division-nord-polo
maria-theresia-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
white-power-triko-ferfi
batschka-polo
rudolfhess-a-beke-martirja
nibelungen-polo
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo

A Hearts of Iron 4-ben Adolf Hitler is irányítható lesz, így átírhatjuk a történelmet - adja hírül az Sg.hu.

Kevesen merték még meglépni, hogy egy stratégiai játékban magát a Führert is irányíthassuk. A Paradox Development Studio azonban a Hearts of Iron negyedik részében "felvállalja ezt a kockázatot", és már a bemutatott változatban is a történelem egyik legismertebb figuráját vezethettük. A játék a '30-as évek közepétől adja át az irányítást.

Így nem csupán a világháború ideje alatti eseményeket tudhatjuk le benne, hanem Hitler politikai színre lépésének első pillanatától vezethetjük a Führert és embereit, a Hearts of Iron 4 pedig kiváló terep erre. A franchise (és testvér-sorozatai, a Victoria, az Europa Universalis és a Crusader Kings) kellő mélységben mutatja be a politika, diplomácia és a társadalom kapcsolatait. A Hearts of Iron 4 éppen olyan kellemes szórakozást nyújt majd, mint elődei. Ehhez persze az kell, hogy megszokjuk és megismerjük (ez persze a kezdőknek szól) a különböző menürendszerek alpontjait, és gyorsan tudjuk is alkalmazni azokat (szerencsére van Szünet gomb, így néha fellélegezhetünk).

Maradj velünk kapcsolatban!

A grafika pofásabb lett, de a Hearts of Iron tekintetében inkább az összetettségen van a hangsúly. Ezzel pedig ezúttal sem lesz gond. Természetesen Hitler mellett más nemzeteket is irányíthatunk, de a bemutatón a Paradox most egyértelműen a Führer figurájára helyezte a hangsúlyt. A program még nem kapott megjelenési dátumot, de ennek ellenére várjuk, hogy kicsit átírjuk a történelmet - olvasható a kedvcsinálóban.

(sg.hu nyomán)

batschka-polo
gotz-von-berlichingen-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
white-pride-world-wide-triko-noi
leibstandarte-polo
otto-von-skorzeny-polo
white-power-polo
white-power-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: