogy a két incidensnek van-e köze egymáshoz, vagyis felmerült annak lehetősége, hogy az afrikai migránst a brit lány megerőszakolása miatt késelték meg – áll az East London News beszámolójában.

Alex Vanderpuyet december 7-én késelték meg Londonban. Mint kiderült, korábban már elítélték csoportos nemi erőszakért és hat évet ült börtönben. A hatóságok három embert őrizetbe vettek, de eddig senkit nem vádoltak meg a gyilkosság elkövetésével.

Vanderpuyet volt egyike annak a migránsbandának, akik 2007 áprilisában megkínoztak és brutálisan megerőszakoltak egy 14 éves lányt. Az áldozat számára teljes névtelenséget garantált a törvény, és az egész család el kellett költözzön a környékről, miután vallomást tettek az elkövetők ellen.

A beszámolók szerint Vanderpuye hat évet ült börtönben, majd szabadulása után újra bűnözni kezdett, és elképzelhető az is, hogy kábítószerterjesztés, vagy bandatagság kapcsán kialakult vita miatt gyilkolták meg.

prinz-eugen-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
b-h-triko-ferfi
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
leibstandarte-triko-ferfi
prinz-eugen-polo
charlemagne-polo
white-pride-world-white-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: