white-pride-world-white-polo
schwarze-sonne-triko-noi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
wpww-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-polo
charlemagne-polo
viking-harcos-polo
leibstandarte-triko-ferfi

Szombaton délután immár 12-ik alkalommal telt meg a budai Kapisztrán tér, hogy délután négykor kezdetét vegye a Kitörés teljesítménytúra. Az elmúlt évekhez hasonlóan most is három kategóriában indulhattak a túrázók. 25, 35 és 60 kilométer várt a mintegy 2400 résztvevőre.

Idén is megrendezésre került a Becsület – más néven: kitörés – napja. A hazafias demonstráció ellen antifasiszták tüntettek a budai Várban.

A Kitörés Emléktúra célja, hogy minden év februárjában megemlékezzen azokról a magyar és német katonákról, akik a II. világháborúban két és fél hónapon keresztül hősiesen védték Budapestet — és ezzel együtt Nyugat-Európát — a bolsevik Vörös hadsereggel szemben.

Kimondottan azon magyar és akkori szövetséges bajtársak katonai teljesítményéről emlékezünk meg, akik a megadás helyett, a kitörést választották.

Az angol nyelvű, Oroszországgal foglalkozó Russia Insider nevű hírportál helyszíni beszámolója szerint a modern idők legnagyobb, húszezres náci felvonulást tartottak Kijevben a napokban.

Őrizetbe vettek félszáz embert egy szélsőjobboldali tüntetés miatt szombaton Svédország második legnagyobb városában, Göteborgban - írja az MTI.

Szeptember 9-én a Budai várban tartott megemlékezést és demonstrációt az Erő és Elszántság Mozgalom, a vár 1686-ban történt felszabadulásának emlékére, az európai öntudat és önvédelem jegyében.

Mint ismeretes az Erő és Elszántság által szeptember 9-ére tervezett budapesti megemlékezést és demonstrációt, amelynek középpontjában Buda 1686-os visszafoglalása lett volna, a rendőrség megtiltotta.

Mintegy ötszáz nacionalista vonult fel Berlinben Rudolf Hess meggyilkolásának harmincadik évfordulóján, és ugyanennyi antifasiszta sorakozott fel velük szemben.

A Betyár Erős Ember Verseny első alkalommal került megrendezésre, egy családi nap keretében a kiskunmajsai városi sportpályán.

die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
das-reich-panzerdivision-poszter
totenkopf-triko-ferfi
viking-harcos-polo
adolf-smiley-face-polo
viking-fekete-nap-polo
charlemagne-polo
joachim-peiper-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: