white-pride-world-wide-triko-noi
thor-mit-uns-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
polizei-division-polo
landstorm-nederland
valknut-runa-kor-polo
thor-mit-uns-kapucnis-pulover
invisible-empire-ku-klux-klan-polo

Eva Braun állítólagos fotóalbuma, amely Adolf Hitler soha nem látott személyes fotóit is tartalmazza, 34 ezer fontért (12 millió forint) kelt el szerdán egy angliai árverésen.

A 73 fotót tartalmazó fényképalbumra 1945 áprilisában bukkantak Hitler berlini bunkerében, felesége hálószobájában. A fényképek egy részén a Führer Joseph Goebbels, Hermann Göring és Heinrich Himmler társaságában látható. Vannak fotók, amelyeken gépkocsiban ülve fogadja a tömeg üdvözlését. Egy másik képen egy csapatnyi gyerek mellett áll mosolyogva. A fényképek jelentős részén látható a horogkereszt is.

Maradj velünk kapcsolatban!
 Iratkozz fel hírlevelünkre:

Az aukciót bonyolító C&T Auctions munkatársa, Tim Harper szerint nagyon személyes képekről van szó. „Azok a fotók, amelyek ebben az albumban vannak, természetességet, nyugalmat sugároznak, egy részük kifejezetten mulattató.” – hangsúlyozta Harper. „Olyasvalaki készíthette ezeket a felvételeket, akinek engedélye volt arra, hogy a Führer és belső körei közelében mozogjon” – tette hozzá.

A fényképalbumot Edward Dean brit fotós és Richard Dimbleby brit újságíró találta meg 1945 áprilisában Hitler berlini bunkerében. „Egy orosz katona előzékenyen körbevezette őket a bunkerben, és betörtek egy szobába, amely Eva Braun hálószobája volt, és az orosz katona felfeszítette a nő fiókját és ellopták belőle az albumot” – mondta Harper.

viking-fekete-nap-triko-noi
michael-wittmann-tiger-ace-t-shirt-2
polizei-division-polo
thor-mit-uns-triko-noi
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo
waffen-ss-hunyadi-granatos-hadosztaly-polo
white-power-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: