dirlewanger-polo
otto-von-skorzeny-polo
white-pride-world-white-polo
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
landstorm-nederland-2-polo
waffen-ss-wallonien-polo
leibstandarte-triko-ferfi
b-h-triko-ferfi

Nem harangoznak többé istentiszteletre az úgynevezett Hitler-haranggal a németországi Herxheim am Berg templomában.

Nagy érdeklődés mellett mutatták be a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) dísztermében Segyevy Dániel Zoltán fiatal geográfus-történész Térképművek Trianon árnyékában - Magyarország néprajzi térképe (1918) című első monográfiáját.

Az első világháborúban hősi halált halt katonák, köztük 596 magyar honvéd síremlékét állítják helyre Szombathelyen.

Megtalálói a müncheni Német Múzeumnak ajándékozták azt a második világháborús kódoló készüléket, amelyet a háború befejezésekor valószínűleg elástak az Aying melletti erdőben.

Az egykori Auschwitz-Birkenau-i koncentrációs tábor jelenlegi múzeuma a táborban 1940 és 1945 között dolgozó személyzethez köthető dokumentumokat, fotókat, leveleket, naplóbejegyzéseket és egyéb anyagokat kér németektől és osztrákoktól.

Csaknem 1800, a második világháborúban elesett német katona földi maradványait temették újra az északnyugat-lengyelországi Glinna faluban létesített katonai temetőben.

A komcsik nemcsak Franco tábornok, hanem José Antonio Primo de Rivera, a falangista párt alapítója földi maradványainak exhumálását is követelik.

Az izraeli titkosszolgálat nyilvánosságra hozta a Josef Mengele-aktáját. A dokumentumokból kiderül, hogy vadászott sikertelenül a Moszad évtizedeken át a német orvosra – írja az MTI.

Elképesztő ma­gasságokba repítette, majd örökre száműzte a német televíziós adókról a Derrick című sorozatot Horst Tappert, Derrick megformálója.

Több mint húsz éve üresen áll az elhagyatott egykori olimpiai falu, ahol az 1936-os berlini olimpiára érkezett sportolók kaptak helyet.

das-reich-panzerdivision-poszter
viking-harcos-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
viking-fekete-nap-polo
division-nord-polo
thor-mit-uns-polo-2
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: