white-pride-world-wide-triko-noi
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
hugin-es-munin-polo
odin-fenrir-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
b-h-triko-ferfi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
thor-mit-uns-polo

Adolf Hitler német vezér és kancellár eddig ismeretlen delikáteszraktárát találták meg a németországi Szászország tartományban, egy kastély parkjában – állítja az ingatlan tulajdonosa. 

A Drezda melletti Moriztburg-kastély Marcolini-palota nevű melléképületét a hozzá tartozó 13 ezer négyzetméteres parkkal együtt egy gasztronómus vásárolta meg évekkel korábban, és az épületben a felújítás után vendéglőt nyitott.

A tulajdonos a parkban egy domb alatt pincerendszert fedezett fel és történetének feltárásával szakértőket bízott meg. A Bild című lap beszámolja szerint a tulajdonos elmondta, hogy egy helytörténész a kastély utolsó Wettin-házi lakója, Ernst Heinrich szász herceg feljegyzései között talált egy iratot, amely szerint Hitler 1944 végén ínyencségeket raktároztatott el a pincékben.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

A Führer parancsára több teherautónyi pezsgőt, konyakot, sajtokat, csokoládét és sok egyéb finomságot szállítottak a szászországi kastélypark pincéibe. Ernst Heinrich a tárolásért cserébe egy csomag ínyencséget kapott Hitlertől - állítja a tulajdonos a levéltári forrásra hivatkozva. Az elraktározott élelmiszerekből és élvezeti szerekből nem maradt semmi, mert a területet "felszabadító" szovjet csapatok katonái kifosztották a pincét – mondta a Marcolini-palota tulajdonosa.

wpww-kapucnis-pulover
viking-fekete-nap-triko-ferfi
kartsjager-t-shirt
thor-mit-uns-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
white-power-triko-ferfi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt
mjollnir-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: