viking-fekete-nap-triko-ferfi
hugin-es-munin-polo
odin-polo
landstorm-nederland
das-reich-polo
thor-mit-uns-triko-noi
dirlewanger-polo
polizei-division-polo

Állampolgári bejelentés érkezett szeptember 11-én közpénzből és felajánlásokból működtetett zsidó érdekekért küzdő Tett és Védelem Alapítványhoz.

A brit főváros déli részén fekszik az Art Deco lakótelep, amelyet elkerültek a Luftwaffe bombázói.

Az előrejelzések szerint Svédországban 2050 táján fog kisebbségbe kerülni az államalkotó nemzet.

Megnyílik az első muszlim McDonald’s a berlini Askanische téren.

A Muhammad az első helyen álló fiúcsecsemő-név London és West Midlands angol régiókban 2016-ban, valamint az első helyet érte el egész Anglia- és Wales-szerte abban az évben, amikor a betűzésben való némi eltéréseket figyelembe veszik.

A németországi Wismar, az egykori Hanza-város megválasztotta az idei szépségkirálynőjét és szépségkirályát, akik egy esztendőn keresztül viselhetik a „szépségükért” kapott koronát.

A Németországban tartózkodó menedékkérők naponta 770 bűncselekményt követnek el. A legnépszerűbb a kiskorúak megerőszakolása, gyakran kisfiúkat vagy fiatalabb lányokat, egyre többször csoportosan.

Paul Craig Roberts professzor, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal volt szerkesztője 15 nyomtatott oldal terjedelmű cikkében vizsgálja meg azt a kérdést, hogy vajon az USA-ban működő Izrael-lobbinak sikerült-e likvidálnia az amerikai alkotmány első módosítását, azaz a szólás szabadságát a médiában, a szórakoztatóiparban és a felsőoktatásban meglévő befolyásával.

A második világháború ártatlan délvidéki magyar áldozatainak tömegsírjait feltáró és összegző kiadvány jelent meg a Vajdaságban.

Ha azt mondom, "náci vallatótiszt", a Hollywood-i filmeken felnőtt generációk szemei előtt valószínűleg egy borzalmas szadista pszichopata vadállat képe jelenik meg, pedig a Harmadik Birodalom legsikeresebb vallatója pont nem ilyen volt, és legenda lett a szakmában.

„Kiállok Izrael mellett és szeretem Izraelt, meg akarom törni a családom csendjét” – hangzik el a videóban németül egy nemzetiszocialista tiszt unokájától.

ver-es-becsulet-avagy-feher-ellenallas-vilagszerte-polo
white-power-triko-ferfi
maria-theresia-polo
adolf-smiley-face-polo
schwarze-sonne-kapucnis-pulover
nibelungen-polo
batschka-polo
florian-geyer-waffen-ss-lovashadosztaly-polo

Maradj velünk kapcsolatban!

 Iratkozz fel hírlevelünkre: