michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
rudolfhess-a-beke-martirja
white-power-polo
leibstandarte-polo
viking-fekete-nap-triko-noi
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo

Mi történik egy virágzó földművelő gazdasággal, ha néger forradalmárok lemészárolják vagy elüldözik a fehér földbirtokosokat, elpusztítják az ültetvényeket és az állatállományt, ily módon téve nemzeti örökséggé a hanyatlást, a pusztítást, az öldöklést és a káoszt?

Ez az interjú 10 éve a Deutsche Stimme c. német lapban jelenet meg Dr. Wolfgang Schmidtkével, aki  1969-től 1972-ig a pretóriai egyetem virológiai intézetében dolgozott, majd 1972-ben a zürichi egyetemen virológus doktorrá avatták. 

A jövőbeni történészek 2006-ot úgy fogják feljegyezni, hogy ez volt az az év, amikor Európában a muszlimok jelentős választási tényezővé váltak.

A Right Wing Resistance (Szélsőjobboldali Ellenállás) önmeghatározása szerint fellép a tömeges ázsiai bevándorlás, az európai kultúra és fehér büszkeség elnyomása ellen, amelyet az Új Zealand-i kormányzat a multikulturalizmus törvényi védelmezésével hivatalosan támogat.

A Brüsszel belvárosba haladó busz ablakából kitekintve az ember alig hiszi el, hogy Európa fővárosában jár.

JFK meggyilkolása közvetlen hatással volt az amerikai cionista lobbira, az USA közel-keleti politikájára és Izrael militarizálódására egyaránt.

Vajon miért viselkednek így a muszlimok már régóta Nyugat-Európában – és másutt, ahol megjelennek nagyobb számban bárhol a világon?

Ebben a brosúrában száz tény található, melyek túlnyomó többsége könnyen föllelhető a lexikonok, évkönyvek, pszichológiai szöveggyűjtemények lapjain, melyekhez bármelyik nyilvános könyvtárban hozzá lehet jutni. 

Négy évtized telt el azóta, hogy az ENSZ Közgyűlése 1975. november 10-én a cionizmust a „rasszizmus és faji megkülönböztetés” egyik formájával azonosította, egyértelműen elítélve Izrael alapító ideológiáját.

A fehér bőrű britek tömegesen menekülnek el azokból a zónákból, ahol kisebbségbe kerültek.

ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
hugin-es-munin-polo
dirlewanger-polo
totenkopf-polo
mjollnir-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo-2
batschka-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: