viking-fekete-nap-kapucnis-pulover
tizennegy-szo-pulover
valknut-runa-kor-polo
thor-mit-uns-triko-noi
rudolfhess-a-beke-martirja
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
thor-mit-uns-polo-2
charlemagne-polo

Az angol nyelvű, Oroszországgal foglalkozó Russia Insider nevű hírportál helyszíni beszámolója szerint a modern idők legnagyobb, húszezres náci felvonulást tartottak Kijevben a napokban.

(Ultras Info)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A II. világháború idején a németekkel szövetséges Ukrán Lázadó Hadsereg 75-ik évfordulójának emlékezetére menetelők között ott volt a nacionalista Szvoboda Párt elnöke, Oleh Tyahnybok is, aki felszólította Ukrajnát, hogy tegyen többet “a szervezett zsidóság bűnös tevékenységének megakadályozására”. Az ukrán nacionalisták fáklyákat gyújtottak, nemzetiszocialista dalokat énekeltek, néhány résztvevő pedig nyíltan fasiszta karlendítéssel üdvözölte a sokaságot.

A II. világháború idején a németekkel szövetséges Ukrán Lázadó Hadsereg 75-ik évfordulójának emlékezetére menetelők között ott volt a szélsőséges Szvoboda Párt elnöke, Oleh Tyahnybok, aki felszólította Ukrajnát, hogy tegyen többet “a szervezett zsidóság bűnös tevékenységének megakadályozására”.

Oleh Tyahnybokról annyit azért meg kell jegyezni, hogy kiváló barátságot ápol az amerikai demokrata háborús héjával, John McCain amerikai szenátorral a szintén amerikai döntéshozóval, Chris Murphy szenátorral is. Az csak hab a tortán, hogy Ukrajna zsidó származású elnöke, Petro Poroshenko még aznap az ukrajnai fiatalság példaképének nevezte az ukrajnai nácikat, akik felelősek több tízezer zsidó leöldökléséért Kelet-Galíciában, amit 1943-tól 1944-ig hajtottak végre.

das-reich-polo
waffen-ss-langemarck-polo
thor-mit-uns-triko-noi
waffen-ss-nederland-polo
batschka-polo
dirlewanger-polo
leibstandarte-triko-ferfi
white-power-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: