division-nord-polo
awb-polo
prinz-eugen-polo
white-pride-world-white-polo
das-reich-polo
gotz-von-berlichingen-polo
division-italia-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Szeptember 9-én a Budai várban tartott megemlékezést és demonstrációt az Erő és Elszántság Mozgalom, a vár 1686-ban történt felszabadulásának emlékére, az európai öntudat és önvédelem jegyében.

(Betyársereg)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A 18:00-kor kezdődő rendezvényre ellátogatók a Görgey szobornál gyülekeztek, ahová a rendezők, a megszentelt zászlók alatt alakzatba vonultak át. Utána a megjelent, körülbelül kétszáz magyar patriótával kiegészülve – akik között a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, valamint a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai is tiszteletüket tették – szintén fegyelmezetten, méltóságteljes csendben fáklyákkal vonultak végig a Tóth Árpád sétányon.

A Himnusz eléneklése után a mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt nyitotta meg a rendezvényt. Miután köszöntötte a megemlékezőket, röviden felkonferálta az első szónokot, Lantos János elnökségi tagot. Ő a tőle megszokott hevességgel felvázolta, hogy Európa jelenleg háborúban áll az iszlámmal, valamint, hogy emellett a liberalizmus pusztítja belülről a keresztény Európát.

Ezután László Attila a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője lépett a mikrofonhoz, aki az európai összefogás fontosságát hangsúlyozta ki. Őt Imrik Csaba, az Erő és Elszántság budapesti alapszervezetének elnöke követte, aki a várat felszabadító elődeinkhez hasonló bátor kiállásra szólította föl a megemlékezőket.

Az utolsó felszólaló mozgalmunk alelnöke László Balázs volt. Szót emelt az Európai Unió és az EU által képviselt liberális értékek ellen, a kötelező kvóta ellen, valamint biztosított róla mindenkit, hogy a szélsőjobb visszatért, és nem fog meghátrálni.

A rendezvény végén a jelenlévők közösen elénekelték a Szózatot. A rendezvény után az Erő és Elszántság elnöksége és a Magyar Önvédelmi Mozgalom országos vezetése együtt koszorúzták meg az 1686-os visszafoglalás hőseinek emléktábláját a Kapisztrán téren.

 

white-power-triko-noi
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo-2
leibstandarte-triko-ferfi
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
white-pride-world-white-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: