totenkopf-polo
white-power-polo
tizennegy-szo-pulover
thor-mit-uns-polo-2
nibelungen-polo
white-power-triko-ferfi
30-januar-onkentes-granatos-waffen-ss-hadosztaly-polo
totenkopf-triko-ferfi

Adolf Hitler kedvenc szobrásza, Arno Breker (1900-1991) egy bronz férfiaktját árverezték el 168 ezer euróért (52,3 millió forint) szombaton Németországban, az alsó-szászországi Ahldenben.

A Hearts of Iron 4-ben Adolf Hitler is irányítható lesz, így átírhatjuk a történelmet - adja hírül az Sg.hu.

Hamburgban 39 perc alatt lerombolták azt a hatalmas, betonból készült horogkeresztet, amelyet egy sportpálya bővítésekor találtak a földben.

Egy linzi múzeumban jövőre újra közszemlére teszik azt az Aphrodité-szobrot, amelyet 2008-ban távolítottak el pánikszerűen egy közparkból, miután kiderült, hogy a művet Adolf Hitler ajándékozta kedvenc városának.

A hollandiai háborús dokumentációs központba került egy Adolf Hitler által Bécsben festett akvarell – írja az MTI.

Hatalmas beton horogkeresztre bukkantak a földben egy hamburgi sportpálya bővítése közben, a váratlan leletet várhatóan megsemmisítik.

Felújították és múzeummá alakították át Ferdinand Porsche, a legendás német autótervező és a híres autógyár alapítójának szülőházát az észak-csehországi Vratislavice nad Nisouban.

Barack Hussein Obama szüntette meg azt a jogszabályt, amely elrendelte az USA-ból kiutasított és az állampolgárságuktól megfosztott egykori nemzetiszocialistáknak folyósított juttatások megszüntetését. 

Vádat emeltek szerdán Németországban a lengyelországi Sztutowo (Stutthof) térségében működtetett egykori munkatábor tábor két őre ellen.

A mai napig negyedévente tartja ülését a Stille Hilfe, amely évtizedek óta a zsidóság bosszúja elől menekülő egykori nemzetiszocialista funkcionáriusok védelmét segíti. 

nibelungen-polo
division-nord-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
white-power-triko-noi
polizei-division-polo
thor-mit-uns-polo-2
landstorm-nederland
kartsjager-t-shirt

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: