landstorm-nederland-2-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
dirlewanger-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
viking-fekete-nap-polo
nibelungen-polo
landstorm-nederland

JFK meggyilkolása közvetlen hatással volt az amerikai cionista lobbira, az USA közel-keleti politikájára és Izrael militarizálódására egyaránt.

A fehér bőrű britek tömegesen menekülnek el azokból a zónákból, ahol kisebbségbe kerültek.

Négy évtized telt el azóta, hogy az ENSZ Közgyűlése 1975. november 10-én a cionizmust a „rasszizmus és faji megkülönböztetés” egyik formájával azonosította, egyértelműen elítélve Izrael alapító ideológiáját.

A legősibb szimbólumok egyike a szvasztika, másik nevén horogkereszt: múltja több ezer éves, az ősi civilizációk szülötte. Legtöbbször a jó szerencsét szimbolizálja. 

A Brüsszel belvárosba haladó busz ablakából kitekintve az ember alig hiszi el, hogy Európa fővárosában jár.

Mi történik egy virágzó földművelő gazdasággal, ha néger forradalmárok lemészárolják vagy elüldözik a fehér földbirtokosokat, elpusztítják az ültetvényeket és az állatállományt, ily módon téve nemzeti örökséggé a hanyatlást, a pusztítást, az öldöklést és a káoszt?

Ez az interjú 10 éve a Deutsche Stimme c. német lapban jelenet meg Dr. Wolfgang Schmidtkével, aki  1969-től 1972-ig a pretóriai egyetem virológiai intézetében dolgozott, majd 1972-ben a zürichi egyetemen virológus doktorrá avatták. 

A jövőbeni történészek 2006-ot úgy fogják feljegyezni, hogy ez volt az az év, amikor Európában a muszlimok jelentős választási tényezővé váltak.

A Right Wing Resistance (Szélsőjobboldali Ellenállás) önmeghatározása szerint fellép a tömeges ázsiai bevándorlás, az európai kultúra és fehér büszkeség elnyomása ellen, amelyet az Új Zealand-i kormányzat a multikulturalizmus törvényi védelmezésével hivatalosan támogat.

Vajon miért viselkednek így a muszlimok már régóta Nyugat-Európában – és másutt, ahol megjelennek nagyobb számban bárhol a világon?

white-pride-world-wide-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-noi
kartsjager-t-shirt
totenkopf-polo
white-power-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-noi
white-pride-world-wide-triko-ferfi
schwarze-sonne-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: