charlemagne-polo
waffen-ss-nederland-polo
das-reich-polo
white-power-triko-noi
nibelungen-polo
hugin-es-munin-polo
batschka-polo
viking-fekete-nap-kapucnis-pulover

A jövőbeni történészek 2006-ot úgy fogják feljegyezni, hogy ez volt az az év, amikor Európában a muszlimok jelentős választási tényezővé váltak.

A Right Wing Resistance (Szélsőjobboldali Ellenállás) önmeghatározása szerint fellép a tömeges ázsiai bevándorlás, az európai kultúra és fehér büszkeség elnyomása ellen, amelyet az Új Zealand-i kormányzat a multikulturalizmus törvényi védelmezésével hivatalosan támogat.

A Brüsszel belvárosba haladó busz ablakából kitekintve az ember alig hiszi el, hogy Európa fővárosában jár.

JFK meggyilkolása közvetlen hatással volt az amerikai cionista lobbira, az USA közel-keleti politikájára és Izrael militarizálódására egyaránt.

Vajon miért viselkednek így a muszlimok már régóta Nyugat-Európában – és másutt, ahol megjelennek nagyobb számban bárhol a világon?

Ebben a brosúrában száz tény található, melyek túlnyomó többsége könnyen föllelhető a lexikonok, évkönyvek, pszichológiai szöveggyűjtemények lapjain, melyekhez bármelyik nyilvános könyvtárban hozzá lehet jutni. 

Négy évtized telt el azóta, hogy az ENSZ Közgyűlése 1975. november 10-én a cionizmust a „rasszizmus és faji megkülönböztetés” egyik formájával azonosította, egyértelműen elítélve Izrael alapító ideológiáját.

A fehér bőrű britek tömegesen menekülnek el azokból a zónákból, ahol kisebbségbe kerültek.

A legősibb szimbólumok egyike a szvasztika, másik nevén horogkereszt: múltja több ezer éves, az ősi civilizációk szülötte. Legtöbbször a jó szerencsét szimbolizálja. 

Mi történik egy virágzó földművelő gazdasággal, ha néger forradalmárok lemészárolják vagy elüldözik a fehér földbirtokosokat, elpusztítják az ültetvényeket és az állatállományt, ily módon téve nemzeti örökséggé a hanyatlást, a pusztítást, az öldöklést és a káoszt?

white-power-triko-noi
thor-mit-uns-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
division-italia-polo
division-nord-polo
landstorm-nederland
prinz-eugen-polo
thor-mit-uns-triko-noi

Maradj velünk kapcsolatban!