gotz-von-berlichingen-polo
polizei-division-polo
panzerdivision-totenkopf-kapucnis-pulover
charlemagne-polo
invisible-empire-ku-klux-klan-polo
dirlewanger-polo
wewelsburg-schwarze-sonne-polo-2
tizennegy-szo-pulover

Valaki egy árverésen 5500 dollárt, vagyis közel másfél millió forintot fizetett Adolf Hitler alsóneműéért – írja az International Business Times.

Az alsónadrág, amelyen a Führer monogramja is megtalálható, egy csíkos fehér lenvászon boxer. Az aukciós oldalon olvasható leírása szerint „meglepően nagy”, 99 centiméter a derékbősége és 48 centi hosszú.

Maradj velünk kapcsolatban!

Hitler a Parkhotel Graz nevű osztrák luxushotelben szállt meg 1938 áprilisában, egy hónappal az országnak a birodalommal való egyesülése után. Állítólag elküldte a boxert a mosodába, de aztán elfelejtették felvenni, így hátramaradt, és egészen addig a hoteltulajdonos család birtokában maradt, amíg az akkori tulajdonos unokája később el nem adta az aukciós háznak.

A vásárlóról nem árult el részleteket az Alexander Historical Auctions, csak annyit tudni róla, hogy amerikai. Az aukciós ház vezetője ugyanakkor biztosította az emiatt rendkívül aggódó zisdókat és liberálisokat, hogy az illető nem "neonáci". 

Az Alexander Historical Auctions nevű aukciós ház még szeptember 14-én, a marylandi Chesapeake Cityben tartotta az ereklye-vásárt, ahol az alsó elkelt, de néhány további Hitler-relikvia is új tulajdonosra talált:

a Mein Kampf egy aláírt példánya 13 ezer dollárért;
a zsebkendője 1400 dollárért;
a koktélpohara 950 dollárért;
a monogramját viselő zokni 750 dollárért;
a homárvillája (ez evőeszköz, nem épület) pedig 1200 dollárt.

valknut-runa-kor-polo
odin-fenrir-polo
birodalmi-hadi-lobogon-david-lane-14-szo-polo
landstorm-nederland
nibelungen-polo
adolf-smiley-face-polo
otto-von-skorzeny-polo
valknut-runa-kor-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: