white-power-triko-ferfi
otto-von-skorzeny-polo
in-odin-we-trust-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
schwarze-sonne-triko-noi
valknut-runa-kor-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
odin-s-ravens-polo

Őrizetbe vettek félszáz embert egy szélsőjobboldali tüntetés miatt szombaton Svédország második legnagyobb városában, Göteborgban - írja az MTI.

A demonstrációt a Magyar Távirati  Iroda kiemelése szerint a "nyíltan az antiszemita doktrínájú" Északi Ellenállási Mozgalom (NRM) szervezte, és mintegy hatszáz embert sikerült összetoborozni.

Maradj velünk kapcsolatban!

A tüntetők egyetlen kilométernyi távra kaptak felvonulási engedélyt a hatóságoktól, mégis felbomlott a rend, miután ellentüntetők petárdákat dobáltak rájuk, és megpróbáltak többször áttörni a rendőrök sorfalán, hogy megtámadják a demonstrálókat. Utóbbiak szintén megkíséreltek áttörni a rendőri kordonon, hogy összecsaphassanak az ellentüntetőkkel.

„Kövek, palackok, botok is repültek” - mondta a rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy az őrizetbe vetteket zavargással gyanúsítják.

Jellemző, hogy a széplelkű és színes antifasiszták provokációi és verekedést kezdeményező magatartása ellenére a svéd és nemzetközi sajtóhoz remekül igazodó HVG-nek ugyanezt az MTI-hírt a következő szöveg felvezetésével sikerült tetézni: "Göteborgban vonult fel több száz neonáci, minden 12. résztvevő a rendőrségen kötött ki."

Ezúttal is videók bizonyítják, hogy a korlátlan bevándorlást és libsi agyrémet ellenző gonosz, erőszakos nácik ellen tüntető, szabadidejükben pillangókban gyönyörködő antifák nem ma született barányok.

A Deutsche Welle szerint húsz, a rendezvényre tartó, főleg Dániából és Németországból érkező külföldit már a határon lekapcsoltak. Becslésük szerint az antifák - és a legnagyobb veszélyt a "nácikban" látó agymosott tömegek - létszáma 10:1 arányban múlta felül a nemzeti érzelműekét. Mindez sokat elárul Svédországról, vagy arról, ami maradt belőle...

Válogatás a hazafiakat minél erőszakosabbnak , az antifákat minél békésebbnek lefesteni igyekvő Aftonbladet képgalériájából:


joachim-peiper-polo
wpww-kapucnis-pulover
in-odin-we-trust-polo
leibstandarte-triko-ferfi
adolf-smiley-face-polo
mjollnir-polo
prinz-eugen-polo
odin-s-ravens-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: