viking-fekete-nap-triko-noi
otto-von-skorzeny-polo
prinz-eugen-polo
polizei-division-polo
totenkopf-polo
viking-harcos-polo
thor-mit-uns-triko-noi
leibstandarte-polo

A mai napig negyedévente tartja ülését a Stille Hilfe, amely évtizedek óta a zsidóság bosszúja elől menekülő egykori nemzetiszocialista funkcionáriusok védelmét segíti. 

A legutóbbi müncheni konferencia fényét Heinrich Himmler lánya, a 86 éves Gudrun Himmler jelenléte emelte. Az SS fejét akkor tizenéves lánya szinte mindenhová elkísérte: Gudrun még Dachauba is ellátogatott, arra a helyre, amely a német munkatáborok modelljéül szolgált a későbbiekben.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Himmler öngyilkossága után Gudrun édesanyjával együtt a brit zónában maradt, majd négy évre börtönbe került; elmondása szerint ezek voltak élete legrosszabb évei. Szabadulása után Bielefeldben talált menedéket, ahol autodidakta módon varrást tanult, miközben egyre közelebb került a Stille Hilféhez.

Gudrun Himmler ma Münchenben, egy teljesen átlagos külvárosi házban éli mindennapjait. Az idős hölgyet alig lehet látni, csak a szomszédjainak adatik meg a lehetőség, hogy a világtól szinte teljesen elvonultan élő hírességet egyszer-egyszer megpillantsa. Gudrun 86 évesen mentális és fizikai értelemben is kifejezetten jó állapotnak örvend, sőt, az őt ismerő újságírók szerint az asszony kezében kivételes hatalom összpontosul.

Gudrun Himmler egyáltalán nem tagadja, hogy a Stille Hilfe tagja: „Igaz, hogy segítek, de nem kívánok ennél többet mondani” – nyilatkozta többször az asszony.

Gudrun Himmler egyik legnagyobb érdeme az volt, hogy a háború után megszervezte a csehszlovákiai Theresienstadt koncentrációs táborban szolgálatot teljesítő Anton Malloth őr visszavonulását. Amikor egy cseh bíróság a férfi távollétében halálra ítélte Malloth-ot, Gudrun a Stille Hilfe összeköttetéseit felhasználva bérelt egy szobát egy München melletti földbirtokon – azon a területen, amely egykoron Rudolf Hess birtokát képezte.

Nem Malloth volt az egyetlen üldözött, akinek a társadalomba való integrálódását könnyítette meg a Stille Hilfe. Az 1946 óta működő szervezet istápoltjai között volt Klaus Barbie és Erich Priebke. A korai években ők segítették Adolf Eichmann és Josef Mengele kimenekítését is a távoli Dél-Amerikába. A csoport az egykori SS-tisztekből verbuválódott ODESSA-val működött együtt, a papírmunkát pedig Rómában Alois Hudal katolikus püspök végezte. Az egyik leghíresebb kedvezményezett Franz Stangl volt, akit nem kevesebb, mint kereken egymillió zsidó lemészárlásával vádoltak meg a hatóságok.

Nemrég arra is fény derült, hogy a Stille Hilfe finanszírozta a Németországban élő, 88 éves egykori holland SS-katona, Klaas Faber védelmét, míg korábban a tárgyalása előtt egy héttel 89 éves korában elhunyt Samuel Kunz, a belzeci munkatábor egykori őrének jogi ügyét támogatták.

thor-mit-uns-kapucnis-pulover
totenkopf-triko-ferfi
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
die-in-battle-and-go-to-valhalla-polo
waffen-ss-langemarck-polo
viking-fekete-nap-triko-ferfi
white-pride-world-wide-triko-ferfi

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: