totenkopf-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
rudolfhess-a-beke-martirja
maria-theresia-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
b-h-triko-ferfi
waffen-ss-langemarck-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover

A Right Wing Resistance (Szélsőjobboldali Ellenállás) önmeghatározása szerint fellép a tömeges ázsiai bevándorlás, az európai kultúra és fehér büszkeség elnyomása ellen, amelyet az Új Zealand-i kormányzat a multikulturalizmus törvényi védelmezésével hivatalosan támogat.

Az RWR alapítója Kyle Chapman, aki Taumarunui városában született, Új Zealandon. Tinédzserként csatlakozott az Új Zealand-i Nemzeti Fronthoz, de a '80-as, '90-es években megjárt számos skinhead csoportot is. Alapító tagja volt az Új Zealand-i Hammerskinsnek és számos más szervezet létrejötténél is segédkezett.

Politikai ambícióktól fűtve 2004-ben a Nemzeti Front jelöltjeként (amelynek vezetője is) indult a déli sziget legnagyobb városa, Christchurch polgármesteri székéért, végül a szavazatok 1.9 százalékát szerezte meg. A későbbiekben más szervezetek színeiben újra próbálkozott különböző politikai megmérettetéseken, a legkevésbé sem eredménytelenül.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

2009-ben alapította meg a Right Wing Resistance-t, amelyet a National Alliance (Nemzeti Szövetség, melyben szintén pozíciót tölt be) "utcai karjaként" jellemeznek és amelyről úgy beszélnek, hogy "a legnagyobb szélsőjobboldali szervezet, amelyet Christchurch valaha látott".

A szervezet borotvált fejű tagjai 5-15 fős őrjáratokat szerveznek a külvárosokba és azokra a helyekre, ahol az ázsiai bevándorlók gyakorta randalíroznak, valamint rendszeresen elárasztják szórólapokkal a lakosságot, figyelmeztetve a bevándorlás negatívumaira.

2009 januárjában Chapman nyilvánosságra hozta a terveit egy "Európai Védelmi Közösség" létrehozására az Új Zealand-i Észak Canterbury-ben, amely lényegében egy miniállam lenne azoknak az európaiaknak, akik haldokló hazájukat elhagyni kényszerülnek.

Kyle Chapman és csapata kedvenc témája a helyi újságoknak, televízióknak és megmondóembereknek az évente rendszeresen megrendezett White Pride Day (Fehér Büszkeség napja) és az indiai, filipinó bevándorlókkal, valamint a kínai maffiával való összeütközéseik miatt is.

Harcunk.info

odin-fenrir-polo
nibelungen-polo
viking-harcos-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
waffen-ss-nederland-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
totenkopf-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: