tizennegy-szo-pulover
white-pride-world-wide-triko-ferfi
viking-fekete-nap-triko-noi
landstorm-nederland
thor-mit-uns-triko-noi
waffen-ss-nederland-polo
white-power-polo
reenactor-polo

Egy chicagói néger lelkész George Washington szobrának eltávolítását és a róla elnevezett park átnevezését szorgalmazza, mondván, a park elnevezése "sértő lehet a helyi feketék számára".

Arnold Schwarzenegger nem bír leállni: hányingerkeltő Facebook-bejegyzése után most Twitteren üzente meg Donald Trump elnöknek, mit és hogyan kellene mondania, hogy a zsidók és a hajdani Terminátorhoz hasonló bérenceik elégedettek legyenek vele.

Két figyelmeztető lövést adott le az olaszok által is segített líbiai haditengerészet, amikor egy migránsmentő hajóval találkoztak a partjaik mentén.

Fehér büszkeséget hirdető zenekarok tűntek el Spotifyról, számolt be a cég közleményéről a Billboard.

Spanyolországban, Zahara de los Atunesben történt mindez, ahol fizikailag ugye elképzelhető egy ilyen, hiszen közel van Afrikához, de mégsem egy Lampedusáról vagy egy Gibraltárról beszélünk, meg is lepődnek rendesen a parton pihenők.

Fura alkalmazásra bukkant a hazai sajtó egy képviselője, egy a brit rendőrséghez köthető szervezet (The North East Counter Terrorism Unit) honlapján.

Több mint 50, a legkülönfélébb mértani alakzatokba rendeződő, talajba "vésett" rajzolatot - köztük egy szvasztikát - fedeztek fel kutatók Kazahsztán északi részén.

A fehérellenes tüntetéseket rendeztek szerte az Egyesült Államokban a charlottesville-i hazafias rendezvényt, a "gyűlöletet és a rasszizmust elítélendő" – jelentette az AP hírügynökség.

Európa lakóinak IQ-szintje folyamatosan csökken. Az elmúlt száz esztendőben 14,1 ponttal szállt lejjebb az európaiak intelligenciahányadosa. 

Az utóbbi időben ugyan szigorított a német bevándorlási törvényeken a kancellár, most viszont egy ENSZ-program keretében növelné az EU-ba telepítendő migránsok számát.

Több Balaton-parti településre is szervez pihenőtábort a közel-keleti és afrikai bevándorlóknak a Migration Aid nevű szervezet.

ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
division-nord-polo
ver-es-becsulet-kapucnis-pulover
ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
white-power-polo
viking-fekete-nap-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
thor-mit-uns-polo-2

Maradj velünk kapcsolatban!