panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
viking-harcos-polo
landstorm-nederland-2-polo
hugin-es-munin-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
dirlewanger-polo
division-italia-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo

Mintegy kilencven, második világháborúban elesett magyar honvéd földi maradványait hantolták ki Kolozsváron magyar szakemberek.

Adolf Hitler életének korai szakaszáról, valamint Linzben és Bécsben töltött ifjú éveiről siralmasan keveset tudunk.

Eva Braun állítólagos fotóalbuma, amely Adolf Hitler soha nem látott személyes fotóit is tartalmazza, 34 ezer fontért (12 millió forint) kelt el szerdán egy angliai árverésen.

A retrórajongók és a képregények szerelmesei bizonyára emlékeznek arra, hogy a Szomszédok 63. epizódjában mekkora patáliát csapott a gazdagréti lakótelep teljes tanári kara, miután Vágási Feri felesége, Jutka elvett az egyik nebulótól egy "náci képregényt".

A Berlintől 38 kilométerre északra levő Haus am Bogensee teljesen elhagyatott állapotban van, az épület roskadozik, s szinte teljesen benőtték a növények. 

Mussolinit és a fasizmust dicsőítő írást rejthet a római Foro Italico sportközpontban lévő Mussolini-obeliszk talapzata. A latin szöveggel ellátott pergament aranypénzek társaságában temették az obeliszk talapzatába, létezésére két tudós derített fényt.

A komcsik nemcsak Franco tábornok, hanem José Antonio Primo de Rivera, a falangista párt alapítója földi maradványainak exhumálását is követelik.

A világháború egyik legnagyobb emberiség elleni háborús bűneként, 1945. január 30-án süllyesztette el egy szovjet tengeralattjáró a Balti-tengeren a többségében második világháborús menekülteket szállító Wilhelm Gustloff német hajót.

Több más átlagos üzlet között egy kiemelt figyelmet vonz Kairó központjában, amely zsidó-liberális támadások célpontjává is vált. 

Ezt pedig egy internetes tanulmány mutatta ki, amely szerint a beszélgetések nagy hányadában előbb vagy utóbb megjelenik Adolf Hitler vagy a német nemzetiszocialisták.

panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo
waffen-ss-nederland-polo
hugin-es-munin-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
reenactor-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: