charlemagne-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
batschka-polo
white-pride-world-wide-triko-noi
reenactor-polo
schwarze-sonne-triko-noi
leibstandarte-polo

Az angol nyelvű, Oroszországgal foglalkozó Russia Insider nevű hírportál helyszíni beszámolója szerint a modern idők legnagyobb, húszezres náci felvonulást tartottak Kijevben a napokban.

(Ultras Info)

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A II. világháború idején a németekkel szövetséges Ukrán Lázadó Hadsereg 75-ik évfordulójának emlékezetére menetelők között ott volt a nacionalista Szvoboda Párt elnöke, Oleh Tyahnybok is, aki felszólította Ukrajnát, hogy tegyen többet “a szervezett zsidóság bűnös tevékenységének megakadályozására”. Az ukrán nacionalisták fáklyákat gyújtottak, nemzetiszocialista dalokat énekeltek, néhány résztvevő pedig nyíltan fasiszta karlendítéssel üdvözölte a sokaságot.

A II. világháború idején a németekkel szövetséges Ukrán Lázadó Hadsereg 75-ik évfordulójának emlékezetére menetelők között ott volt a szélsőséges Szvoboda Párt elnöke, Oleh Tyahnybok, aki felszólította Ukrajnát, hogy tegyen többet “a szervezett zsidóság bűnös tevékenységének megakadályozására”.

Oleh Tyahnybokról annyit azért meg kell jegyezni, hogy kiváló barátságot ápol az amerikai demokrata háborús héjával, John McCain amerikai szenátorral a szintén amerikai döntéshozóval, Chris Murphy szenátorral is. Az csak hab a tortán, hogy Ukrajna zsidó származású elnöke, Petro Poroshenko még aznap az ukrajnai fiatalság példaképének nevezte az ukrajnai nácikat, akik felelősek több tízezer zsidó leöldökléséért Kelet-Galíciában, amit 1943-tól 1944-ig hajtottak végre.

schwarze-sonne-triko-noi
schwarze-sonne-triko-ferfi
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
awb-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
white-pride-world-wide-triko-ferfi
b-h-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: