division-italia-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
schwarze-sonne-triko-noi
meine-ehre-hei-t-treue-himzett-galleros-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
hugin-es-munin-polo

Megtalálói a müncheni Német Múzeumnak ajándékozták azt a második világháborús kódoló készüléket, amelyet a háború befejezésekor valószínűleg elástak az Aying melletti erdőben.

Az alabamai Selmában petíciót  indítottak, hogy még mindig egy egykori Ku Klux Klan-tagról legyen-e elnevezve egy híd, de közben Amerika még mindig tele van KKK-s vezetőkről elnevezett közterületekkel és közintézményekkel. 

Soha nem látott mennyiségben kerülnek elő az első világháborúból származó tárgyak az észak-olaszországi Marmolada-gleccserből, amely egy évszázad alatt csaknem a felére zsugorodott.

A megkezdett exhumálással 14 német és 15 szovjet katona földi maradványai kerültek elő a nyíregyházi Északi temetőben - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum.

Vélhetően német vezetők számára épített búvóhely nyomaira bukkantak régészek 2015-ben Argentína északi részén a dzsungelben.

Hitler márkájú fejhallgató bukkant fel a Massdrop.com webáruházában, mely termékismertetőjében kínált "végső megoldást az audio kérdésre".

A horogkeresztet szeretné átértelmezni egy amerikai pólógyártó cég, állítják új, anemzetközi zsidóság képviselőinek felháborodását kiváltó termékükről.

Nagy érdeklődés mellett mutatták be a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) dísztermében Segyevy Dániel Zoltán fiatal geográfus-történész Térképművek Trianon árnyékában - Magyarország néprajzi térképe (1918) című első monográfiáját.

Adolf Hitler felmelkedése és bukása ma is ámulatba ejti az embereket, amire egy nemrég épített látványosság is bizonyíték. A Führerbunker mását két hónapja adta át egy magánmúzeum Berlinben.

Lakónegyedet alakítanak ki Berlin mellett az 1936-os olimpia résztvevőinek épített faluban.

nibelungen-polo
leibstandarte-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-noi
viking-fekete-nap-polo
hugin-es-munin-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
leibstandarte-polo
nibelungen-polo

Maradj velünk kapcsolatban!